2500 din je nista za 2 meseca igranja, da ti igras recimo kao ja sto sam igrao po 6 sati dnevno svaki dan video bi da je to dzabe. to ti je oko 80 din dnevno, smesno. jeste da je puno da zveknes 2500 odmah za to, ali jebi ga, ako ti se ne svidja nemoj da igras, niko te ne tera na to plati pa se klati
edit: pravo kazes crazy... ista situacija kod mene. bolje to da radim i tako trosim vreme nego negde da se opijam
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 01:56:50 od Apolon84 »
Ja recimo od kad sam poceo da igram wow apsolutno ne igram nista drugo. Sta vise mogu slobodno da kazem da sada provodim manje vremena za kompom nego kada sam igrao 3-4 igrice istovremeno. Ovako mi wow dosadi pa iskuliram onako mi jedna dosadi pa zapocnem drugu.
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
za 2500 dinara mesecno mozes(evo kod mene u Knezu) da kupis 10 igrica svaki mesec... a Blizzard je ubedljivo jedna od najuobrazenijih i najbezobraznijih kompanija ikada...auuuu!!!nisam znao da je sada cak 2500...koja je sledeca glupost? 25000 mozda?...
ja mislim da warhammer kada izadje moze da bude veliki konkurent wow-u, gledao sam neke snimke i prijavio se za betu da testiram, zaista sam se time odusevio. mnogo ocekujem od toga
O sacuvaj boze.... hvala sto si rekao koliko igrica moze da se kupi kod tebe, mozda razmislim da te prijavim za pirateriju. Jer jedino kod nas jos uvek piraterija se smatra oblikom snalazljivosti.
A reci mi molim te sta je 2500 za 2 meseca? Koliko neko potrosi na jedno vece za posten provod. Naravno uvek bih pre izabrao izlazak nego wow ali ako samo malo pogledas van "sve sto je wow i ima veze sa wowom je sranje" porspektive mozda ces shvatiti o cemu se ovde prica.
Najuobrazenijih i najbezobraznijih kompanija ikad.... teske optuzbe, molim te ih obrazlozi.
A cak i da je to istina, imaju dodjavola i zasta da budu uobrazeni SVE ali SVE igrice koje su ikada izbacili su SVETSK hitovi, a ne neke prolazne stvari.
I nije 2500 mesecno nego 2500 za DVA meseca.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 02:14:00 od Ironic »
World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out. Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time. Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss. Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you. Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
genije-igrice se prodaju U MOM KRAJU,kod mene!!!! shvatas? @ Apolon84-cekaj,cekaj...mislis na neki RPG Warhammer?tj. napravice Warhammer RPG?(jbg,tu igricu sam voleo,ali sam u poslednje vreme zaborvaio sve,a i nije nesto dobro prosla skoro...) znaci pitam te: na sta mislis?
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 02:17:53 od hkj »
Jer jedino kod nas jos uvek piraterija se smatra oblikom snalazljivosti.
svi smo mi pirati u dusi salu na stranu, da se piraterija samo kod nas gleda kao nesto pozitivno, p2p i torrent bi odavno bili zabranjeni, ili ne bi bili ni napravljeni