Ludi kralj Hamdo iz " Now and Then, Here and There " ima istu frizuru kao Đuričko u originalnoj (prvoj) verziji serije "Otvorena vrata" . Neko mora da menja frizera :
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Dovršio Now and Then, Here and There.Surova serija : kidnapovanja,masovna ubistva civila,silovanja,regrutovanje dece,ubistva dece,ludilo...Par nedoslednosti i nešto nelogičnog ponašanja glavnoga lika,ali kao celina,serija je veoma dobra.
pregledao sad zadnju epizodu knjige smrti i razocaran sam krajom ima li ko kakvu preporuku tipa db, fair taily,naruto,bleach,atack on titans u tom fazonu
pregledao sad zadnju epizodu knjige smrti i razocaran sam krajom
Ne znam kakav si kraj hteo? Posle 25 epizode meni je bilo svejedno. Serija je izgubila na kvalitetu. I sam kraj je (nepotrebno) zakomplikovan, mada opet, zadnji segment (kada Light beži) je više nego prikladan.
pregledao sad zadnju epizodu knjige smrti i razocaran sam krajom ima li ko kakvu preporuku tipa db, fair taily,naruto,bleach,atack on titans u tom fazonu
One Piece? Yu Yu Hakusho? Hunter X Hunter? Toriko? Case Closed?
Ako te zanima da ti ih posebno predstavljam, pitaj
Case Closed je jedana od najprodavanijih manga-i u Japanu. Pravi naziv serijala je Meitantei Conan (名探偵コナン?, odnosno Great Detective Conan, zvanično prevođena kao Detective Conan). Međutim da ne bi došlo do zablude sa Konanom Varvarinom, naziv je promenjen u Case Closed.
Reč je o mladom Jimmy Kudu, geniju koji putem dedukcije pomaže policiji u rešavanju zločina. Jedne noći biva otrovan od strane Black Black Organization, s namerom da ga ubiju. Međutim, umesto da umre, Jimmy postaje dečak. Sada sa novim identitetom Connan, Jimmy mora da sazna ko je ta organizacija i zašto je otrovan od strane nje, kao i da pronađe lek za svoje trenutno stanje.
Za sada ima oko 700 epizoda serije i 79 tankobona Mange prodate u 120 miliona primeraka. Dobila je silne nagrade, tako da ako voliš misterije ovo je stvar za tebe
Ozma,anime-serijal (ovo , ovo ) od 6 epizoda,spada (na žalost) u grupaciju em loših,em iritirajućih anime-serijala. Likovi su karikaturalno uprošćeni,radnja tanka kao flis-papir,dijalozi kipte od : "Ohhh!", "Ahhh!" , " "Ksss!" . Nije za starije od devet i po.Jedan od onih serijala nakon kojih sa slavodobitnim kezom pritisnete dirku "Delete".
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(417.83 KB, 663x476)
« Poslednja izmena: 11. Maj 2013, 23:13:44 od Torivoje »
Nedavno sam počeo da gledam Attack on Titan i mogu reći da je da će ovaj anime biti highlight sezone. Ako ste ikad čitali Noć Demona od Pitera V. Breta, ovo je vrlo slično.
- par klišea ( jedan od njih je karakterizacija likova : ozbiljna mlada dama koja štiti/vraća na pravi put praznoglavog,a ishitrenoj akciji sklonog vršnjaka/brata/simpatiju/rođaka...) - šta je to (poslednjih godina) sa Japancima i njihovim anime-herojima koji cmizdre više od Indusa u onim treš-serijama na "Pinku" ? Ne sećam se da su u Ninja Scroll/Kurozuka/Vampire Hunter D/Armored Trooper Votoms/Princess Mononoke...muški likovi bili takve plačip...e .