Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 13:18:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Treba li zabraniti LDP?
DA
57.1%  (24)
NE
42.9%  (18)
Ukupno glasova: 42
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa-Zabrana  (Pročitano 9366 puta)
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
Nije to samo kurir. To svi znaju izgleda samo ti ne. Ti si moje poredjenja na onoj temi potvrdio svakim postom. Mislim cak da sam onim uvredio retuse. trebalo je da te stavim deste mesta iza njih.
Argumenti su cisti ko suza. Ti si taj koji nema argumente i lupeta gluposti
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
А сад су се ујединила са ГСС. И возни парк им је ДВА комбија. како су кренули, једном ће и аутобус да напуне...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Imaju oni onaj crveni  majmunski autobus za predizbornu kampanju.
Dobro je da je boja upadljiva pa ljudi mogu na vreme da pobegnu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Milijarder u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 8500 Wave
Ajde da vidimo kako ce ova anketa da prodje
Počeo si, kao,  neutralno...

Ne treba ih zabraniti, ali im pristup medijima treba ograničiti na dve sekunde mesečno.
Pa to skoro dodje na isto Smile
...pa si uvukao pristrasnost...

Da se svi uplase kad ih  vide Smile
...i produbio istu...

...samo da se vidi kako je raspolozenje medju clanovima...
...onda si počeo da glumiš nepristrastnost, onako kao...

Ocete argumente e sad cemo. Dobili ste 18 000 000 dolara od Sorosa za kampanju i da pricate o nezavisnosti.
...nastavio si, uključujući i Soroš-a i "svetsku zaveru protiv Srpskog naroda"...
(btw, nisam niti član niti "simpatizer" LDP-a. Međutim, neću da ćutim kao mnogi, jer stvarno pričaš koještarije, tj. prenosiš krilatice iz tekstova, izveštaja i izjava, određenih "kvazi patriotskih" političara i novinara...)

i na kraju covek otvoreno krsi ustav i da treba vas zbog toga zabraniti
((Ustav nam je baš jak; Kao da je bilo uključeno glasačko telo sa Kosova (sa debelom većinom stanovništvo Albanskog porekla, koji teško da bi uopšte izašli na taj referenDUM, što znači da bi najverovatnije bio neuspešan...), a isto to Kosovo, teritorijalno je uključeno, u sjajni nam, ustav... Ako se , na moju žalost, i odvoji Kosovo, ustavom, po pitanju Kosova možemo obrišemo bu%u. Toliko o Ustavu.)

Njih jednostavno podrzava kapital iz Amerike, pa mogu da pricaju sta hoce. Ceda bi za pare  prodao i rodjenu majku i oca.
Ceda je do ubistva premijera djindjica bio legijin prijatelj. u onoj kuci se kupao u bazenu - nasli njegovu protezu. na fakultetu imao problema zbog procetnickih izjava, a sad kenja o novom sistemu vrednosti.
(Muka mi je od ovakvih lepljenja etiketa po ljudima, bez ikakvih osnova i dokaza... Dokaži, pa ako jeste kriv na%ebaće u narodu koji  ga podržava.)

ko je mali videlo se na izborima. presli prag na grbavstinu najzescu.
...nepristrasno, nema šta...

Samo ti dečko otvaraj ovako sjajne teme, iskali svoje probleme kroz forumsku raspravu, gde ćeš imati tapkanje po ramenu od nekih istomišljenika i par kritika, lepi postere "Srpskih heroja" po zidovima svoje sobe, ali to nije trajno rešenje za tvoje probleme... Nebo je tvoja granica...
pozz
« Poslednja izmena: 08. Apr 2007, 01:56:30 od pablons »
IP sačuvana
social share
"Ljumberg se najlepse oblaci u reprezentaciji svedske, on je jedini maneken u ovom timu..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
moram da priznam da mi se svidja rezultat nkete.
mozda ja otvorim: koju treba zabraniti, pa da vidimo ko je najomrazeniji...klace se SRS i LDP
DSS i radikali na pomen LDPa dobuiju sindrom "bulja žvaće gaće".
Smile Smile Smile
Pošto nemaju niti jedan kvalitativan argument protiv LDP-a, koriste izlizane krilatice 90-ih tipa: "domaći izdajnici", "strani plaćenici", "drogeraši",...
ja imam kvalitetne argumente protiv LDP-a.
bez tih drogerasi, ustase, legija, lopov(mada ovo ne demantujem za lopova)
I kada im neko skrene pažnju na to da vređaju ondajicaa kreću klasične budalaštine koje su pročitali u Kuriru.
To je najbolji pokazatelj da nema ništa pametnije da se kaže protiv LDPa.
Do juče je Zoran bio izdajica, danas je čeda.
Do juče je Zoran bio kriminalac, danas je čeda.

To najbolje govori o čedi.

I naravno kada ne mogu argumentima da se izbore onda idu priče o zabrani koje jedino imaju osnova u slučaju SRS.

Evo ga i twice da potvrdi sve ovo što sam pisao. Da te nema trebalo bi te izmisliti.
rufus, aj priznaj da si ljubomoran sto je na mitingu radikala bilo TADIC USTASA!!! a ne CEDA.
priznaj  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Milijarder u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 8500 Wave
...mozda ja otvorim: koju treba zabraniti, pa da vidimo ko je najomrazeniji...klace se SRS i LDP
ma otkud...?  Smile

Iznesi ih onda... Bez novinskih članaka, iz već pominjanih novina, naravno...  Smile
IP sačuvana
social share
"Ljumberg se najlepse oblaci u reprezentaciji svedske, on je jedini maneken u ovom timu..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
I kada im neko skrene pažnju na to da vređaju ondajicaa kreću klasične budalaštine koje su pročitali u Kuriru.
To je najbolji pokazatelj da nema ništa pametnije da se kaže protiv LDPa.
Do juče je Zoran bio izdajica, danas je čeda.
Do juče je Zoran bio kriminalac, danas je čeda.

To najbolje govori o čedi.

I naravno kada ne mogu argumentima da se izbore onda idu priče o zabrani koje jedino imaju osnova u slučaju SRS.

Evo ga i twice da potvrdi sve ovo što sam pisao. Da te nema trebalo bi te izmisliti.

Pre ce biti da tvoje izjave potvrdjuju sve shto sam ja napisao, kao npr. ovo shto si sad rekao za SRS, to su tipichno vashe komunistichke ideje, vas ima nepunih 2% a hocete da zabranite 1/3 gradjana Srbije i to nazivate demokratijom, bice da ipak pored dopa konzumirate i neku sintetiku pa mnogo halucinirate.
A to tvoje konstantno poredjenje tog tvog idola narkomana sa Djindjicem je u najmanju ruku smeshno, jer da je tako kako ti palamudish vi bi bili sposobni ako nishta drugo ono bar da samostalno predjete cenzus.
Koji su to vashi argumenti da svakom ko nije za vas prilepite etiketu fasiste? Da neces mozhda da mi kazhesh da sam radikal?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
hocete da zabranite 1/3 gradjana Srbije i to nazivate demokratijom

Ne, nego jednu stranku lopova, fašista i ubica.
Vi biste LDP da zabranite zato što vam se ne sviđa ono što priča e to je samo još jedan oblik vašeg fašizma.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ова анкета неће бити валидна, јер колеге лдпаши ће лажирати гласање као кад је била анкета поводом избора...отварали су фејк налоге да би гласали по 1000 пута
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
ова анкета неће бити валидна, јер колеге лдпаши ће лажирати гласање као кад је била анкета поводом избора...отварали су фејк налоге да би гласали по 1000 пута
da, sa jednom razlikom da ce i DS-ovci i ovi iz G17 i mozda neki DSS-ovci koji se secaju sta znaci demokratija glasati protiv..
...mozda ja otvorim: koju treba zabraniti, pa da vidimo ko je najomrazeniji...klace se SRS i LDP
ma otkud...?  Smile

Iznesi ih onda... Bez novinskih članaka, iz već pominjanih novina, naravno...  Smile

evo,
1. na mitingu u NS-u(bio sam) se canak hvalio daje omogucio ovoliku autonomiju vojvodini ustavom Smile koji je bojkotovao?! Smile
znaci, bio sam, ne mozee niko da me laze. a njega je najavila u tomsvetlu LDP-ovka.

2. u vasim novinama  se svi bore protiv centrallizacije iz BG-a jer je kao svako vid centralizacije los. to pise u prvom clanku,
u drugom, navode primer firme 'vojvodina sume' koja bolje posluje od 'srbija sume' i zalazu se za to da 'srbija sume' postane 'vojvodina sume'...dakle zalazu se za centralizaciju vlasti u suprotnom smeru, sto govori samo o tome da ni oni sami e veruju u to da je centralizacija pogresna, vec da im smeta sto pare ne idu u njihove dzepove.

ispravi me ako gresim. Smile

dalje,
3. kada je svilanovic na svom blogu rekao kako je ovaj ustav mnooooogo boli od prethodnog, svi ste se ogradjeivali, kao, on je iz GSS-a a ne iz LDPa, ali zato nas napadate da saradjujemo sa mafijom kao mi sa DSS, DSS sa Veljom, on sa cecom ona sa mafijom i automatski smo mi mafijasi. Smile a evo, GSS i LDP se ujedinili, kako sada da opravvdate to?

4. isto je bilo i sa uzickom republikom, kao, nije to vasa ideja vec ideja vasih koalicionih partnera.

5. zalazete se za nezavisnost kosova, za maximalnu autoonomiju madjarima u vojovdini, za autonomiju sandzaku...a u isto vreme se zalazete za ukidanje republike srpske. Smile
opet paradox!
kako vam smeta svaki oblik autonomije koju srbi dobiju okolo, a zelite sva sustinsku autonomiju svima u srbiji?

6. vi kazete da je DSS isto sto i SRS.
krivite nas sto mi zelimo u koaliciju sa DSS. mi ne kazemo da je DSS isto sto i SRS, vi kazete.
mi nikada ne bismo trazili podrsku SRS-a a vladu, vi da. vi kazete da zelite sa DS u vladu koju ce DSS(po vama SRS) da podrzi...dakle, nemate principe vec ste samo zeljni vlasti.
mi nikada ne bismo trazili podrsku od SRS-a, a vi da. zbog novca.

7. vrh LDP-a je pre izbora rekao: li cemo ucestvovati u vladi, ili cemo biti njeni naveci kriticari
sta ti to govori o LDP-u? Smile
to govori da njima uopste nije bitno da li ce ta vlada odlicno da funkcionise, da li ce za 3 meseca da nas uvede na belu sengensku ,sve je nebitno, oni vec znaju da ce nas kritikovati.
to ih je dosta srozalo u mojim ocima i to je dokazalo da oni ustvari jedino zele vlast. mozda i zele da srbija udeje u EU, ali sigurno ne zele da je neko sem njih uvede u EU. Smile Smile Smile Smile
razmisl...

ja sam se na pocetku neckao oko DS-a i LDP-a...sto sam vise upoznavao LDP, to sam bio sigurniji da je DS pravi izbor.
dokazi mi da gresim u ovh 7 stavki gore i prelazim za LDP.(osim ako mi nesto ne padne js na pamet)
 Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2007, 15:34:38 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 13:18:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.