Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 10:03:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Treba li zabraniti LDP?
DA
57.1%  (24)
NE
42.9%  (18)
Ukupno glasova: 42
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa-Zabrana  (Pročitano 9359 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
А оно као не постоји уставни суд.....тужите!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Nema cheda vremena zauzet je u specijalnom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 

ова анкета неће бити валидна, јер колеге лдпаши ће лажирати гласање као кад је била анкета поводом избора...отварали су фејк налоге да би гласали по 1000 пута
da, sa jednom razlikom da ce i DS-ovci i ovi iz G17 i mozda neki DSS-ovci koji se secaju sta znaci demokratija glasati protiv..
...mozda ja otvorim: koju treba zabraniti, pa da vidimo ko je najomrazeniji...klace se SRS i LDP
ma otkud...?  Smile

ja imam kvalitetne argumente protiv LDP-a.
Iznesi ih onda... Bez novinskih članaka, iz već pominjanih novina, naravno...  Smile

evo,
1. na mitingu u NS-u(bio sam) se canak hvalio daje omogucio ovoliku autonomiju vojvodini ustavom Smile koji je bojkotovao?! Smile
znaci, bio sam, ne mozee niko da me laze. a njega je najavila u tomsvetlu LDP-ovka.

2. u vasim novinama  se svi bore protiv centrallizacije iz BG-a jer je kao svako vid centralizacije los. to pise u prvom clanku,
u drugom, navode primer firme 'vojvodina sume' koja bolje posluje od 'srbija sume' i zalazu se za to da 'srbija sume' postane 'vojvodina sume'...dakle zalazu se za centralizaciju vlasti u suprotnom smeru, sto govori samo o tome da ni oni sami e veruju u to da je centralizacija pogresna, vec da im smeta sto pare ne idu u njihove dzepove.

ispravi me ako gresim. Smile

dalje,
3. kada je svilanovic na svom blogu rekao kako je ovaj ustav mnooooogo boli od prethodnog, svi ste se ogradjeivali, kao, on je iz GSS-a a ne iz LDPa, ali zato nas napadate da saradjujemo sa mafijom kao mi sa DSS, DSS sa Veljom, on sa cecom ona sa mafijom i automatski smo mi mafijasi. Smile a evo, GSS i LDP se ujedinili, kako sada da opravvdate to?

4. isto je bilo i sa uzickom republikom, kao, nije to vasa ideja vec ideja vasih koalicionih partnera.

5. zalazete se za nezavisnost kosova, za maximalnu autoonomiju madjarima u vojovdini, za autonomiju sandzaku...a u isto vreme se zalazete za ukidanje republike srpske. Smile
opet paradox!
kako vam smeta svaki oblik autonomije koju srbi dobiju okolo, a zelite sva sustinsku autonomiju svima u srbiji?

6. vi kazete da je DSS isto sto i SRS.
krivite nas sto mi zelimo u koaliciju sa DSS. mi ne kazemo da je DSS isto sto i SRS, vi kazete.
mi nikada ne bismo trazili podrsku SRS-a a vladu, vi da. vi kazete da zelite sa DS u vladu koju ce DSS(po vama SRS) da podrzi...dakle, nemate principe vec ste samo zeljni vlasti.
mi nikada ne bismo trazili podrsku od SRS-a, a vi da. zbog novca.

7. vrh LDP-a je pre izbora rekao: li cemo ucestvovati u vladi, ili cemo biti njeni naveci kriticari
sta ti to govori o LDP-u? Smile
to govori da njima uopste nije bitno da li ce ta vlada odlicno da funkcionise, da li ce za 3 meseca da nas uvede na belu sengensku ,sve je nebitno, oni vec znaju da ce nas kritikovati.
to ih je dosta srozalo u mojim ocima i to je dokazalo da oni ustvari jedino zele vlast. mozda i zele da srbija udeje u EU, ali sigurno ne zele da je neko sem njih uvede u EU. Smile Smile Smile Smile
razmisl...

ja sam se na pocetku neckao oko DS-a i LDP-a...sto sam vise upoznavao LDP, to sam bio sigurniji da je DS pravi izbor, a da priznam, vanja mi je mnogo pomogao...
dokazi mi da gresim u ovh 7 stavki gore i prelazim za LDP.(osim ako mi nesto ne padne js na pamet)
 Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
na mitingu u NS-u(bio sam) se canak hvalio daje omogucio ovoliku autonomiju vojvodini ustavom

ne znam zasto su ga tako najavili, ali realno da nije Canka i njemu slicnih Vojvodina ne bi imala ni ovu mrvicu sto sad ima. Nadamo se da ce imati onoliko koliko zasluzuje.

Citat
navode primer firme 'vojvodina sume' koja bolje posluje od 'srbija sume' i zalazu se za to da 'srbija sume' postane 'vojvodina sume'...

svesno (nadam se) lupas gluposti. Djordje Djukic je u sali jednom rekao kako bi mogli da daju Srbijasume Vojvodini da ih nauce kako se vodi, jer su ove mnogo bolje poslovale iako svi znamo koliko ima suma u Vojvodini naspram ostatka Srbije.

Citat
kada je svilanovic na svom blogu rekao kako je ovaj ustav mnooooogo boli od prethodnog, svi ste se ogradjeivali, kao, on je iz GSS-a a ne iz LDPa

Svilanovic (nazalost) ne sme da se bavi politikom. Voleo bih da vidim kako bi se on ponasao da je politicar u Srbiji. Kao profesionalac i kao i svi iz EU, morao je da podrzi taj Ustav.

Citat
zalazete se za nezavisnost kosova, za maximalnu autoonomiju madjarima u vojovdini, za autonomiju sandzaku...a u isto vreme se zalazete za ukidanje republike srpske.

ovde, ne lupas gluposti, vec lazes. pokazi mi gde se to zalazemo sa ukidanje RS. ponudi mi drugacije resenje za Kosovo od nezavisnosti (mozda ga i podrzim, ako je pametno).

Citat
vi kazete da je DSS isto sto i SRS.
krivite nas sto mi zelimo u koaliciju sa DSS. mi ne kazemo da je DSS isto sto i SRS, vi kazete.
mi nikada ne bismo trazili podrsku SRS-a a vladu, vi da. vi kazete da zelite sa DS u vladu koju ce DSS(po vama SRS) da podrzi...dakle, nemate principe vec ste samo zeljni vlasti.
mi nikada ne bismo trazili podrsku od SRS-a, a vi da. zbog novca.

tacka 6. je posebno bezobrazna od tebe. vi ste podrzali SRS Ustav, mi nismo. ne krivimo "vas" sto zelite u koaliciju sa DSSom, vec sto pustate Voju da nam bude premijer, a sve to da bi Boris bio (sigurno) predsednik narednih 10 godina.

Nismo zeljni vlasti, mi smo samo rekli da bi jedino mogli u Vladu sa DSom i manjinama, ostali ne dolaze u obzir. Vi ste tu daleko flexibilniji.

Citat
vrh LDP-a je pre izbora rekao: li cemo ucestvovati u vladi, ili cemo biti njeni naveci kriticari
sta ti to govori o LDP-u?

vrh LDPa je rekao "presudno cemo uticati na formiranje buduce Vlade Srbije". Cilj nije ispunjen, ne mozemo presudno da uticemo, malo je falilo, better luck next time.

Citat
to govori da njima uopste nije bitno da li ce ta vlada odlicno da funkcionise, da li ce za 3 meseca da nas uvede na belu sengensku ,sve je nebitno, oni vec znaju da ce nas kritikovati.

ako nas Voja "uvede" na belu sengesku listu... naravno da cemo vas kritikovati i to zesce i jace nego ranije. pukli ste sa Kostunicom.

Citat
mozda i zele da srbija udeje u EU, ali sigurno ne zele da je neko sem njih uvede u EU.

LDP ce sigurno biti na vlasti 2017 kada Srbija bude ulazila u EU  Smile

podneli smo tuzbu. naravno. mi ne okrecemo glavu kad neko krsi zakon!
« Poslednja izmena: 09. Apr 2007, 03:13:22 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
vanja,
lazes za vojvodinasume. citirao asm ti sta pise u novinama. ne znam sta vise zelis.
CITIRAO sam da zele da preuzmu kontrolu- zauvek nad vojvodina suem. dakle, lazes ili si neupucen. u svakom slucaju, to je mala LDP-a.

Citat

Svilanovic (nazalost) ne sme da se bavi politikom. Voleo bih da vidim kako bi se on ponasao da je politicar u Srbiji. Kao profesionalac i kao i svi iz EU, morao je da podrzi taj Ustav.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
he, vid budale.
pa on ga nije podrzao

moras malo da se informises o radu tvoje stranke, toplo preporucujem
on je samo rekao da je izuzetno dobar, ali da ga ne podrzva jer nije bilo javne rasprave.
opet lupas vanja, zatajio si mi nesto. Smile

Citat

ovde, ne lupas gluposti, vec lazes. pokazi mi gde se to zalazemo sa ukidanje RS. ponudi mi drugacije resenje za Kosovo od nezavisnosti (mozda ga i podrzim, ako je pametno).

meni ne smeta to sto ste vi za ukidanje kim-a, ni za autonomiju madjarima, meni smeta to sto su kandiicka i predsednica GSS-a, rekle kako treba ukinuti "RS jer u 21. nema mesta za takve nazadne tvorevine" blic iz pocetka marta. citaj vanja, uci Smile

Citat

tacka 6. je posebno bezobrazna od tebe. vi ste podrzali SRS Ustav, mi nismo. ne krivimo "vas" sto zelite u koaliciju sa DSSom, vec sto pustate Voju da nam bude premijer, a sve to da bi Boris bio (sigurno) predsednik narednih 10 godina.

Nismo zeljni vlasti, mi smo samo rekli da bi jedino mogli u Vladu sa DSom i manjinama, ostali ne dolaze u obzir. Vi ste tu daleko flexibilniji.
vi ste rekli da je DSS=SRS Smile
jeli to tacno?
jeste.
dalje ste trazili da vas DSS podrzi u vladi sa DS.
to je isto kao da ste trazili da vas SRS podrzi u vladi. po vama, zar ne? sami sebi ubacujete govna u usta. sami ste se sjebali.
DS nikada ne bi trazio podrsku od SRS-a za vladu, LDP ocigledno BI.
ili bi trazili podrsku ili lazete narod, treceg opet NEMA!
 Smile

Citat

vrh LDPa je rekao "presudno cemo uticati na formiranje buduce Vlade Srbije". Cilj nije ispunjen, ne mozemo presudno da uticemo, malo je falilo, better luck next time.

ok, to ste rekli, ali ste i rekli da cete bez obzira na sve biti najveci kriticari vlade ukoliko ne budete bili u njoj.
nemoj da me teras da vadim citate iz januara.
molim te, znas da je istina, ne bih tek tako izmislio.
mislim da je to ceda licno rekao.
Citat
LDP ce sigurno biti na vlasti 2017 kada Srbija bude ulazila u EU  Smile

a to potvrdjuje da biste svi izvrsili masovno samoubistvo kada bi DS i DSS dosli do EU bez vas. Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile
nemam vise sta da kazem.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
on je samo rekao da je izuzetno dobar, ali da ga ne podrzva jer nije bilo javne rasprave.

podrzao je Ustav koliko je podrzao i nas Bojkot. ostao je jako diplomatican po tom pitanju, bas zbog svoje pozicije u kojoj ne sme da se bavi politikom.

o RS cu stvarno pokusati malo vise da saznam ubuduce, obecavam.

Citat
to je isto kao da ste trazili da vas SRS podrzi u vladi. po vama, zar ne? sami sebi ubacujete govna u usta. sami ste se sjebali.
DS nikada ne bi trazio podrsku od SRS-a za vladu, LDP ocigledno BI.
ili bi trazili podrsku ili lazete narod, treceg opet NEMA!

aman. svi su znali da necemo biti ni u kakvoj Vladi, pa vi cete u Vladu sa onim koji su do juce vladali sa SPSom, tako da isto kao da ste u Vladi sa radikalima Wink vi ne samo sto trazite od takvih podrsku, vec cete im dozvoliti da imaju premijera. sramota.

pa ja, Cedista, vise podrzavam Djelica za premijera od tebe. treba da te je sramota.

sto se kritikovanja tice, citiracu sebe:

Citat
naravno da cemo vas kritikovati i to zesce i jace nego ranije. pukli ste sa Kostunicom.

Citat
a to potvrdjuje da biste svi izvrsili masovno samoubistvo kada bi DS i DSS dosli do EU bez vas.

jbga, sta cu kad ne mislim da je Kostunica proevropski politicar. ali vi mu dajete mandat za premijera. ako nas Voja i Boki uvedu u EU... jadna ta EU koja ce nas takve primiti  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
pa vi podrzavate djelica vise nego on sam sebe bre!
on je rekao da ce biti zadovoljan sa potpredsednickim mestom i finansijama. a tu mu je i mesto.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
zato sto se svaka demokratska drzava zasniva na vladavini prava Wink na postovanju zakona, gradjanskih sloboda...

Reci to zenama u Atini... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

A koliko procenata zajedno imaju ds, ldp i manjine?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nema ništa od toga, radikalčići. Jedina stranka koja može biti zabranjena je ona čiji predsednik odgovara za ratne zločine i ona koja je organizovala pljačkaške pohode na hrvatsku od kojih se i dan danas finansira. Ostalo su važe puste žwenje i strahovi. A od LDPa i treba da se plašite jer će vas počistiti kao niko do sada, gvozdenom metlom.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 10:03:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.