Ljudi,zna li neko,da li je završetak serijala baš zakucan na 25-toj epizodi,jer ne vidim kako bi (nakon ovoliko prethodnog mrcvarenja) dovršili priču u samo 3 preostale,a da kraj ne bude smandrljan ?
Znaš kako, manga još traje, verovatno će ostaviti otvoren kraj kada budu napravili novu sezonu serijala. Inače epizoda je super, naručito prvi deo.
Torivoje ajde kad zavrsis gledanje svih epizoda prenesi svoje misljenje pa da vidim da li da zapocinjem gledanje
Pa,ti si živ ? Šta bi sa Serial Experiments Lain ? Odgleda li je ? Nego,šta ti znači ovo : " ...prenesi svoje misljenje pa da vidim da li da zapocinjem gledanje..." .Prevodim to sebi kao da si izgovorio sledeće :"...ako kažeš da valja - zaobilazim je (i obratno)..." ,jesam li u pravu ? Ako jesam - za srce si me ujeo ! Evo ti (sažetog) ) odgovora već sada : solidna akciona serija sa do zla Boga cmizdravim (= iritantnim) muškim likovima.
nista ja nisam skontao ko je taj titanin mozda zbog toga sto gledam posle izlaska u 4 sata onako trijezan
Kada skontaš (daću ti spoiler free hint, obrati pažnju na boju kose, i posle toga na oči) da je ta osoba već bila u seriji solidnu količinu vremena, izraz lica će ti biti priceless.
U pravu si,ima tu materijala za još (minimum) jednu sezonu.
September 9, 2009 – ongoing Volumes 11; 46 chaptera po 40 strana. Ako normalna epizoda Anime-a koji je baziran na Manga-i od 20 strana nedeljno, spali 2 chaptera iste po epizodi, ovde mogu da spale i taj jedan koji izlazi mesečno za jednu nedelju, i da im serija sada bude 4 pune sezone opušteno, tako da ne brini se, nastavak mora da sledi, pogotovu što se serija izborila za popularnost među Titanima, poput One Piece-a i Detective Konan-a.
ona 21 epizoda titana je bila totalno osmeh od uva do uva, kao i pocetak 22 epizode. Levi je haos
Krivo mi je samo sto se sredina serije (eo 8-13) jako sporo odmotavale. Sve ostalo nemam zamerku, ovo mi lako postaje jedan od najdrazih anima, samo da je ne vuku u + beskonacnost
Znaš kako, namerno trpaju filere u seriju. Evo ti primer, u Manga-i, čim se popnu na onaj brod posle razbijanja Zida Marija, i kada Eren kaže "Eve ću vas pobiti", sledeća scena je da oni diplomiraju na Akademiji, nema onoga posle vožnje brodom, same Akademije. Čist filer.
Ali je lepo uklopljeno u same događaje, pa iako usporava dinamiku priče u odnosu na Manga-u, da se oprostiti.
Torivoje ajde kad zavrsis gledanje svih epizoda prenesi svoje misljenje pa da vidim da li da zapocinjem gledanje
Pa,ti si živ ? Šta bi sa Serial Experiments Lain ? Odgleda li je ? Nego,šta ti znači ovo : " ...prenesi svoje misljenje pa da vidim da li da zapocinjem gledanje..." .Prevodim to sebi kao da si izgovorio sledeće :"...ako kažeš da valja - zaobilazim je (i obratno)..." ,jesam li u pravu ? Ako jesam - za srce si me ujeo ! Evo ti (sažetog) ) odgovora već sada : solidna akciona serija sa do zla Boga cmizdravim (= iritantnim) muškim likovima.
Aaaaaaaa potpuno sam zaboravio da treba da skinem taj serijal
Pa to moram da te pitam Blizardovu skalu ocenjivanja sam uskladio sa svojom pa kad on kaze da je nesto sporo ili ok ili smesno ja odmah znam kako cu ja to doziveti a sa tobom sam jos neodlucan
Kad budes imao vremna stavi listu tvojih top 10 anima uz po jedan kratak utisak pa cemo se uskladiti brzo.
Pa to moram da te pitam Blizardovu skalu ocenjivanja sam uskladio sa svojom pa kad on kaze da je nesto sporo ili ok ili smesno ja odmah znam kako cu ja to doziveti a sa tobom sam jos neodlucan
Kad budes imao vremna stavi listu tvojih top 10 anima uz po jedan kratak utisak pa cemo se uskladiti brzo.
Ahhh,prijatelju,ne mogu sve i da hoću.Anime-serijale gledam tek odskora i to iz 2 bitna razloga : ADSL imam tek nešto više od 3 godine + anime nisu jedini oblik video/grafičke umetnosti u kojima uživam.Istina,ubrzano postaju sve bitnija stavka moga slobodnog vremena i to stoga što od malih nogu volim sf i stripove (sve osim Eks-Almanaha i Lunovog Magnus Stripa). Za par godina,biće Top 10,a do tada - još uvek sam početnik.
Nešto što je na početku ličilo na mlađu sestru Resident Evil priče se nakon prve trećine pretvorilo u kvazi-psihološko-tehnološki loš i bezukusan riblji paprikaš u kome ništa nije konkretno.Film narastajućom haotičnošču veoma odudara od utiska koji odaju trejleri. Možete i bez ovoga u životu.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2013, 22:36:52 od Torivoje »
´bem ti život,ne može čovek uteći od politike čak ni kada uroni u anime !!! Izbečih oči u pola noći kada ukapirah koga to vidim na ekranu,a čak se i ne sećam gde sam se to spotakao...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)