Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koi bi Operativni sistem bi hteli na vasem Symbian Telefon
Symbian OS 6,7,8
Symbian OS 9.1
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa: Symbian OS 6,7,8, ili OS 9.1  (Pročitano 31672 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ovu temu možemo okarakterisati "temom visokog rizika"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung GS3
Mikele u pravu si Smiley Svako ce glasati za OS koji koristi to je fakat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6630 1.0
Symbianci svih zemalja (i verzija) ujedinite se.  Smile
Kada pogledam ove postove , vidim da svako svoga konja hvali. Siguran sam da je 9.1 donio mnogo dobrih stvari i samo jednu manu. Ali ubitačnu manu. Ta mana drastično smanjuje upotrebnu vrijednost i glavnu prednost smart telefona u odnosu na java zezalice.
Ja sam se nadao da će te zaštite da se razbiju i da će mnogo brže da se pojavljuju aplikacije. Međutim os 9.1 je izgleda previše dobro napravljen. Kao što rekoh ja nisam izdefinisao svoj stav što se tiče svega ovoga i ne mogu da glasam.  Smile
@nikola 34 kakva svađa? Razgovor. Na kraju krajeva ovdje se radi samo o telefonu - spravi napravljenoj da služi čovjeku a ne čovjek njoj.  Smile

P.S. evo glasah za 9.1 po pricipu : zatvori oci i ubodi sta ubodes.
Dakle igrom slucaja i slucajnog izbora , odgovorno tvrdim da je os 9.1 bolji  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 13:11:49 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ha Ha cudite me sta radite sa toliko aplikacije i  kako li se mozete snaci sa njima i pitam se kako vam samo koristi restart ili kada najvise ste upotrebuvale to ,a da znam restart ste koristili kada ce da vam zamrzne slika na neka Aplikacija ili igra ,......
Jel ti Aco ovime gore hoćeš da kažeš da si do sada imao gomilu Symbian telefona pre ovoga sa OS 9.1 i svi ti nisu radili nikako?!? Vidim da se sada žališ da se na starijim Symbian telefonima nešto "zamrzava", blokira, .... jel to znači da ti uopšte nisi bio zadovoljan sa N70 i modelima pre njega već si eto iz luksuza bacao toliki novac i menjao ih redovno čim se jedna stavka na njima promeni?!? I tek si sada otkrio posle toliko uzaludno potrošenih para da nisi ni trebao da kupuješ Symbian telefon pre verzije 9.1, tj., N80?!?

Dugo ti je trebalo zaista, samo onda nisi trebao da "do juče" hvališ prethodnika(n70) toliko vremena kada ga smatraš toliko lošim telefonom koji nešto "zamrzava i koči i .....". Smile <--- ovo mi je zaista neshvatljivo?!? Šta smo mi onda ovde bili - budale koji su čitali vaše komentare i hvalospeve ... a čim se pojavi model koji ima "broj više" u imenu odmah stari nije valjao ni za krivi q**c???

Ako se neki telefon "zamrzava" i koči to je N80 i ne mogu da verujem da to svi prokrivate i ignorišete. Da ne govorim o kilavljenju i davljenju tokom rada i sijaset drugih mana ....
i da znate al da ne zaboravite  da 95% od sve vas  imacete OS 9.1 a mi necemo imati nikad vise OS 6,7,8
Zar ti zaista misliš da je neko lud za imenom ili novijom verzijom nekog operativnog sistema ili same njegove "šminke" i kozmetike?!? Ili ne daj bože time da telefon ima "broj više" u njegovom nazivu???

Ljudi i dalje posle 6 godina koriste Symbian OS 6.1 telefone i prezadovoljni su ... samim tim ... Symbian telefoni verzije 7.0/8.0/8.1 se mogu koristiti i narednih četiri godine i opet će ljudi biti zadovoljni i imati sve aplikacije.
Tek onda kada ne bude bilo aplikacija i niko ih više ne bude proizvodio može se razmišljati o nekom novom telefonu ali ne znači da će to biti Symbian verzije 9.1 ---- možda bude 10.1 koji će doneti zaista nešto novo i radikalno ili pak možda bude i Windows Mobile ako se i dalje bude radilo na toj zaštiti Symbian OS-a pa čak i neki drugi OS koji će se pojaviti u tom dugogodišnjem periodu.

Ne budite tako samouvereni samo iz razloga što ste vi pokupovali OS 9.1 telefone i mislite da bi to trebalo da uradi ceo svet jer ste vi najpametniji. Ne okreće se sve oko kupaca novih telefona sa novim OS-om čim se pojave - nešto je i u upotrebnoj vrednosti i nadasve ceni/mogućnostima, nešto i u samom poimanju i shvatanju jednog OS-a ....
 Smile

ja od sybiona sam imao 6600,7610,6630,N70 svi su to bile sve bolje i boje telefone (znaci ocena je po redom kako sam ih menjao bila sve veca i veca)  i od svih sam bio definitivno zadovoljan neko ko hoce da ima za 70e Symbian telefon ili sa jedan rec telefon sa Operativnim sistemom to je 6600 i mogu da kazem  za te pare stvarno ce da ima ekstra telefon,,,Tacno je da sve od ove telefone sto ja sam imao imalisu svi jednu zajednicku manu to je bilo kocenje na neke aplikacije sto ne verujem da se to ne desilo sve vas sto cackate vise svoje telefone jer neko ima Symbian a nema ni 5 aplikacije na njega taj i ne zna sta je to kocenje na odregena aplikacija ,,,,a to sto si rekao da je N80 telefon sto najvise zamrznuje aplikacije verujmi da kod mene se to nikad daosad ne desilo a vec imam na njega oko 40 aplikacije (mozda nesu to sve sto imate vi)ali dobre su i vrse dobre stvari mada ipak ja licno imam nekih 10 Aplikacija sto sve drugo mozem da bacim u korpi a to je isto bilo slucaj i sa prethodne telefone sto sam imao ali znas da sam ja covek koj je zaljubljen u Nokia i Fan-Nokia i dacu da sve da  isprobam sto bi imalo od Programa ....Kad cu kupiti N95 i tada cu da glasam za N95 a cu da budem Protiv N80 jer sam siguran da ipak ce da bude korak nazad N80 od N95 kao sto je sada slucaj sa N80 sto je korak napred ispred N70 i sve ostale telefone unazad,,,,To sto sam ja trosio para na telefona mislim da je to moj proglem ako mogu da si dozvolim i da znas da nisu to uzalud bacane pare jer sve te telefone su ispunile moje srce i dusa i da sad ne spominjem ali moracu da ovaj N80 mi najvise ispunio jer sada sam primetio najvecu razliku promene kupovina a to sam pocustvovao pri samog stiskanje dugme za Meni ,tako da dok moj buget dozvoljava ili koliko ce moci da dozvoljava ja cu da tako i menjam telefone ......to sto mi kazes da i  posle 4 ili 6 godina ce se koristiti OS 6,7,8 to znam i da nisi mi rekao jer moj komsija ima Zastava 750 a bogami ima i delova na svaki kos,,Isto tako da to sto kazes da ljude nece da kupuju samo zbok broj vise u to sam 100% siguran da niko nece samo zbog to da kupi OS 9.1 kao sto ni ja nisam kupio ,al zato dizajn i lepota telefona je mnogo bitnija stvar to da znas e jaca stvar za neki ljudi u odnosu operativni sistem,,

Nijedan telefon nije savrsen i ima svoje mane a to sam vec i rekao bar za sada kod N80 evo u temi Pitanja i Problemi N80
Jedina Mana sto sam dosada nasao na N80 je to sto AppManager radi Mnogo sporije za razliku od N70,,Sporo se Otvara AppManager kad ga Pokrenes a sama instalacija se mnogo brze instalira a deinstalacija je mnogo brza al opet cekas da se sredi App Manager

ali zato kada ga upalis telefon i pocnes da aktiviras prvu aplikaciju N80 za razlike od N70 je mozda 3 puta Brzi e sada neznam dal je to slucaj kod svih OS 9.1
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 14:33:51 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Aco, u redu je dizajn i to razumem. Neko će platiti telefon i više nego što vredi samo zato što mu se svidja i to je u redu.
Ali ja na sve ove telefone gledam samo sa strane njihove namene - operativni sistem Symbian i tako se i vladam.
Ako bi uporedjivali Fiću i Mercedesa isto kao recimo Nokiu 7650 i Nokiu N80 onda bi bilo u redu. Ali ako bi uporedjivali Nokiu 6670/6630/6680/N70/N90 i N80 onda ne bi bilo u redu jer im je "motor" isti samo je šasija drugačijeg izgleda i još je "kilometraža" ograničena kod N80 - to hoću da kažem.

Jedini telefon koji može da nosi epitet "nov" i taj Symbian OS verzije 9.1 je do sada Nokia N93 koja ima i jači "motor" pride i time odudara od svih Symbian telefona do sada, tu je naravno i Nokia N95. No, i kod ovih telefona je takodje "kilometraža" ograničena i ne može se pritisnuti gas do kraja iako ima za to mogućnosti - to me nervira.

Pored toga, jedino sam do sada saznao da je OS verzije 9.1 bolji zbog toga što:
- ima bolju podršku za korisnički interfejs u vidu tema, fontova, Wallpaper-a ... lepši vizuelni izgled, ...
- pojedini modeli imaju ekrane veće rezolucije ali ne i fizički veće što u realnoj upotrebi ne znači ništa(sem E61, N73, N93, N95)
- imaju jače kamere i nazovi bolji zvuk na slušalicama što nema veze sa odlikama operativnig sistema(no uzmimo i ovo u obzir)
- imaju dodat Ir port koji je Nokia iz neobjašnjivih razloga ponovo ubacila u iste iako je ranije to odbacila zauvek usled zastarelosti Smile
- imaju bolji USB transfer i bluetoot podršku

No, niko ne spominje i glavnu prednost telefona sa Symbian verzijom 9.1 a to je Wireless tj., Wi-Fi?!? Čak šta više korisnici ovih telefona tu opciju kritikuju(opet zato što pojedinci i nemaju tu opciju pa mora da opravdaju svoje telefone) jer im nije potrebna i nije rasprostranjena. Kako jeb*** nije rasprostranjena kada jedna wireless kartica košta 20€ za PC ili malo više za laptop i time je obezbedjen visok protok informacija iz telefona u PC i obratno??? Mnogo bolja konekcija nego bluetooth ili ne daj bože Ir i to bez kablova ....
Ne mora da se još i nagoveštava da taj isti Wi-Fi može poslužiti i za konekciju na internet većim brzinama od standardnih i da to ne utiče na cenu i saobraćaj u 3G ili GPRS mreži.

To me čudi, hvalite one prednosti koje ništa u praksi ne znači dok očigledne još pojedinci pokušavaju da podaništavaju?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Ljudi ovde treba da raspravljamo o OS a ne o lepoti i dizajnu telefona...Procitao sam ponovo sve 3 stranice ovog topica i zaklucio da svako svoga konja hvali... to nije dobro... ali je takodje zakljucak da za sada ima prednost OS7,8 zbog cinjenice da je mnogo upotrebljiviji s obzirom na br app. za njega. Sigurno je da je 9.1 unapredjeniji, al jos niko osim vizulnih karakteristika oko teme i slova, sto je Aco naveo, nije izlozio...LJudi prednosti i mane OS7,8 svi znamo manje vise....ali zato vo koji imate OS9.1 iznesite prednosti istog,ubedite nas da je bolji....pa ko bude imao mogucnost da kupi i bude hteo-kupice. Nemojte da se prednost OS9.1 svede na lep izgled i dizajn....
Naravno da su N80, N73...lepsi od 6600,6630,6670 itd.
Ovde se raspravlja  o OS(prednostima i manama istog) i njegovoj upotrebljivosti!!!
Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ljudi ovde treba da raspravljamo o OS a ne o lepoti i dizajnu telefona...
 Smile Smile
Da se mi lepo razumemo. Mobilni telefon prvenstveno treba da se vrednuje po tome što:
- ima dobar prijem signala i u uslovima slabe pokrivenosti;
- ima dobar, jasan i čist zvuk u slušalicama prilikom razgovora;

Sve ostalo spada u dodatni vrednost pa i sam OS.

Na žalost, današnji mob. telefoni imaju 100 puta lošiji prijem signala od njihove starije braće gotovo metuzalema danas i takvom stavkom se ne mogu pohvaliti(da ne govorimo o 3G signalu). Zato se tu uvek u obzir uzima tkz. "dodatna vrednost" kao vid zamazivanja očiju i udaljavanja tog aparata od njegove osnovne namene - telefoniranja. Ta dodatna vrednost je naravno multimedija(kamera, video, muzika).
Ako se već vezujemo za dodatnu upotrebnu vrednost onda je valjda svima jasno da je to najviše omogućeno na telefonima sa operativnim sistemom kroz instalaciji dodatnih aplikacija(negde prozvane 3rd party apps).
Ako jedan telefon sa operativnim sistemom nema dovoljno dodatnih aplikacija onda sam on i njegov OS ne vrede ništa i ta njegova osobina da poseduje operativni sistem pada u vodu. Zato toliko sporova ovde na forumu oko ovih razlika izmedju OS verzija 6.1/7.0/8.0/8.1 i OS verzije 9.1/9.2. Jednostavno nema dovoljno aplikacija za OS verzije 9.1/9.2 i takvi telefoni ne vrede previše sa strane telefona koji poseduje operativni sistem. Sva ostala "unapredjenja" o kojima se govori u okviru OS-a su kozmetičke prirode, šminka i par protokola viška koji u realnoj upotrebi niko ne koristi jer i nema podrške za njih!

Kako onda i očekivati u temi koja se bavi operativnim sistemom da neko nahvali iste kada nema načina i mogućnosti to da ostvari usled nedostatka osnovnog orudja za rad - dodatnih aplikacija?!?
Jednostavno, pored manjka dodatnih aplikacija OS verzije 9.1 je ograničen tim zaštitama pristupa sistemskim folderima i to je još jedan hendikep pride. Zatim, imaju iste procesore kao i starije verzije što nikada nije bio slučaj da se procesor zadržava ako se potpuno promeni verzija OS-a i kada se sve to sabere normalno je da sa strane gledišta operativnog sistema i nema šta nahvaliti na tim uredjajima.
Ostaje samo kamera, mp3 i korisnički interfejs ma svidjala se ta istina nekome ili ne!

Ljudi su godinama tražili i "dlaku u jajetu" što se tiče dodatnih mogućnosti Symbian telefona i čak su se takvi zahtevi uspešno realizovali. Ni jedan takav specifičan zahtev ne može da ispuni Symbian verzije 9.1, samim tim, kada budu mogli bar približno tako nešto da obave onda će za mene lično biti vredni - do tada  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
Ljudi su godinama tražili i "dlaku u jajetu" što se tiče dodatnih mogućnosti Symbian telefona i čak su se takvi zahtevi uspešno realizovali. Ni jedan takav specifičan zahtev ne može da ispuni Symbian verzije 9.1, samim tim, kada budu mogli bar približno tako nešto da obave onda će za mene lično biti vredni - do tada  Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
1.Wireless tj., Wi-Fi Nisam ni imao nameru da spominjam
2.Zaboraviliste da naj osnovniji a bogami i naj bitniji Aplikacije vec posedujemo  a za uzvrat gabe hvalise sto imate 5000 ili 10000 aplikacije kada sve  u sve mu svi korise otprilike od 10 do 30 ili 40 aplikacije sve drugo je bezveze i stavljati u telefonu
3.Zasto ste toliko zapnuli da je hendikep to sto se n moze videti Systemske fajlove i opet cu da vas pitam sta li vi radite sa time na vasem telefonima sto ih vidite,,a zaboravili ste da sve one sto su uradile za Os 6,7,8 iste te ljude izraguju za OS 9.1 i sve ce da izrade sto vi sada imate ,,,to je isto kao ja sto sam izragivao Teme za OS 6,7,8 i sada izragujem za OS 9.1 nadovrzacu se samo malo ,,sto mogu reci da su mnogo usovrsile Theme Studio tako da sada 80% radim brze temu nego sa starim Theme Studio to ce da potvrdi neko sto je radio evo na primer luckyyy jer znam da je on nesto radio
4.Symbian verzije 9.1  se mnogo brze razvija za koliko krace vreme postoi ,,,,OS verzija 6.1/7.0/8.0/8.1 mnogo godina su usovrsavali rezultat dobijen OS 9.1
5.Meni licno gde sam spomenuo vec na nekoliko postova a mozda i na neke ljude na Privatnu Poruku znaju oni koje su a mislim da su samo Dva Clana Pricina koja je bila sto sam se rastao sa OS verzija 6.1/7.0/8.0/8.1 je bil dosada vise od to sto jednostavno nije imalo vise nista interesantno da ocekujes ili nesto slicno i zato sam i prodao a sad ovo je vec dobri predizvik a pored toga spomenuo sam ja a i Cigla.tel je spomenuo naj vecu prednost i to Vrh je to dole na slike,Wallpaper necu vise da spominjem za to znate

Molim sve clanova koje imaju OS verzija 6.1/7.0/8.0/8.1 da mi pronagu bar jednu slovu obojenu u Crne Boje da odma i to obojim evo na primer u zute   skoro sam iskoristio sve boje

tema je Bila samo da se glasa i da se upise koja je vasa pricina sto ste odlucili o izboru kupovine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Treći tom: Smile

Ne radi se o tome Aco da meni ili tebi trebaju neke aplikacije ili ne zadovoljavaju nama zadate kriterijume. Već se radi o tome da svakom korisniku ponaosob(1000 ljudi, 1000 ćudi) treba neka specifična aplikacija koja meni ili tebi ne treba, dok ta specifična aplikacija postoji samo za starije verzije. Mene su 1000 puta molili za savet i tražili baš to da telefon obavlja neku specifičnu namenu(iako su se svi vezivali za "novo" tj., za OS verzije 9.1), ... kako onda preporučiti nov telefon koji to ne može obavljati nekome??? Znači, nema se i samim tim i ne vrede ništa takvoj osobi.

Recimo, zaista se dosta toga korisnog pojavilo za OS verzije 9.1 .... no, multimedijalne aplikacije su najmanje zastupljene - aplikacije za rad sa kamerom najzapostavljenije iako je kamera najviše evoluirala, aplikacije tj., muzički plejeri takodje, iako je zvuk mnogo bolji, video je u redu(postoji i Smart Movie i pvPlayer), što se tiče slika tu je opet jedino dobro to što postoji Resco viewer ali nema dodatnih zezalica za baratanje sa slikama. Pobogu, pojavio se "Moises.Mariscal.Draw" za OS verzije 6,7,8 a nema ga za 9.1 i td., i td.

Jel treba još nagovestiti taj famozni IR i to da je većina korisnika iste telefone pokupovala zato što je čula da njime mogu da upravljaju svojim televizorima, hi-fi linijama, dvd plejerima ..... i brže bolje odmah posle kupovine pokušali instalaciju Psiloc TotalIr - "not supported file", bla, bla,  ..... i onda popunili sve forume ovdašnjih prostora pitanjima: "a zašto neće da se instalira ... jer kod Perice radi strava na 7650/3650/6600... "?!? Smile Smile

No, meni lično ne smeta i mogu da kažem da ima pristojnih aplikacija za OS verzije 9.1, ali medju tim "pristojnim" većina korisnih se treba kupiti a to naš standard ne dozvoljava naročito ako smo vezani oduvek za nabavku piratskog softvera.
Ako se telefon plati 400€ i još se moraju kupiti aplikacije onda isti vredi 1500€ sigurno uz sve potrebne aplikacije koje imamo danas u njemu(da smo ih zaista kupili legalno) - da li će neko isti telefon zbog toga prilikom zamene ili prodaje vrednovati više ili ga ceniti 200€?!?
Ovo je i razlog što svi koriste piratske aplikacije - niko ne vrednuje dodatni softver jer i nema predstavu o tome u servisima ili radnjama ma gde bilo i niko ne uzima u obzir prodaju telefona sa dodatnim aplikacijama. O ovome govorim godinama da je baš zbog toga uvek vredniji Symbian telefon i manje mu opada cena u odnosu na bilo koji Java uredjaj.

No, ponavljam ono što sam rekao ranije:
"Ljudi su godinama tražili i "dlaku u jajetu" što se tiče dodatnih mogućnosti Symbian telefona i čak su se takvi zahtevi uspešno realizovali. Ni jedan takav specifičan zahtev ne može da ispuni Symbian verzije 9.1, samim tim, kada budu mogli bar približno tako nešto da obave onda će za mene lično biti vredni - do tada"   Smile

Poz. svima!
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 18:28:50 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.