Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:14:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151178 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Од онога што сам видео на MTV (рецимо) могао би их гурнути у исту групу са Грандом.
« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 17:24:21 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest
Nema Goe,on zna da se nalupeta,ne kaze nishta,ostane ziv i odmagli sa teme... Smile   
Kao proshlog puta,par stranica nazad na ovoj dragoj nam temi.A shteta...  Smile Smile

Zanimljive ove prepirke..so funny.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 14:18:01 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Ја невидим шта је ту смешно, али јасно ми је све. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
A vidj' englez nam je odgovorio, pa sto ne kazete.... umirem od smeha.  Smile

Citat
Ta igra koju pikam sa kako kazesh "klinchurijom" ( a lol ) fantastichno razvija brznu anticipacije i percepcije pod pritiskom,shto zaista pomaze u raznim stuacija koje mogu da te zadese u zivotu.Verovao ti ili ne...
Ne!  Smile

Citat
Iza sebe imam masu svetskih koncerata na kojima sam uzivao u umeshnostima onih muzichara chije je stvaralashtvo priznato i cenjeno do granica genijalnosti , neponovljivosti od strane priznatih kompetentnih osoba....Potichem iz porodice koja ima zavidnu proshlost u stvaranju ,promovisanju i ustaljvanju R'n'R muzike shirom Vojvodine u vreme kada je rock menjao pogled na svet,menjao svet,borio se protiv ratova,mirio,slavio zivot...Tokodje mirne savesti mogu konstatovati da posedujem dobro znanje o svim poznatim muzichkim pravcima a za razliku od tebe sigurno imam osnovno znanje o nekim "zakonitostma" kada je u opshta muzichka kultura,opshta kultura u nachelu ,te stoga mogu izneti svoj subjektivan sud kad god to pozelim.Verovao ti ili ne (prochtaj ustav i pravo gradjana)...

Vidis, ovo je prvo sve prenapucano sa epitetima i deskripcijom, pa je prehiperbolicno, pa je preegocentricno, pre pre pre... a sto je najgore nista znacajno za temu. I to ti se ponavlja kroz ceo post Smile

Koga briga za tvoju porodicu i njenu zavidnu proslost.  Smile Samim tim sto tvrdis da je jedna vrsta muzike bolja od neke druge pokazuje tvoje "muzicko znanje". Mozda bih ti i prihvatio kritiku da se ne ponasash ko konj sa oglavinom, dizginima i stitinicima za oci koji ga usmeravaju da gleda samo u jednom pravcu.  Smile Suvise si pristrasan za razliku od mene koji se ne ogradjujem jednim muzickim pravcem. Samim tim si ispao odavde jer ne zelish ni da poslushash ono o cemu prichash, ti si sebi zacrtao jedan odgovor i ne zelish drugacije da cujesh. Prelistaj malo temu i videces koliko ja muzike slusham...

Edit..da imash nekog muzichkog stila i ukusa zaobishao bi tu tendencioznu izjavu... Smiley 1
Svaka iole muzichki potkovana i obrazovana osoba (ne obrazovana u smslu ima 100 svadbi u Cv-u) tje ti retji da je u namanju ruku ne-etichki prevoditi pesme sa jezika na jezk i na osnov istog praviti neke analize,jer se gubi sushtna,dojam,milozvuchnost ect ect.. te ti obzervacijja ne pije vodu. Smile

Ti si najmanje adekvatan da prichash nesto o tome. Maltene si zaboravio srpski da pricash...  Smile Nije ni cudo sto si se nasao uvredjenim.  Smile
Drugo, naravno da se ne moze bukvalno prevesti i vec sam nesto pisao o tome na temu "prevodi u filmovima"
@Aconja
@insideman

Taj fenomen menjanja naslova filmu nismo mi smislili, to se radi i u drugim zemljama...  Smile

Npr.

Airplane (1980)

Na srpskom: Ima li pilota u avionu?

U Australiji su ga nazvali: Flying High (na Novom Zelandu: Flying High! )

U Argentini i Venecueli: ¿Y dónde está el piloto? ( I gde je taj pilot?  Smile )

U Svedskoj i Finskok: Titta vi flyger = Look, we fly (Pogledaj, mi letimo?!  Smile )

U Nemackoj: Unglaubliche Reise in einem verrückten Flugzeug, Die =Incredible journey in a crazy airplane 

U Norveskoj: Hjelp vi flyr = Help us fly

itd...

Kao sto vidish svi ce malo da prilagode i modifikuju naslov kako njima odgovara...  Smile
To sto si ti bukvalista... i takodje se samoimenujes strucnjakom za sve i svasta to je druga stvar.  Smile
Steta sto pokojni Tomislav Colovic nije imao tebe genijalca kad je hteo da probije svoj hit "Mali mrav" u Evropu, negde usput je provalio da Little ant, Little ant... i ne zvuchi bas najbolje..  Smile

Trece, da imas malo kulture shvatio bi da se o ukusima ne treba raspravljati, posebno ne muzickim...  Smile

By the way ne znam samo gde si bio kad sam pokusao da podignem ovu temu na visi nivo od monotonog pljuvanja, tu si vec mogao da se pravis pametan citirajuci "muzicki potkovane osobe"...  Smile  A da!  Smile Pichio si Warcraft sa klincadijom i usput si se muzicki edukovao... sa stilom...  Smile

Ajmo ovako...
Mozda nisi prmetio ali ja ne pripadam neskusnim tnejdzerma kojima je vrhunac muzichkog dojma nesvesni svrsh u gatje kada na pinku vide sredovechne zene u menopauzi kako pokushavaju da onanishu i bacaju bruseve na koncertima Zdravka Cholitja...

Iza sebe imam masu svetskih koncerata na kojima sam uzivao u umeshnostima onih muzichara chije je stvaralashtvo priznato i cenjeno do granica genijalnosti , neponovljivosti od strane priznatih kompetentnih osoba....Potichem iz porodice koja ima zavidnu proshlost u stvaranju ,promovisanju i ustaljvanju R'n'R muzike shirom Vojvodine u vreme kada je rock menjao pogled na svet,menjao svet,borio se protiv ratova,mirio,slavio zivot...Tokodje mirne savesti mogu konstatovati da posedujem dobro znanje o svim poznatim muzichkim pravcima a za razliku od tebe sigurno imam osnovno znanje o nekim "zakonitostma" kada je u opshta muzichka kultura,opshta kultura u nachelu ,te stoga mogu izneti svoj subjektivan sud kad god to pozelim.Verovao ti ili ne (prochtaj ustav i pravo gradjana)...

Dopusttjesh mi da primetim da si sa svojim simpatichnim kognitivnim uspesima uspeo samo trapavo da zamenish teze..
Ona moja gore izjava nije nechji citat,vetj je proizvod upravo te opshte kulture za koju bi znao da nisi bezao sa chasova iz shkolice.... Smile
Dakle,ja govorim o muzici,ti kazesh o ukusima ne treba raspravljati i ja sam spreman na djalog ali sa tobom na ovom nivou svakako ne...Jer to  shto ti forsirash,pokushavash da prevedesh nije (chitaj n i j e) muzika Smile.To ne kazem samo jha,sigurno.Kad to shvatish,bolji si chovek,dakako za sebe i za okolinu. Smile
Prmer prevoda iz filma (ne mogu da verujem da josh pokusham da ti objasnim) ne moze da ti posluzi kao eventualno opravdanje "...da ja naravno znam da se to ne prevodi doslovno..." jer je u pitanju upravo prevod kojeg kada "spojish" dobjesh neku vrstu proze...a oved se radi (usudtju se da kazem sa razervom) o poemi,drugoj knjizevno stilskoj formi za koju vaze drugachja pravila. Smile(jedan bambi poen za pokushaj ogradjivanja)
Ne znam gde si ti to prochitao da se ja samomenujem struchnjakom,"pravim" pametnim za bilo shta ali ako u tvojoj svesti moji stavovi u postovima koje vidim pratish konotiraju ka takvom eplogu onda to neshto vishe govori o tebi... Smile  u r my boy @ Blue   Smile Smile
Moji i tvoji apetiti za znanjem se evidentno razlikuju..Ja volim da upoznajem svet oko sebe na jedan dublji nachin jer ne zelim da pogreshno protumachim... u ovom sluchaju muziku ...da mi promaknu neku bitne stvari (a toliko ih je)  dok sam "prisutan" i da ih pojmim na jedan zdrav nachin.Puno toga me interesuje, takva sam osoba jbg,radoznao.No ,nisam ja tema.
Ta igra koju pikam sa kako kazesh "klinchurijom" ( a lol ) fantastichno razvija brznu anticipacije i percepcije pod pritiskom,shto zaista pomaze u raznim stuacija koje mogu da te zadese u zivotu.Verovao ti ili ne...
Prmeto sam da kad god se osetish "tankim" i nejakim ti se branish nekakvim cinizmom kroz humor.I to loshe,mada mi je simpatchno kada vidim da to nekog zabavlja...neka vajda i od toga.

A chak i ta "klinchurija" je  dovoljno obrazovana da zna shta je muzikai  prepozna shta su prave vrednosti... Smile  Smile

Da se primetiti da nisi rekao nista pametno, novo niti argumentovano a posteno si izmaltretirao tastaturu. Sve ja sam ovo, ja sam ono, tuc muc... ja znam da preko interneta mozes biti sta god pozelis, ti si cak tako i navikao da glumis nabildovanog heroja i da se jurish tamo sa zmajevima i ostalim glupostima iz WarC-a ali ovde je to zamorno.
Cak mi se cini i da si omasio temu, jer je imas ukupno 10% u ovom gore citiranom postu? Imas li pojma o chemu i o kojoj muzici prichas?  Smile

Jebiga i ja sam se malo istrosio na ovoj temi, dugo sam na njoj pa mi mrsko da se ponavljam, nego aj da se vratimo malo na temu sa nekim konkretnijim pitanjima:

Da li iskreno smatras da su 80% Srbije i regiona kreteni i svi cekaju tebe muzicki potkovanog da im kazesh sta da slushaju?
Imas li neki predlog u vezi Granda i kako ga ocistiti od netalentovanih pevacha... a pritom ne mozesh eto tako samo da ga ukinesh? Ja sam svoj predlog vec dao. prelistaj malo temu...
Zbog cega mislish da muzika mora da ima samo "prave vrednosti" sta god one bile?  I sto je najgore, one koje ti propisujesh.... znas li sta je muzika?  Smile

Jel su to ove vrednosti...
tsk neshvatam kako se to moze reci kao muzika??? A Joksimovic je jos osvojio 2nd place na evroviziji!!!!! Bloody Hell!!!!
Neznam kako je kod drugih ali moji prijatelji od kako su makar i deo tog poceli da slusaju, izlazak u grad znaci nekog prebiti dok pre je bilo lepo igranje saha i pricanje uz metal ili klasicnu!!!
...he he  Smile obozavam bisere s ove teme

Evo da se malo opustish dok mi kucash srdachan odgovor   Smile :

Joj dje li mi je GoranacDelija-4ever?  Smile
Moramo da nazdravimo uz neki narodnjak...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
WhiteGoa у свом стилу. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
WhiteGoa у свом стилу. Smile

ucite se sirini djeco  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Hail Black Metal!!!

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest
@Emo Blue child (Goa)

Ne znam po koji put treba da ti kazem,prijatelju.. ti ne znash shta je muzika ,pokushao si opravdash svoju evidentu naklonost turbo folku(tako stupidno) nekim prevodom na engleski jednog tako trash-a texta koji ne determinishe bilo kakav poznati pravac "muzike",to ti zameram.Da ti obojim grafikon ,ne razumem...ili ti jednostavno netjesh da shvatish.Shta ja propisujem,kakve muzuchke vrednosti bre,sav si se neshto izgubio(nisi gledao prave flmove) Smile.Prichao sam o R'n'R muzici u mom zivotu,koju stavljam iznad te tvoje..shta god da je, jer je na prvom mestu to "mjuza".

Ja tebe nisam poredio sa zivotinjama ,stoga te molim da iznadjesh bar malo elementarne pristojnosti u konverzaciji.Osim ako netjesh preterano da se radujesh mom dolasku na neki od skupova u budutjnosti.Te bla-bla-trutj digresje koje pravish ne znam kome su interesantne a da taj neko nema proshlost zlostavljana u porodici, zatvaranja u orman i slichno?!  Smile  Ne znam shto analizirish moju knjzevno stilsku formu,to je samo jedna koju preferiram i koristim,primetjujem da se nisi susretao chesto sa istom pa ti je malo strana i nerazumljiva ,stoga je pogreshno shvatash.A shta sad,ipak ti u najbolju ruku slushash Cholu. Smile

"Da ochistim Grand od nekvaltetnih pevacha" hmmm..."U zlu ubiti zlo".. veoma zanimljva teza. Smile Smile

Zmajeve koje ja jurim nemaju veze sa Blizzardom."Nabildovani heroj" lol, o chemu ti to...onakav kakav sam u prirodi ...takvim se i predstavljam ,sve drugo bilo bi neprirodno a ja veoma drzim do prirodnosti( Smile ) Smile...Ako imash neke nedoumice oko vezuelno-intelektualnog dojma mene ,napravitju power-point  prezentaciju (sa puno slika,naravno bez "prehiperbolichnih" rechi radi lakshe konzumacije) za tebe i tvoje sredovechne tetke sa kojima delish radost na "Zdravku",pa mozda i dobijete neke pramichke izmaglice pravih vrednosti.Blago meni opet ja..a lol(shala mala ofc)
Da se razumemo ja veoma poshtujem pravu narodnu muziku iako je ne slusham i nije mi bliska.Da "muziku" ... Smile

Long live r'n'r and other free music!

Hail Black Metal!!!

evo rockera metalca,fino... Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 23:54:00 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
A vidj' englez nam je odgovorio, pa sto ne kazete.... umirem od smeha.  Smile

Citat
Ne!  Smile

Citat

Vidis, ovo je prvo sve prenapucano sa epitetima i deskripcijom, pa je prehiperbolicno, pa je preegocentricno, pre pre pre... a sto je najgore nista znacajno za temu. I to ti se ponavlja kroz ceo post Smile

Koga briga za tvoju porodicu i njenu zavidnu proslost.  Smile Samim tim sto tvrdis da je jedna vrsta muzike bolja od neke druge pokazuje tvoje "muzicko znanje". Mozda bih ti i prihvatio kritiku da se ne ponasash ko konj sa oglavinom, dizginima i stitinicima za oci koji ga usmeravaju da gleda samo u jednom pravcu.  Smile Suvise si pristrasan za razliku od mene koji se ne ogradjujem jednim muzickim pravcem. Samim tim si ispao odavde jer ne zelish ni da poslushash ono o cemu prichash, ti si sebi zacrtao jedan odgovor i ne zelish drugacije da cujesh. Prelistaj malo temu i videces koliko ja muzike slusham...

Edit..da imash nekog muzichkog stila i ukusa zaobishao bi tu tendencioznu izjavu... Smiley 1
Svaka iole muzichki potkovana i obrazovana osoba (ne obrazovana u smslu ima 100 svadbi u Cv-u) tje ti retji da je u namanju ruku ne-etichki prevoditi pesme sa jezika na jezk i na osnov istog praviti neke analize,jer se gubi sushtna,dojam,milozvuchnost ect ect.. te ti obzervacijja ne pije vodu. Smile

Ti si najmanje adekvatan da prichash nesto o tome. Maltene si zaboravio srpski da pricash...  Smile Nije ni cudo sto si se nasao uvredjenim.  Smile
Drugo, naravno da se ne moze bukvalno prevesti i vec sam nesto pisao o tome na temu "prevodi u filmovima"
@Aconja
@insideman

Taj fenomen menjanja naslova filmu nismo mi smislili, to se radi i u drugim zemljama...  Smile

Npr.

Airplane (1980)

Na srpskom: Ima li pilota u avionu?

U Australiji su ga nazvali: Flying High (na Novom Zelandu: Flying High! )

U Argentini i Venecueli: ¿Y dónde está el piloto? ( I gde je taj pilot?  Smile )

U Svedskoj i Finskok: Titta vi flyger = Look, we fly (Pogledaj, mi letimo?!  Smile )

U Nemackoj: Unglaubliche Reise in einem verrückten Flugzeug, Die =Incredible journey in a crazy airplane 

U Norveskoj: Hjelp vi flyr = Help us fly

itd...

Kao sto vidish svi ce malo da prilagode i modifikuju naslov kako njima odgovara...  Smile
To sto si ti bukvalista... i takodje se samoimenujes strucnjakom za sve i svasta to je druga stvar.  Smile
Steta sto pokojni Tomislav Colovic nije imao tebe genijalca kad je hteo da probije svoj hit "Mali mrav" u Evropu, negde usput je provalio da Little ant, Little ant... i ne zvuchi bas najbolje..  Smile

Trece, da imas malo kulture shvatio bi da se o ukusima ne treba raspravljati, posebno ne muzickim...  Smile

By the way ne znam samo gde si bio kad sam pokusao da podignem ovu temu na visi nivo od monotonog pljuvanja, tu si vec mogao da se pravis pametan citirajuci "muzicki potkovane osobe"...  Smile  A da!  Smile Pichio si Warcraft sa klincadijom i usput si se muzicki edukovao... sa stilom...  Smile

Ajmo ovako...
Mozda nisi prmetio ali ja ne pripadam neskusnim tnejdzerma kojima je vrhunac muzichkog dojma nesvesni svrsh u gatje kada na pinku vide sredovechne zene u menopauzi kako pokushavaju da onanishu i bacaju bruseve na koncertima Zdravka Cholitja...

Dopusttjesh mi da primetim da si sa svojim simpatichnim kognitivnim uspesima uspeo samo trapavo da zamenish teze..
Ona moja gore izjava nije nechji citat,vetj je proizvod upravo te opshte kulture za koju bi znao da nisi bezao sa chasova iz shkolice.... Smile
Dakle,ja govorim o muzici,ti kazesh o ukusima ne treba raspravljati i ja sam spreman na djalog ali sa tobom na ovom nivou svakako ne...Jer to  shto ti forsirash,pokushavash da prevedesh nije (chitaj n i j e) muzika Smile.To ne kazem samo jha,sigurno.Kad to shvatish,bolji si chovek,dakako za sebe i za okolinu. Smile
Prmer prevoda iz filma (ne mogu da verujem da josh pokusham da ti objasnim) ne moze da ti posluzi kao eventualno opravdanje "...da ja naravno znam da se to ne prevodi doslovno..." jer je u pitanju upravo prevod kojeg kada "spojish" dobjesh neku vrstu proze...a oved se radi (usudtju se da kazem sa razervom) o poemi,drugoj knjizevno stilskoj formi za koju vaze drugachja pravila. Smile(jedan bambi poen za pokushaj ogradjivanja)
Ne znam gde si ti to prochitao da se ja samomenujem struchnjakom,"pravim" pametnim za bilo shta ali ako u tvojoj svesti moji stavovi u postovima koje vidim pratish konotiraju ka takvom eplogu onda to neshto vishe govori o tebi... Smile  u r my boy @ Blue   Smile Smile
Moji i tvoji apetiti za znanjem se evidentno razlikuju..Ja volim da upoznajem svet oko sebe na jedan dublji nachin jer ne zelim da pogreshno protumachim... u ovom sluchaju muziku ...da mi promaknu neku bitne stvari (a toliko ih je)  dok sam "prisutan" i da ih pojmim na jedan zdrav nachin.Puno toga me interesuje, takva sam osoba jbg,radoznao.No ,nisam ja tema.
Prmeto sam da kad god se osetish "tankim" i nejakim ti se branish nekakvim cinizmom kroz humor.I to loshe,mada mi je simpatchno kada vidim da to nekog zabavlja...neka vajda i od toga.

A chak i ta "klinchurija" je  dovoljno obrazovana da zna shta je muzikai  prepozna shta su prave vrednosti... Smile  Smile

Da se primetiti da nisi rekao nista pametno, novo niti argumentovano a posteno si izmaltretirao tastaturu. Sve ja sam ovo, ja sam ono, tuc muc... ja znam da preko interneta mozes biti sta god pozelis, ti si cak tako i navikao da glumis nabildovanog heroja i da se jurish tamo sa zmajevima i ostalim glupostima iz WarC-a ali ovde je to zamorno.
Cak mi se cini i da si omasio temu, jer je imas ukupno 10% u ovom gore citiranom postu? Imas li pojma o chemu i o kojoj muzici prichas?  Smile

Jebiga i ja sam se malo istrosio na ovoj temi, dugo sam na njoj pa mi mrsko da se ponavljam, nego aj da se vratimo malo na temu sa nekim konkretnijim pitanjima:

Da li iskreno smatras da su 80% Srbije i regiona kreteni i svi cekaju tebe muzicki potkovanog da im kazesh sta da slushaju?
Imas li neki predlog u vezi Granda i kako ga ocistiti od netalentovanih pevacha... a pritom ne mozesh eto tako samo da ga ukinesh? Ja sam svoj predlog vec dao. prelistaj malo temu...
Zbog cega mislish da muzika mora da ima samo "prave vrednosti" sta god one bile?  I sto je najgore, one koje ti propisujesh.... znas li sta je muzika?  Smile

Jel su to ove vrednosti...
tsk neshvatam kako se to moze reci kao muzika??? A Joksimovic je jos osvojio 2nd place na evroviziji!!!!! Bloody Hell!!!!
Neznam kako je kod drugih ali moji prijatelji od kako su makar i deo tog poceli da slusaju, izlazak u grad znaci nekog prebiti dok pre je bilo lepo igranje saha i pricanje uz metal ili klasicnu!!!
...he he  Smile obozavam bisere s ove teme

Evo da se malo opustish dok mi kucash srdachan odgovor   Smile :

Joj dje li mi je GoranacDelija-4ever?  Smile
Moramo da nazdravimo uz neki narodnjak...  Smile

Ne znam po koj put treba da ti kazem,prijatelju.. ti ne znash shta je muzika ,pokushao si opravdash svoju evidentu naklonost turbo folku nekim prevodom na engleski nekog tako trash-a texta koji ne determinishe bilo kakav poznati pravac "muzike",to ti zameram.Da ti obojim grafikon ,ne razumem...ili ti jednostavno netjesh da shvatish.Shta je propisujem,kakve muzuchke vrednosti bre,sav si se neshto izgubio.Prichao sam o R'n'R muzici u mom zivotu.

Ja tebe nisam poredio sa zivotinjama ,stoga te molim da iznadjesh bar malo elementarne pristojnosti u konverzaciji.Osim ako netjesh preterano da se radujesh mom dolasku na neki od skupova u budutjnosti.Te bla-bla-trutj digresje koje pravish ne znam koga zabavljaju?! :shock:Ne znam shto analizirish moju knjzevno stilsku formu,to je samo jedna koju preferiram i koristim,primetjujem da se nisi susretao chesto sa istom pa ti je malo strana i nerazumljiva ,stoga je pogreshno shvatash.A shta sad,ipak ti u najbolju ruku slushash Cholu. Smile

"Da ochistim Grand od nekvaltetnih pevacha" hmmm..."U zlu ubiti zlo".. veoma zanimljva teza. Smile Smile

Zmajeve koje ja jurim nemaju veze sa Blizzardom."Nabildovani heroj" lol, o chemu ti to...onakav kakav sam u prirodi ...takvim se i predstavljam ,sve drugo bilo bi neprodno a ja veoma drzim do prirodnosti( Smile ) Smile...Ako mash neke nedoumice oko vezuelno-intelektualnog dojma mene ,napravitju power-point  prezentaciju (sa puno slika,naravno bez "prehiperbolichnih" rechi radi lakshe konzumacije) za tebe i tvoje sredovechne tetke sa kojima delish radost na "Zdravku",pa mozda i dobijete neke pramichke izmaglice pravih vrednosti.Blago meni opet ja..a lol(shala mala)
Da se razumemo ja veoma poshtujem pravu narodnu muziku iako je ne slusham i nije mi bliska.Da "muziku" ... Smile

Long live r'n'r and other free music!

Hail Black Metal!!!

evo rockera metalca,fino... Smile

Prvo da se izvinim konjima. To su divne zivotinje i ne znam sta mi bi da ih uporedjujem...   Smile
Nema tu vredjanja, samo drugacije ne mogu da opisem coveka koji gleda samo pravo i nece da baci pogled ni na jednu drugu stranu.
Tesko onima koji se ogranicavaju jednim muzickim pravcem.  Smile
Drugo, zajebi me tih pretnji, ne znace mi puno. Ako cesh da pravis na okupljanju sranja pravi, ako necesh nemoj ali nemoj da pretis, glupo zvuchi, i tvrdish kako te je neko uvredio, odnosno ja. Znas ti dobro sta sam mislio sa tom komparacijom. Smile Da stvarno hocu da te uvredim ne bi bilo ni priblizno ovome.  Smile

I sta si ti rekao zadnjim postom u vezi teme osim sto si ispljuvao legendu Balkana, koju nijedan jedini novinar nije nikad ispljuvao a kamoli neko drugi...  Smile

Ok, razlikujes ovaj trash koji vecina nas obozava od pravih narodnjaka. Za pohvalu.  Smile  Smile Ali pored toga nisi odgovorio nista posebno.

"U zlu ubiti zlo"  Smile

Ja kad sam zeleo da podignem ovu temu na vishi nivo od pukog pljuvanja Grandovaca ti nisi bio tu. Sad kad te pitam to isto, ti pretis.  Smile  Mada to mi je jos i zanimljivo, malo dinamike valjda, jebiga. Ali najgore kad krenes da pricash o svojem muzickom obrazovanju. Pa kakvo je to obrazovanje kad ne zelish da cujesh Grand muziku, prichash napamet o necemu  Smile Kad sam bio klinac isto sam imao predrasude o metalcima, onda sam jednog dana poslushao to njihovo kako sam nekada zvao "zlostavljanje gitare" i svidelo mi se, takodje sam otvoren za svu raspolozivu muziku na koju naletim. (osim "happy hardcore", muzika za jebene teletabise  Smile ) Ti nemas o cemu da prichash ovde jer ne poznajesh materiju.  Smile

Vrati se na prethodni post sa pitanjima ili jos bolje prelistaj malo temu. Ovako mozemo do sutra i nece imati smisla...  Smile   Smile

Uuu da! Zaboravih pesmu!  Smile Malo muzike da se iskuliramo.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 00:17:42 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
"Prvo da se izvinim konjima. To su divne zivotinje i ne znam sta mi bi da ih uporedjujem..."

E ovo se ceni  Smile   
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:14:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.