Ponovih već par puta, ali nije opet da to bude još jednom.
Anime je adaptacija Mange. Nije uvek, ima i slučajeva gde je Anime originalan, pa čak i da Manga izađe posle Anime runa (kao dodatak priče, ili nezavisna epizoda, tipa Cowboy Bebop).
Obično se za epizodu spale 2 chaptera mangi (koja izlazi nedeljno ili mesečno). Ako nema dovoljno materijala, prave se filer epizode, koje nisu kanon, nego se događaju u tom svetu, po njegovim pravilima, i nikada ne pominju tokom regularnih epizoda. Filera je u razmeri uvek manje nego regularnih epizoda. Dakle, filer nikada ne preovladava, nego je tu čisto da "vodenica ne melje u prazno", da se tako izrazim.
Znam za to, ali ako su vec znali da nemaju materijala nisu trebali ni da pocinju novo poglavlje.Ovako su sada stali bukvalno na pola borbe dve strane(turnir je u pitanju).
Eh za to već neznam. Znam da filer uvek ide između arkova ili na neki kreativan način (npr. One Piece sada ima filer u sred epizode, gde pola epizode zauzima filer, najčešće u obliku "šta se događa u rodnim gradovima gl. junaka i sl.", a druga polovina je radnja). Ili recimo Naruto koji je jednom presekao kanon u neagresivnom delu (kada Naruto uči novu tehniku) priče sa filerom. Čak je i Bleach zaustavljen jer studio nije želeo da maltretira ljude filerom. Za ovaj slučaj sa Fairy Taleom prvi put čujem.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2013, 19:44:38 od BlizzardJakkal »
a tako sam se bio radovao novoj epizodi i ono nista isto tako i one pice nista na onome linku pise da od 4 aprila krece novi serijal ima li ista tj jel krenuo moze li se pogledati
Da ali će preimenovati seriju (jer je to radio FMA Brotherhood, i samim tim je cool), kako bi ispalo da "to nije isto, već bolje", ali ako mene pitaš, "isto s***e, drugo pakovanje" (ne sam Anime kao serija, nego proces preimenovanja same serije).
aha pod kojim imenom ce da izadje i jeli neko gledao ovo World War Blue onako nije lose zanimljivo je i tako, al samo imaju 3 epizode za sad i ima puno perverzije
Nedavno sam počeo da gledam Attack on Titan i mogu reći da je da će ovaj anime biti highlight sezone. Ako ste ikad čitali Noć Demona od Pitera V. Breta, ovo je vrlo slično.
Guillermo del Toro is developing a live-action, TV version of the manga Monster for HBO in the States.
Del Toro is co-writing the pilot with Steven Thompson (Sherlock, Doctor Who), which will be based on the 18-volume manga by Naoki Urasawa published between 1994 and 2001. Monster has already been made into a 74-part anime series, which debuted in Japan in 2004. Del Toro is also expected to direct the pilot of the US version.
The story is about ta young doctor’s worldwide search for the most evil sociopath that has ever lived. No, not Peirs Morgan. He’s a 12-year-old boy, whose life the doctor saved, unwittingly unleashing a Pandora’s Box in the process that leaves the doc battling to stop a plot of mass genocide.
The project was originally intended to be a movie for New Line, but the story proved impossible to tell in feature format.