Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 11:57:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anksioznost  (Pročitano 116431 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
a ti napadi ne mogu da se isceniraju? da li osoba moze da ubedi sebe da su to neki napadi samo da bi izbegla odredjenu situaciju? hvala na odgovorima!!!  Smile
Situacije i izazivaju napade panike, pa tako i situacija da neko želi da izbegne situaciju.

Mislim da smo svi kao civilizacija upali u zamku da sebe shvatamo prestrogo i da sebi postavljamo previsoke ciljeve. Treba sebi dati pravo na grešku, pravo na umor, pravo da ne izgledamo uvek kao 1 000 000 $ i da ne moramo da pratimo trend i brend. U suprotnom postižemo da prebrzo izgorimo, a svako ima neki svoju slabu tačku na kojoj se to pokaže. Neko dobije napad panike, nrko histerije, neko astme, neko migrenu,...
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 11:52:55 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
u sustini ti napadi dolaze nenajavljeno ,
moj doktor mi je rekao da u velikom broju slucajeva to se desava u zatvorenim prostorima gde ima puno ljudi :sto dovodi do velike produkcije  CO2 koji u mozgu pojedinih osoba izaziva neku vrstu elektricnog spoja ,mozak anterpretise povecanu kolicinu CO2 i smanjenu kolicinu kiseonika kao GUSENJE tj neminovnu smrt i zbog toga nastaje panika ....Smireno izadji ?DISI DUBOKO I MIRNO  nikako ubrzano jer to dovodi do hiper ventilacije pa je jos gore,broji do deset  i proci ce ...meni makar pomaze .... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
ma jedino me nervira sto u takvim situacijama ne mogu da funkcionisem niti da razmisljam normalno, sinoc sam npr pobegla sa jednog mesta a samo sto smo dosli tamo, ja sam se pokupila i pobegla, i osecala sam se jako ogorceno jer sam dozvolila da to bude jace od mene, ali znala sam da se ni unutra ne bih osecala bolje. uskoro cu kod nekog psihica, mada slabo verujem u to da ce mi pomoci, a i ja stvarno ne zelim da ljude ovim maltretiram...
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ma lepoto moja nije to maltretiranje ....ja sam ti dala savete koji su meni pomogli
imedjuostalog prave ljude nemozes maltretirati time sto trazis pomoc koju ti oni mogu dati ,neljudi smatraju da probleme trebamo drzati za sebe...a jebiga psihiatar je jos i placen za to tako da imas dva razloga da ides da ga vidis Smile
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ma jedino me nervira sto u takvim situacijama ne mogu da funkcionisem niti da razmisljam normalno, sinoc sam npr pobegla sa jednog mesta a samo sto smo dosli tamo, ja sam se pokupila i pobegla, i osecala sam se jako ogorceno jer sam dozvolila da to bude jace od mene, ali znala sam da se ni unutra ne bih osecala bolje. uskoro cu kod nekog psihica, mada slabo verujem u to da ce mi pomoci, a i ja stvarno ne zelim da ljude ovim maltretiram...

znash ,ako si pobegla iz kaveza sa medvedima ili iz neke pucnjave ,to ne mora da bude znak bolesti  Smile Smile

dakle ,vazno je da indentifikujesh odakle si pobegla i kad si tachno pochela da osecash strah .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
moram se sloziti sa tobom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
...na ulici... na predavanjima... i na jednoj zurci... itd   Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
probaj da indentifikujesh tachno vreme i mesto gde si dozivela napad. da li je neka osoba ili stvar indukovala osecaj panike ? kako si se osecala neposredno pre napada ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
probaj da indentifikujesh tachno vreme i mesto gde si dozivela napad. da li je neka osoba ili stvar indukovala osecaj panike ? kako si se osecala neposredno pre napada ....
kad bi to mogli znali pronasli bi lek !Nazalost to nije tako jednostavno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
anksiozne osobe treba da vode dnevnik u kome ce u nakracim crtama u toku dana da prate svoje raspolezenje . dovoljno je npr zapisati vreme i subjektivnu procenu raspolozenja ( brojem , smajlijem  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile ili nekim slovom). to treba  i da se uchini u toku napada panike ili neposredno posle i uz to zapisati i mesto gde se to dogadja. na taj nachin se mogu izvesti zakljuchci o uzroku tegoba .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 11:57:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.