Monster je savršen kakav jeste. Jedino kada bi je radili reč za reč, scenu za scenu, ne bi se bunio. Anime verzija je to uspela, i ako bi to uradila Live Action, to bi bio pun pogodak.
Ja imam poverenja u Del Tora i mislim da će odraditi sjajan posao. Samo se pitam ko će glumiti Dr Tenmu (uvek sam video Kristijana Bejla u njegovoj ulozi, ne znam zašto) i Johana, glavnog negativca.
Nedavno sam počeo da gledam Attack on Titan i mogu reći da je da će ovaj anime biti highlight sezone. Ako ste ikad čitali Noć Demona od Pitera V. Breta, ovo je vrlo slično.
Auuu,trebalo im je manje od 20 minuta da me potpuno kupe...Podsetilo me na vreme kada sam kao klinja kopao po policama biblioteke,opčinjen izdanjima "Kentaura" . Odgledah prve 2 epizode (ima ih,inače,13) i sjajne su (glasovna je gluma prvoklasna !) . Now and Then, Here and There (Ima,Soko ni Iru Boku) : pogledati ovde . Uzgred,nije ni čudo što mi se svidela,ovi momci ne štede polu-kvalitet :
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws