Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 16:21:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anksioznost  (Pročitano 116360 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
dovoljno je da zapishesh vreme i mesto . naravno ,nije loshe i neki drugi detalj ako se setish . takodje zapisuj redovno i "obichna " raspolozenja .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
pa, sta da radim posle sa tim?  Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

tezi nemogucim da bi ostvario moguce!!!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
pa ti mikimitro svakog dana napishesh 2 strane texta na ovom forumu ,a mrzi te da pratish i belezish svoje stanje Smile

inache podaci koje skupite (beleshke o raspolozenju ,snovima i.t.d) mogu biti korisni i vashem psihologu/psihijatru .
da ali ovde nepricamo o meni  niti o mom psihiatru ?
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
pa, sta da radim posle sa tim?  Smile

uocish pravilnosti : u koje doba dana se javljaju napadi , na kojim mestima ,kakvo ti je raspolozenje pre napada ... ako se odlucish na posetu psihijatru , ovi podaci ce njemu takodje koristiti da razvije neku sliku o tvojoj bolesti ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Moram da se saglasim sa nekoliko poslednjih postova bf 109 g 6. Treba pratiti stanje, ali ne samo tek tako vec na organizovan nacin - da se vodi kao neki dnevnik. Mozes da pratis i sta si svakog dana uradila da bi ti se opste stanje poboljsalo. Da li si radila vezbe opustanja, zatim rekreacija, posvecivanje odredjenog vremena samo za sebe, vezbe izlaganja fobicnim situacijama, rad na poboljsanju samopouzdanja i odlucnosti, neke promene u ishrani... - sve to moze da bude i zanimljivo pored toga sto je korisno.

Poboljsanje stanja se moze ocekivati ako se nesto korisno radi po tom pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam 20 godina i veliki problem.  Od juna, znaci vec 5 mjeseci me muci gusenje.  Pojavilo se iznenada.  Obisla sam sve moguce doktore, i svi mi kazu da sam zdrava,da je sve na nervnoj bazi. Ali,ja nesto u to ne vjerujem.  Da je tako, prestalo bi do sada.  Pogotovo kada su mi rekli da mi nije nista.  Ljekar mi je prepisao zaxan, jos u avgustu.  Ali nema nikakve promjene, poboljsanja.  Ja se i dalje gusim, ne mogu da udahnem vazduh punim plucima.  Gusenje osjecam tokom cijelog dana, i noci.  Nekada je slabije, nekada se pojaca, ali uvjek je tu,nikada skroz ne prestane.  Disanje mi pricinjava napor, jer za svaki uzdah moram da se borim i naprezem.  (Nemam mucninu,vrtoglavicu, ubrzano lupanje srca . . .  ). .
Ne znam sta da radim.  Pitam se da li ce ovo ikada prestati.  Strah me da ce se gusenje jednog dana povecati do te mjere da cu se ugusiti, a da niko nece moci da mi pomogne, jer niko zapravo i ne zna sta mi je .  Sta da radim? Kako da prestane?
Unaprijed hvala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam 20 godina i veliki problem.   Od juna, znaci vec 5 mjeseci me muci gusenje.   Pojavilo se iznenada.   Obisla sam sve moguce doktore, i svi mi kazu da sam zdrava,da je sve na nervnoj bazi.  Ali,ja nesto u to ne vjerujem.   Da je tako, prestalo bi do sada.   Pogotovo kada su mi rekli da mi nije nista.   Ljekar mi je prepisao zaxan, jos u avgustu.   Ali nema nikakve promjene, poboljsanja.   Ja se i dalje gusim, ne mogu da udahnem vazduh punim plucima.   Gusenje osjecam tokom cijelog dana, i noci.   Nekada je slabije, nekada se pojaca, ali uvjek je tu,nikada skroz ne prestane.   Disanje mi pricinjava napor, jer za svaki uzdah moram da se borim i naprezem.   (Nemam mucninu,vrtoglavicu, ubrzano lupanje srca .  .  .   ).  .  
Ne znam sta da radim.   Pitam se da li ce ovo ikada prestati.   Strah me da ce se gusenje jednog dana povecati do te mjere da cu se ugusiti, a da niko nece moci da mi pomogne, jer niko zapravo i ne zna sta mi je .   Sta da radim? Kako da prestane?
Unaprijed hvala.  

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
Ako imas taj problem tokom 24 sata (stalno) onda moras naci lekara koji ce ti reci sta je u pitanju. Mislim, nekog ozbiljnog lekara. Ako ti svi dosadasnji doktori govore da ti nije nista onda ne bi trebalo da se opterecujes samo ipak pokusaj da ustanovis sta je u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Zaxan = Xanax = Xalol = neki poremecaj  Smile
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Meni je lekar prepisivao ksalol kada sam bila u stanju akutnog i veoma inteziivnog stresa. Možda se i tebi tako nešto dešava.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 16:21:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.