Rešen problem sa čitanjem mangi (i stripova,generalno) off-line : zamenih CDisplayEX starijom aplikacijom zvanom MangaMeeya.Ima manje mogućnosti od prethodno pomenute,ali neuporedivo bolje uspeva da skapira bočne ivice table stripa i manje zamara oči.Radi i na Win7 x64 ( u 32-bitnom modu)
Jebaga, takav sam ja imao osećaj sa Berserk filmovima. Voleo bi više da su uradili kao sa Hellsingom, OVA za svaki tankobon, kraćenja koja su stvarno logično odrađena, radi dinamike.
Fuffff...Dovrših i gledanje 25. epizode Shingeki no Kyojin-a.Par sjajnih scena borbe i poslednja scena - zumiranje na ključ oko Erenovog vrata koje govori,jelte : "Videćemo se ponovo !"...
« Poslednja izmena: 29. Sep 2013, 01:34:52 od Torivoje »
Izgleda da će bit prva manga koju sam krenuo da čitam. Kako vidim do sada je izašlo 11 Volume-a. Anime je stigao do 33 chaptera (8 Volume) ako se ne varam. Kreator mange je rekao da će se priča završiti sa 20 Volumom.
U svakom slučaju čeka nas jebeno dugo čekanje, ali sa druge strane, postoji mogućnost da se serija zavši već u drugoj sezoni što bi bilo vrh.
Prvo da razjasnim, sezona u seriji traje 12 - 13 epizoda, tako da ovde imamo 2 sezone serije.
Drugo, ško kaže Džuksi, treba da se čita manga, što i ja preporučujem. Ko želi da čeka, slobodno.
Treće Mile, ovo sigurno nije kraj serije, pošto je otvoren kraj, ne kao što su radili Claymore ili slični, koji naprave filer tj. non - canon kraj, pa onda neće da prave dalje, pošto je kraj serije zatvorenog tipa, a mrzi ih da prave seriju od početka ili da negiraju postojeći.
Četvrto, imate temu za Mangu koju sam napravio, pa ko želi da je oživi, slobodno. Samo kliknite na moj potpis, slika sa potpisom Manga, prva u nizu, i tamo ste. Ima dosta Manga koje nisu pretočene u Anime, kao i obratnih primera.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2013, 16:26:21 od BlizzardJakkal »