Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jan 2026, 18:13:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anime  (Pročitano 416130 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
mob
HTC Smart
Kristen Stjuart u Akiri?

Zvezdi filmova "Sumrak" Kristen Stjuart ponuđena je uloga u holivudskoj adaptaciji mange "Akira".

Glumica bi trebalo da igra Kei, ratnicu pokreta otpora, prenose američki mediji.

"Akira" je priča o avanturama Kanede koji pokušava da spasi svog prijatelja Tetsua koga je otela vlada kako bi ispitali njegove psihičke moći.

Kanedu će glumiti Garet Hedlund, a Heleni Bonam-Karter i Geriju Oldmanu su takođe ponuđene uloge u filmu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Sony 

Ona da glumi Kei? Miscast i blasphemy istovremeno. Smile

Kei mi inače pripada omiljenom tipu devojaka, žestoke i nežne. Kirsten nema vezu sa vezom

Garet Heldun mi ne deluje kao da je za ulogu anede, previše je čist. Kaneda mora da bude neko sa antihero prizvukom.

Nadam se da Gary neće da glumi pukovnika Shikishima, prestar je. A za Nezua je previsok

Takođe mislim da će Helena da igra Miyako, mada nisam siguran.

E da evo sinopsis:

Citat
Set in New Manhattan, the cyberpunk sci-fi epic follows the leader of a biker gang who must save his friend, discovered with potentially destructive psychokinetic abilities, from government medical experiments.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 13:51:31 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel One Touch
OK, u čemu je problem da uzmu azijske glumce da igraju Kei, Tetsua, Kanedu & Co. i tako izbegnu famu oko izgleda, imena i karaktera (mogu da kažu da su azijska banda u NY i mirna bašta) nego se bakću sa ovima?

Geri Oldman i Helen Bonam Karter, sa druge strane, su dobar izbor.

I nešto za kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Sony 
OK, u čemu je problem da uzmu azijske glumce da igraju Kei, Tetsua, Kanedu & Co. i tako izbegnu famu oko izgleda, imena i karaktera (mogu da kažu da su azijska banda u NY i mirna bašta) nego se bakću sa ovima?

Geri Oldman i Helen Bonam Karter, sa druge strane, su dobar izbor.

Ajd ovako, slažem se. Ipak ja sam ovaj tip - ako praviš film po nečemu uradi kako treba. Ako praviš film po, lets say, video igri, napravi to da bude što bliže source materijalu, ili preradi scenario tako da bude kvalitetan. Ako praviš film po Anime/Manga-i uradi isto. Šta je falilo Battle Royal-u, 20th Century Boy, pa čak i Death Note adaptaciji? Ništa, urađeni su taman kako treba, možda je negde moglo i bolje, ali su ispoštovali ono što adaptiraju.

I ne, ne mislim na Uwe Bolla i njegove namerne balege od filmova, mislim na filmove koji su napravljeni komercijalno. Problem je što bi danas svi da targerijau PG-13, i ako može, da bude "retard friendly". Ako radite, radite kako treba, ako ne, ja lepo gledam/čitam/igram originalna ostvarenja, jer su ona pravljena bez parametara i kao takva zaslužuju moju pažnju više od Cowboy Bebop, Akire, Bleach, Dragon Ball, Last Airbender i drugih prošlih/budućih (fail) adaptacija (znam, Avatar: the Last Airbender nije japanski, ali je vrlo blizak Animeu i jednako kvalitetan).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 6630, valjda
Ako mi poebu i GITS, e stvarno cu nekom da se naebem nechega...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Sad su usrali i Bleach( mislim gori je nego sto je bio Smile), svi provaljuju fore, nema tuznih likova, svi prave neke grimase,lica im se sijaju odnosno ima odraza na njima  Smile svaka devojka ima sise do kolene, znaci jedva gledam Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Sad su usrali i Bleach( mislim gori je nego sto je bio Smile), svi provaljuju fore, nema tuznih likova, svi prave neke grimase,lica im se sijaju odnosno ima odraza na njima  Smile svaka devojka ima sise do kolene, znaci jedva gledam Smile
Ej bre, ne diraj mi Bleach.  Smile

Poceli sa novom pricom pa malo promenili. Po onome sto sam video po manga chapterima ne bi trebalo da ispadne lose.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
nadam se da je tako, ovo do sada malo smorilo, nema nista zajednicko sa pricama pre
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Znam, i meni je krivo sto nema Zarakia i Byakuye.  Smile

Ce da vidimo, ali meni nova prica deluje fino. Mada si u pravu da ovaj pocetak smara.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Ju jebote Bleach. Zaboravio sam na njega totalno. Sjećam se da sam se zapucao i odgledao nekih 220 epizoda, al sam mislio da će bit kraja....kad ono međutim...

Elem, prva sezona(?) kada su u srednjoj i one gluposti su uglavnom bile bezveze. Ali kada su došli u onaj Soul Society, tad je stvarno kraljevski postalo. Te zavjere, te borbe, te napetost i tenzija, te Ičigov unutrašnji demon i još onaj vrhunski twist - totalno sam se naložio.  Smile A zatim one specijalne epizode, pa opet se ništa neko vrjeme ne događa, pa onda onaj lov na Arankare šta li su već, pa neke nezanimljive lične priče i ono najgore - djeluje kao da će biti odma neka epska borba, međutim slede tri epizode u kojem dva borca pričaju kako su oni face i tako to sa sve kurčenjem, da bi prava borba došla tek nako te tri epizode i završila u roku od 3 minute!?!?!??! I šlag na tortu - niko ne umire skoro nikad. Smile

Elem, zanima me samo dve stvari  - jesul ubili Aizena?

I koja/šta je ultimativna forma mača od onog lika sa šeširom? Smile

« Poslednja izmena: 27. Nov 2011, 22:31:51 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 130
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jan 2026, 18:13:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.