Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koi bi Operativni sistem bi hteli na vasem Symbian Telefon
Symbian OS 6,7,8
Symbian OS 9.1
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa: Symbian OS 6,7,8, ili OS 9.1  (Pročitano 31669 puta)
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Slušaj Aco, ja te veoma poštujem, ali šta znače ovi skrin šotovi, da OS 9.1 ima naprednu mogućnost promene boja slova u temi  Smile??? Šta hoćeš da naglasiš da je OS 9.1 odlična platforma za razne izmene u temama??? Nemojte pogrešno da me shvatite, volim i ja da imam neku dobru temu u telefonu, ali ovo je već preterivanje... Gde su vam svi ti podatci o stabilnosti, mnogo manjem broju bagova i ostalim bitnim aspektima sistema??? Na ove tri strane, uglavnom cvrkućete o poboljšanom dizajnu, dobrim promenama boja slova u temama, a vamo se nervirate što i dalje nema dovoljno aplikacija, pa sada nama prebacujete da mi samo to naglašavamo i da je OS 9.1 bolji zato što je noviji... Pa kako može da bude bolji kada  autor FExplorera ne može da probije zaštitu i da napravi file manager vredan epiteta must have, kako je bolji kada 99.9% aplikacija mora da se kupi, kako je bolji kada ti telefoni koštaju 300 i kusur evra, pa čak i više??? OS 6, 7, 8 će biti bolji dok 9.1 ne prikaže neke mogućnosti dalje od napredne promene boje slova u temama...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
au bre ljudi..... pa ova tema ispade gora od teme "Symbian vs. WinMobile" ......
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
vuk90 pogledaj moj prvi post i procitaj slovo po slovo pa razmisli sta sve znace ta slova,,sto se tice boja zasto stalno ste trazili mozda ti ne al neke druge daj promeni da se vide slova dobro ili sliku malo rasvetli ili nemi se vigaju slova kada pisem poruke,,,ja sam sve obojao da vam pokazem da sve moze da se promeni za da ne bi doslo do ovo sto sam rekao ,,,i ja ne volim ovakvo sarenilo  al ovako sam uradio da pogledate da moze svugde da se to promeni,,To sto ima manje applikacije licno se uopste ne nerviram,zaboravio si da  ja imao N70 ako mi je do App mogao sam da zadrzim (a prodao sam 220e a sada mogu da kupim i to mnogo noviji od moi za 150-160e) jer imao sam jedno vreme istovremeno 6630,N70,Motorola V3i....ko da kupuje aplikacije mora da se salis ,onog dana kada ce doci da ja kupim Applikacije za Symbian nema ni da imam Symbian Telefon,ako treba da dam pare za App bice to za WM

Pa kako može da bude bolji kada  autor FExplorera ne može da probije zaštitu i da napravi file manager vredan epiteta must have,
Videcemo dal ce uspe ili ne,
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 19:11:08 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Aco imam osecaj da se ljutis.... a to nije dobro...
Ponavljam, sigurno je da su telefoni N80 i N73... bolji sa boljim kamerama, rezolucijom,dizajnom....
Ali njihov OS ne moze se max iskoristiti kao sto je to npr. sa OS8 koji ima moja 6630,o tome je rec
Ja cu sigurno kupiti tel. sa OS9.1 ali kad za njega bude pregrst appl., igara, tema....kad budem mogao da ga iskoristim maximalno.
Iskreno, da 6630 i N80 isto izgledaju,da imaju istu kameru i rezoluciju, zbog tih prednosti koje si ti naveo(menjanje boje slova, wallpapera...), nikad ne bih presao sa OS8 na OS9.1
No hard feelings!  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Aco imam osecaj da se ljutis.... a to nije dobro...
Ponavljam, sigurno je da su telefoni N80 i N73... bolji sa boljim kamerama, rezolucijom,dizajnom....
Ali njihov OS ne moze se max iskoristiti kao sto je to npr. sa OS8 koji ima moja 6630,o tome je rec
Ja cu sigurno kupiti tel. sa OS9.1 ali kad za njega bude pregrst appl., igara, tema....kad budem mogao da ga iskoristim maximalno.
Iskreno, da 6630 i N80 isto izgledaju,da imaju istu kameru i rezoluciju, zbog tih prednosti koje si ti naveo(menjanje boje slova, wallpapera...), nikad ne bih presao sa OS8 na OS9.1
No hard feelings!  Smile Smile

Smile pogresio si da se nerviram jer uopste ne moze me dodirnuti sa sve ovo sto pricate...
.....to je tvoje misljene i nema potrebe da meni to navedujes cuvaj svoj 6630 i uzivaj,, ja sam se iznauzivao odavno sa Symbian OS 6,7,8  sad uzivam u novoj OS 9.1 Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 19:45:18 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja stvarno neznam zašto si ti Aco preuzeo ceo "teret" na sebe i odbranu ove verzije Symbian OS-a?!? Sve mi baš tako deluje???
Gde su oni koji su najviše galamili i koji svaki post, temu, ... koriste da izreklamiraju ove telefone?!?

Ustvari oni i ne mogu dati svoj pravedan sud jer su se ovom forumu priključili tek pošto su nabavili OS 9.1 telefone! Samim tim i nemaju mogućnosti uporedjenja jer verujem da Symbian pre toga i nisu koristili. I da jesu, po njihovim postovima do sada mogu da tvrdim da nisu imali pojma šta su nosili po džepovima.

Tako da jedino ostaje da recimo @Zoreli ili @otorinolaringolog daju svoj sud o tome i to kvalitetan!
No oni su već dali - vratili su se na Symbian verziju 8.0 i time verujem rekli svoje mišljenje o ovoj verziji OS-a.

Ja sam lično isprobao gotovo sve telefone iz ove branše i mirna srca mogu reći da je jedino Wi-Fi ono što me kod njih interesuje i ništa više ne privlači pažnju kao bolje i korisnije. Nikada ne bih kupio neki iz ponude koja se trenutno nudi. Ne bih iskreno menjao moj model 6670 ni za jedan od trenutno postojećih u ponudi verovali ili ne. N93 je jedini telefon koji bi me zanimao, ali ga iskreno ne bih nikada kupio samo zbog veličine i toga što je na preklop, da ne govorimo o manama koje je preuzeo od sabraće.

Nadam se da se to neće i tebi desiti Aco usled razočarenja ovim OS-om! Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 21:21:58 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
Ja cu da iskroristim josh jedan post da izreklamiram telefon i da podrzhim acu (aco_kuna) jer se trudi da ovde prizkazhe moguchnosti OS 9.1 koje su za mene i za sve korisnike OS 9.1 bitne,takodje smatram da je od njega mozhe najvishe da se sazna i nauchi. Samo tako nastavi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ja stvarno neznam zašto si ti Aco preuzeo ceo "teret" na sebe i odbranu ove verzije Symbian OS-a?!? Sve mi baš tako deluje???
Gde su oni koji su najviše galamili i koji svaki post, temu, ... koriste da izreklamiraju ove telefone?!?

Ustvari oni i ne mogu dati svoj pravedan sud jer su se ovom forumu priključili tek pošto su nabavili OS 9.1 telefone! Samim tim i nemaju mogućnosti uporedjenja jer verujem da Symbian pre toga i nisu koristili. I da jesu, po njihovim postovima do sada mogu da tvrdim da nisu imali pojma šta su nosili po džepovima.

Tako da jedino ostaje da recimo @Zoreli ili @otorinolaringolog daju svoj sud o tome i to kvalitetan!
No oni su već dali - vratili su se na Symbian verziju 8.0 i time verujem rekli svoje mišljenje o ovoj verziji OS-a.

Ja sam lično isprobao gotovo sve telefone iz ove branše i mirna srca mogu reći da je jedino Wi-Fi ono što me kod njih interesuje i ništa više ne privlači pažnju kao bolje i korisnije. Nikada ne bih kupio neki iz ponude koja se trenutno nudi. Ne bih iskreno menjao moj model 6670 ni za jedan od trenutno postojećih u ponudi verovali ili ne. N93 je jedini telefon koji bi me zanimao, ali ga iskreno ne bih nikada kupio samo zbog veličine i toga što je na preklop, da ne govorimo o manama koje je preuzeo od sabraće.

Nadam se da se to neće i tebi desiti Aco usled razočarenja ovim OS-om! Smile
Mozda je to jer samo ja imam OS 9.1 na forumu a hocu samo da navedem sve sta moze da posluzi kao prednost koje ima OS 9.1 u odnosi OS 6,7,8 da bi mogli ljudi u buducnosti ocene sta tocno hocu za njihove pare jer sve ovo sto smo sada mi naveli niko u salonima nece im reci ili pokazati sta ustvari moze ili nemoze telefon koi ga hocu izeti jer same radnice u salonu ustvari  i pojma nemaju oko sve svke mobilne telefone.....

to sto @Zoreli ili @otorinolaringolog su uzeli sada Symbian verziju 8.0 za @Zoreli  neznam sta misli  i sta ce da rece ,al za @otorinolaringolog on je menjao telefona da isproba sve i svasta covek hoce sve da protera niz ruke pa ako da gospod i zaradi ,jednom a to je bilo na temi Pitanje i Progleme za N80 rekao sam coveku da je on moj idol o menjanje telefone al ja necu moci sa njega jer mozda moj buget nece to a to sto on sada ima Nokia 6630 mislim da je to prelazno nece on dugo to da koristi to sam siguran bez obzirom na njegove reci u ovoj temi ,,,

za to dal ce se meni desiti ili ne nece nista da promeni stvar jer OS 9.1 icice napred bes zastoja a ja imacu N80 do kupovine N95 dal ce to bude za 3-5 meseci ili godinu dana to ce da bude sigurno a dal ce meguvremenu da kupim jos koi telefon uz ova dva ili zamenim V3i to ce biti samo Gek-Pot moje skromno krstarenje nis mobilne tehnologije
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 22:45:49 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Evo i ja sam na strani Ace ciglo ali i sam znas da nisam neki ekspert pa imam pravilo onde gde se slabije razumem cutim i ucim.I ja sam imao 6630 6680 i n70 ali a sada n73 pa kad nesto kazem vi me napadate zato slabo sada ulazim u diskusije,vidim da me je Mikele pitao kada sam napisao sta mi se dopada on mi je napisao citiram,i samo zato ti je bolji 9.1 simbian.Nisam hteo da ulazim u raspravu sa njim ja znam da nije samo zbog toga nego sam naveo nest prvo sto sam primetio(prvi dan)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Auuu, ljudi pa ja ovaj front tek sada primjetih!!!

E sta ja sada da kazem? Svi ste u pravu! Velika je istina da su OS7,8 (njih sam imao i o njima mogu da kazem nesto) otvorene i bolje za 'igranje' sa sistemom, a i lakse je programerima da naprave aplikaciju jer se ne moraju zezati sa zastitom sistemskih fajlova i direktorija. Ali isto tako su njihove mogucnosti dovedene do maksimuma tj. do kraja. Ne mogu ovi OS-ovi vise da prate tehnicka unapredjenja na samim uredjajima i jednostavno su zastarijela. Pa pogledajte samo, tj. uporedite izgled menija u svim verzijama S60! Meni je mnogo ljepsi i doradjeniji na 9.1.
OS9 se tek poceo razvijati i njegove mogucnosti mi jos i ne znamo. Svakim danom je sve bolji i bolji. Aplikacije su doradjenije na 9.1 nego na prethodnim verzijama.
Po nekim ovdje nikada nismo trebali preci sa DOS-a na Windowse. DOS je sigurno stabilniji od XP-a?!?
OS9.1 tek treba da zasija kako treba i zato sam 100% na strani OS9.1 verzije (a i kako sam veceras lupio u jednom drugom psotu OS9.3). Neka se samo razvija, pa cete i vi svi ostali htjeli ne htjeli preci na novu verziju kad-tad. Jedina mana OS9 je u zastiti fajlova. Jel' tako? Mozda se ovo i promijeni? Zivi bili pa vidjeli.

Jos da se nadodam na jedan Ciglin post:
Da se mi lepo razumemo. Mobilni telefon prvenstveno treba da se vrednuje po tome što:
- ima dobar prijem signala i u uslovima slabe pokrivenosti;
- ima dobar, jasan i čist zvuk u slušalicama prilikom razgovora;
- Izgled, ime i šminka!

Ovo trece sam primjetio veom izrazeno kod raje sa kojima radim i kojima je glavna sminka kod telefona (eno ih svi pokupovali v3i motorole). Znaci ime i sminka (jednom rijecju marketing) prodaje proizvod a ne ono sto je ispod haube (na zalost). Telefoni sa novim OS-om vise naginju sminki nego funkcionalnosti, iako im je i funkcionalnos sasvim zadovoljavajuca!

Aco samo da ti kazem da vrtim neke tvoje teme na telefonu i u potpunosti te podrzavam u tvom radu i misljenju. Cak sam se i ja poigrao sa temama (i na kraju morao formatirati telefon  Smile  )  Svaka cast!   Smile   Smile  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2007, 23:12:57 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.