Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koi bi Operativni sistem bi hteli na vasem Symbian Telefon
Symbian OS 6,7,8
Symbian OS 9.1
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa: Symbian OS 6,7,8, ili OS 9.1  (Pročitano 31645 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
kroz meni sada mozes da se kreces i od pocetka pa do kraja pa jos jednom dzojstik i opet si na pocetku a ne ko ranije stiskas unazad da bih se vratio

i ovo su po tebi prednosti novog OS-a  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61-1
Да ја сад не би измишљао топлу воду...већ х пута поменуто због обиља апликација па је мени то 1 поен за ОС 6,7,8 ...шминка дефинитвно на страни ОС 9.Мада и нисам баш компетентан да говорим о ОС 9 јер га нисам лично тестирао али на основу неких текстова што овде на буреку што на страни пре бих се одучио за ОС 8...То је неко тренутно стање јер ОС 9 тек треба све више да доминира,јер тренутно има много више корисника ОС 6,7,8 што је и нормално  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jan 2007, 19:47:27 od milosh031 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3005
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
imao sam apsolutno sve verzije symbian-a,od 3650 pa do n80(trenutno).Prvo moram da vam kazem:"symbian se ne vidi".Tako da je taj razlog za davanje prednosti os9.1 budalastina.Vide se skinovi,rezolucija i osvetljenje ekrana ali symbian ne.(pogledati 6270,6280...)Drugo,ne znam na cemu su ljudi isprobali stabilnost os9.1,ja ni postenu igricu nisam nasao,sve same demo verzije.Java aplikacije i da ne pominjem.Ono sto moze da se instalira je uglavnom beskorisno ali nadam se da ce to danse promeni uskoro,vec pocinjem da mislim da sam se zajebo sto sam uzeo n80,a uzeo sam ga bas zbog 9.1.Stoga se odlucujem za sedmicu.To je po mom iskustvu nejstabilnija i aplikacijono naj pokrivenija verzija.Aplikacile za 6 ne rade na 8 i obrnuto.Na sedmici rade obe bez problema,a na devetci ni one za nju nece uvekda se instaliraju ili pokrenu.Idealan fon "n80 displej i wifi ,n90 kamera a softwear i ostalo 6600!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Kad sve što imam u 6630 bude radilo na OS 9.1 ja ću odmah da zamijenim telefon-e , do tada za mene kao da ne postoji novi OS - nije mi interesantan - pa taman da mi je otac vlasnik Symbiana .......  Smile ..... ja bi mu reko daj stari zajebi malo tu priču  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ha Ha cudite me sta radite sa toliko aplikacije i  kako li se mozete snaci sa njima i pitam se kako vam samo koristi restart ili kada najvise ste upotrebuvale to ,a da znam restart ste koristili kada ce da vam zamrzne slika na neka Aplikacija ili igra , a vidim i da skoro sve od vas koriste redovno Op logove ,a isto tako vidim da svi od vas sto spominjate da mozete da pogledate systemske fajlove preko FExplorer pa sa njima toliko mnogo radite (baratate) da ste svi po nekoj aplikaciju stvorili ili izradili neka krekovana verzija od Applikacija ,a isto tako ste zaboravile da koliko puta neko ko nije dovolnije iskusan kako je preko FExplorer obrisao neki Fajl (zato sto se mnogo vide) pa zalio se kako ne mi radi Aplikacija ili mi iskljucuje i tako dalje oko FExplorer,,,,

Za sada ima prilicno dosta applikacije za OS 9.1 i to za krace vremena ,Poljavljane nove Applicacije za OS 9.1 izagu svaki dan i to sa mnogo dobrim tempom ,,,
i da znate al da ne zaboravite  da 95% od sve vas  imacete OS 9.1 a mi necemo imati nikad vise OS 6,7,8

« Poslednja izmena: 26. Jan 2007, 23:40:03 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
nije nama toliko bitan recimo taj restart ili op logo (nekome jeste bitno, meni ne) i baratanje sistemskim fajlovima, ali nama je bitno to da znamo da mozemo da stavimo Op logo, da mozemo da baratamo sistemskim fajlovima..... hocu da kazem, za ocekivati je bilo da novi OS ima iste mogucnosti + neke dodatne a on u stvari nema neke mogucnosti koje imaju stariji OS-ovi od njega a pritom ne donosi ni jednu bitnu novu mogucnost....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Op Logo Imamo Mi ako si zaboravio ,,,novos sto donosi kao poboljasene evo opet cu da izdvoim bar za mene je to jedan veliki Vrh Prednost so mose tema na telefona da se uradi bolje i to mnogo bolje sa promenu na boje svih slova samo pogledajte teme skrinove na telefone od OS 6,7,8 i pogledajte teme na OS 9.1 Odgovor ce te dobiti same da je to  prednost sto vi nikad necete imati na vasem telefonima dakle ostajete tu gde ste ,a mi mozda za neki mesec imacemo sve sto imate vi za sada kao prednost ,,,,Sa jednu rec mi sve cemo imati sto imate na OS 6,7,8 a vi necete imati nikada to sto imamo mi na OS 9.1 ......jedina sansa vam je da prodate te telefone i kupite novi symbian OS 9.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
LG G2
Neka hvala,samo vi kupujte telefone sa OS.9.1.Svojevremeno,sam medju prvima presao sa O.S7 na O.S.8 pa znam sta je imati simbian telefon bez programa.Posto se covek na greskama uci sacekacu jos malo sa promenom na novi simbian,da izadje sto veci broj aplikacija,padne cena postojecim modelima...Znaci,osnovni razlog zasto sam glasao za OS 6,7,8 je mnogo veci izbor dostupnih aplikacija za iste.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ha Ha cudite me sta radite sa toliko aplikacije i  kako li se mozete snaci sa njima i pitam se kako vam samo koristi restart ili kada najvise ste upotrebuvale to ,a da znam restart ste koristili kada ce da vam zamrzne slika na neka Aplikacija ili igra ,......
Jel ti Aco ovime gore hoćeš da kažeš da si do sada imao gomilu Symbian telefona pre ovoga sa OS 9.1 i svi ti nisu radili nikako?!? Vidim da se sada žališ da se na starijim Symbian telefonima nešto "zamrzava", blokira, .... jel to znači da ti uopšte nisi bio zadovoljan sa N70 i modelima pre njega već si eto iz luksuza bacao toliki novac i menjao ih redovno čim se jedna stavka na njima promeni?!? I tek si sada otkrio posle toliko uzaludno potrošenih para da nisi ni trebao da kupuješ Symbian telefon pre verzije 9.1, tj., N80?!?

Dugo ti je trebalo zaista, samo onda nisi trebao da "do juče" hvališ prethodnika(n70) toliko vremena kada ga smatraš toliko lošim telefonom koji nešto "zamrzava i koči i .....". Smile <--- ovo mi je zaista neshvatljivo?!? Šta smo mi onda ovde bili - budale koji su čitali vaše komentare i hvalospeve ... a čim se pojavi model koji ima "broj više" u imenu odmah stari nije valjao ni za krivi q**c???

Ako se neki telefon "zamrzava" i koči to je N80 i ne mogu da verujem da to svi prokrivate i ignorišete. Da ne govorim o kilavljenju i davljenju tokom rada i sijaset drugih mana ....
i da znate al da ne zaboravite  da 95% od sve vas  imacete OS 9.1 a mi necemo imati nikad vise OS 6,7,8
Zar ti zaista misliš da je neko lud za imenom ili novijom verzijom nekog operativnog sistema ili same njegove "šminke" i kozmetike?!? Ili ne daj bože time da telefon ima "broj više" u njegovom nazivu???

Ljudi i dalje posle 6 godina koriste Symbian OS 6.1 telefone i prezadovoljni su ... samim tim ... Symbian telefoni verzije 7.0/8.0/8.1 se mogu koristiti i narednih četiri godine i opet će ljudi biti zadovoljni i imati sve aplikacije.
Tek onda kada ne bude bilo aplikacija i niko ih više ne bude proizvodio može se razmišljati o nekom novom telefonu ali ne znači da će to biti Symbian verzije 9.1 ---- možda bude 10.1 koji će doneti zaista nešto novo i radikalno ili pak možda bude i Windows Mobile ako se i dalje bude radilo na toj zaštiti Symbian OS-a pa čak i neki drugi OS koji će se pojaviti u tom dugogodišnjem periodu.

Ne budite tako samouvereni samo iz razloga što ste vi pokupovali OS 9.1 telefone i mislite da bi to trebalo da uradi ceo svet jer ste vi najpametniji. Ne okreće se sve oko kupaca novih telefona sa novim OS-om čim se pojave - nešto je i u upotrebnoj vrednosti i nadasve ceni/mogućnostima, nešto i u samom poimanju i shvatanju jednog OS-a ....
 Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 03:02:50 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ljudi predugo se znamo da bi dozvolili da nas jedan pišljivi Symbian OS podijeli ma koji broj bio , zato ljudovi peace i druženje , ipak smo mi pametniji od JAVA fancera i trebamo se držat zajedno .......  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.