Jesi gledao ove od Makoto Shinkai-a ? Meni su odličnii
Afro Samurai mi je dobra serija al ne znam tbog čega nisam bio toliko oduševljen, Cowboy Bebop ipak br. 1 a moram reći da me najviše razočarala Death Note, serija je dobra i nakon prvih 10 epizoda bio sam ubjeđen da će biti bolja od Bebopa ali kasnije sam se baš razočarao...
Cowboy Bebop je vrh. Death Note je dobar samo do 25 epizode, onda su u isto vreme pokazali koliko imaju petlje i koliko su zapravo glupi. Serija je imala žešći potencijal.
Cowboy Bebop je vrh. Death Note je dobar samo do 25 epizode, onda su u isto vreme pokazali koliko imaju petlje i koliko su zapravo glupi. Serija je imala žešći potencijal.
Ni sam ne bih dao bolji kometar, baš sam skoro nekom rekao, samo da je završila 10 epizoda ranije bila bi možda broj 1... Ovako se vidi da su zadnjih 10 epizoda na silu odradili, iskomercijalizovali... Kako sam ja bio bjesan kad sam to pogledao.... uffff
Pa znaš kako ne krivim Anime ekipu, već dvojac Tsugumi Ohba i Takeshi Obata, poznati po Hikari no Go. Anime je adaptacija Mange, koja može biti dobra, a i ne mora. Mislim da je produkcija Anime verzije vrh, ali da je izvoran material podbacio. Zapravo ako bolje pogledaš, oni su hteli da naprave long run seriju (imaš neka Death Note pravila koja nikada nisu korišćena tipa "Samo 6 ljudi može da koristi DeathNote, ako 7 ljudi poseduje, sedmom će to pravo biti onemogućeno"). Nije loša ideja, već posle nekog vremena nisu mogli da out-twistuju priču, jer za ime boga, to je Death Note, on mora da ima 2 twista po chapteru.
O Cowboy Bebopu sam sve rekao na strani 6. Inače imaš i film, ako nisi pogledao. Nema veze sa radnjom serije (kao i većina epizoda, jer kanon se pojavljuje u svega 6 (Spike vs Vicious)), ali topla preporuka.
Ma gledao sam film odmah nakon serije... To je Watanabe uradio čisto da udovolji fanovima, onako ok je film... BTW u planu je i live Action ali vidjećemo...