Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koi bi Operativni sistem bi hteli na vasem Symbian Telefon
Symbian OS 6,7,8
Symbian OS 9.1
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa: Symbian OS 6,7,8, ili OS 9.1  (Pročitano 31803 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ljudi meni je ekran na N80 bolji od ovoga na N73! Jest on fizicki manji, ali je slika zbog vece rezolucije kristalno jesna i po mom vidjenju bolja od ove na N73.

ako se vratis malo nazad jednu stranu videces zasto sam bacio 6630 u fioku ,,bas za ta razlika sto kod N80 je slika i slova i tema i sve sto ima u meni je kristalno jasnija i cista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Ljudi meni je ekran na N80 bolji od ovoga na N73! Jest on fizicki manji, ali je slika zbog vece rezolucije kristalno jesna i po mom vidjenju bolja od ove na N73.

ako se vratis malo nazad jednu stranu videces zasto sam bacio 6630 u fioku ,,bas za ta razlika sto kod N80 je slika i slova i tema i sve sto ima u meni je kristalno jasnija i cista
Znam! Ista sudbina je i moje bivse N70. Ekran i kamera sa auto-fokusom me je definitivno prelomilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
vbjelic, ako tebi zaista predstavlja vizuelnu razliku "piksel više" na N73 po milimetru kvadratnom i šta već i to primećuješ pa si se zato odlučio da potrošiš 400€ na N73 jer ne možeš da gledaš u ekran N70 koliko je loš onda samo mogu da kažem - samo napred, Nokiji baš takvi i trebaju, od njih i živi.
Ne mogu da verujem da vi primećujete takve male razlike koje se gotovo i ne primećuju. Pa ko još gleda i bulji po ceo dan u ekran mobilnog telefona kako bi primetio neki jasniji detalj i to ga kao oduševljava??? I ja sam čačkao dosta N73 i pored veličine ekrana nisam baš nešto primetio toliku jasnoću na kojoj potencirate i to uporedjujući sa Nokiom 6670?!?
Gotovo je prikaz identičan i nema neke velike mudrosti. Ta rezolucija je marketinšku trik više nego kako neko reče: "hot swap memorijskih kartica". Opet, možda imate uvežbanije oko koje primećuje više detalja, ko bi ga znao. Fiziologija ljudi je različita ....

Da se samo nadovežem na one sličke sa prethodne strane: nema više potrebe komentarisati program NsysInfo jer smo to već apsolvirali na ovim stranicama i njegovu "tačnost" datih podataka. Samim im, kada se bude pojavila neka aplikacija koja će dati tačne podatke, onda će se isti poklapati sa zvaničnim proizvodjačkim specifikacijama telefona koje smo opet navodili 1000 puta!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Meni je stvarno velika razlika u ekranima i primjetna je zrnavost slike na N70, dok se na n73 'zrnavost'  primjeti tek kada se dobro zabulji. Na N80 se ne primjete pikseli nikako (mozdda pod lupom).
Sto se tice memorija, jeste bilo dosta puta razgovora, ali nigdje nikakvog zakljucka sem tipa to je tako i nikako drugacije. Daj mi reci koji softver je daje tacne rezultate?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Meni je stvarno velika razlika u ekranima i primjetna je zrnavost slike na N70, dok se na n73 'zrnavost'  primjeti tek kada se dobro zabulji. Na N80 se ne primjete pikseli nikako (mozdda pod lupom).
Sto se tice memorija, jeste bilo dosta puta razgovora, ali nigdje nikakvog zakljucka sem tipa to je tako i nikako drugacije. Daj mi reci koji softver je daje tacne rezultate?!?
Ni jedan. Jer znaš vrlo dobro da nema aplikacija koje bi mogle da vršljaju po sistemskim direktorijumima i naročito iskorištavaju sistemske resurse ovih telefona usled silnih zabrana, bla, bla,. Jedino da Nokia sama tj., Symbian sertifikuje takvu aplikaciju ....
Zašto bi uopšte i razvijali "teorije zavere" oko najobičnije RAM memorije telefona?!? Zar vam je toliko teško prihvatiti da je to tako i nikako drugacije?!? Pobogu, pa to navodi proizvodjač a ne ja ili neko drugi?
Ja bih takodje voleo da moj telefon ili tvoj ima procesor od 2Gb ali moram da se pomirim sa činjenicom da nije to slučaj i da u N70 telefonu kuca TI OMAP 1710 ARM-926 220 MHz što je i slučaj sa N73 i verujem da je takodje klokovan na 220Mhz iako 3rd party aplikacija prijavljuje čas 201MHz, čas 207MHz, .... Na kraju krajeva poznato je da ovi procesori mogu da se klokuju od 55MHz do 240Mhz, pa nadji tačan podatak!
To je jednostavno specifikacija telefona, njegov hardverski resurs i moramo se pomiriti sa time!
Btw. moguće je da je N73 zaista klokovan na 207MHz a ne na 220Mhz jer se time objašnjava duže trajanje baterije!
« Poslednja izmena: 07. Feb 2007, 18:40:30 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
3rd party aplikacija prijavljuje čas 201MHz, čas 207MHz,
Pa zato ja postavih ovu temu http://forum.burek.com/index.php/topic,189216.0.html  - JBenchmark ACE, the ARM CPU Estimator released ....ali niko ni "repom" da mrdne  Smile
Upitna je i njena objektivnost ali mislim da je realniji ovaj benchmark nego neka aplikacija koja ne umije posteno ni ram memoriju da ocita a kamo li clock procesora. Probajte ...nece vas ujesti  Smile

Arm 9 procesori se po ovom benchmarku mogu natjerati na preko 600 mhz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Arm 9 procesori se po ovom benchmarku mogu natjerati na preko 600 mhz  Smile
Da, da. Ali tada bi na S60 poznatim telefonima baterija trajala 15 minuta od potpunog punjenja do pražnjenja, možda i manje! Smile
Rekoh ja gore, da je moguće da kod E61, N73, ... zaista procesor klokovan na 207MHz a ne na 220Mhz jer se time objašnjava duže trajanje baterije ovih telefona!

Pored toga, jedna tema već postoji i niko se u njoj nije baš proslavio, ne razumem postojanje još jedne???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Macak u cizmama

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3250
9.1
Istina, manje je aplikacija ali rjdje koce Smile
IP sačuvana
social share

Zajedno: Mnogo smo jaki kad smo zajedno,
Ružo Crno-Bela
Mnogo smo jaki, neka zapeva
Vasiona cela
Mnogo smo jaki kad smo zajedno
Ružo Crno-Bela
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
9.1
Istina, manje je aplikacija ali rjdje koce Smile
Jao Che boy, bez uvrede, ali ti pre 15 minuta nisi ni znao koji OS ima tvoj telefon, nisi imao pojma da aplikacije za prethodne verzije ne rade na njemu i imaš snage da tvrdiš da je OS 9.1 bolji jer "ne koči" kako tvrdiš?!?
Pa kako i da ti koči kada nisi instalirao ni jednu jedinu aplikaciju u isti, ni sa čim ga nisi opteretio, ....
Kod tebe baš dolazi do potpunog izražaja ona narodna: "svako svoga konja hvali"!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Macak u cizmama

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3250
Owe aplikacije koje ja imam jos nijednom nijesu zakocije. Prije toga sam imao 6630 i tu mi je kocilo swako 10-15 otwaranja.
To sto ja ne mogu da nadjem aplikacije za moj telefon, to je druga swar.

Ti se bolje razumijes u telefone pa ti necu protiwrjeciti, ali ako je to zadnji symbian, onda je i najbolji Smile A kakwa crni 6,7,8 Smile
IP sačuvana
social share

Zajedno: Mnogo smo jaki kad smo zajedno,
Ružo Crno-Bela
Mnogo smo jaki, neka zapeva
Vasiona cela
Mnogo smo jaki kad smo zajedno
Ružo Crno-Bela
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.