Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:08:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anime  (Pročitano 403302 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Sony 
Shingeki no Kyojin ,odgledah i 22.epizodu.

Ljudi,zna li neko,da li je završetak serijala baš zakucan na 25-toj epizodi,jer ne vidim kako bi (nakon ovoliko prethodnog mrcvarenja) dovršili priču u samo 3 preostale,a da kraj ne bude smandrljan ?

Znaš kako, manga još traje, verovatno će ostaviti otvoren kraj kada budu napravili novu sezonu serijala. Inače epizoda je super, naručito prvi deo.

Plus jasno se vidi ko je ženski titan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
HTC m9
nista ja nisam skontao ko je taj titanin Smile mozda zbog toga sto gledam posle izlaska u 4 sata onako trijezan  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Motorola 
Torivoje ajde kad zavrsis gledanje svih epizoda prenesi svoje misljenje pa da vidim da li da zapocinjem gledanje  Smile

Pa,ti si živ ? Šta bi sa Serial Experiments Lain ? Odgleda li je ?  Smile
Nego,šta ti znači ovo : " ...prenesi svoje misljenje pa da vidim da li da zapocinjem gledanje..." .Prevodim to sebi kao da si izgovorio sledeće :"...ako kažeš da valja - zaobilazim je (i obratno)..." ,jesam li u pravu  ? Ako jesam - za srce si me ujeo !  Smile
Evo ti (sažetog) ) odgovora već sada :
solidna akciona serija sa do zla Boga cmizdravim (= iritantnim) muškim likovima.

Plus jasno se vidi ko je ženski titan.

Što reče teta-Desanka : " Jer sreća je lepa samo dok se čeka, Dok od sebe samo nagoveštaj da."

U pravu si,ima tu materijala za još (minimum) jednu sezonu.

« Poslednja izmena: 09. Sep 2013, 15:08:54 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Sony 
nista ja nisam skontao ko je taj titanin Smile mozda zbog toga sto gledam posle izlaska u 4 sata onako trijezan  Smile

Kada skontaš (daću ti spoiler free hint, obrati pažnju na boju kose, i posle toga na oči) da je ta osoba već bila u seriji solidnu količinu vremena, izraz lica će ti biti priceless.

U pravu si,ima tu materijala za još (minimum) jednu sezonu.

September 9, 2009 – ongoing Volumes   11; 46 chaptera po 40 strana. Ako normalna epizoda Anime-a koji je baziran na Manga-i od 20 strana nedeljno, spali 2 chaptera iste po epizodi, ovde mogu da spale i taj jedan koji izlazi mesečno za jednu nedelju, i da im serija sada bude 4 pune sezone opušteno, tako da ne brini se, nastavak mora da sledi, pogotovu što se serija izborila za popularnost među Titanima, poput One Piece-a i Detective Konan-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 23.0
ona 21 epizoda titana je bila totalno osmeh od uva do uva, kao i pocetak 22 epizode. Levi je haos   Smile

Krivo mi je samo sto se sredina serije (eo 8-13) jako sporo odmotavale. Sve ostalo nemam zamerku, ovo mi lako postaje jedan od najdrazih anima, samo da je ne vuku u + beskonacnost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Sony 
Znaš kako, namerno trpaju filere u seriju. Evo ti primer, u Manga-i, čim se popnu na onaj brod posle razbijanja Zida Marija, i kada Eren kaže "Eve ću vas pobiti", sledeća scena je da oni diplomiraju na Akademiji, nema onoga posle vožnje brodom, same Akademije. Čist filer.

Ali je lepo uklopljeno u same događaje, pa iako usporava dinamiku priče u odnosu na Manga-u, da se oprostiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Torivoje ajde kad zavrsis gledanje svih epizoda prenesi svoje misljenje pa da vidim da li da zapocinjem gledanje  Smile

Pa,ti si živ ? Šta bi sa Serial Experiments Lain ? Odgleda li je ?  Smile
Nego,šta ti znači ovo : " ...prenesi svoje misljenje pa da vidim da li da zapocinjem gledanje..." .Prevodim to sebi kao da si izgovorio sledeće :"...ako kažeš da valja - zaobilazim je (i obratno)..." ,jesam li u pravu  ? Ako jesam - za srce si me ujeo !  Smile
Evo ti (sažetog) ) odgovora već sada :
solidna akciona serija sa do zla Boga cmizdravim (= iritantnim) muškim likovima.

Aaaaaaaa potpuno sam zaboravio da treba da skinem taj serijal  Smile

Pa to moram da te pitam  Smile Blizardovu skalu ocenjivanja sam uskladio sa svojom pa kad on kaze da je nesto sporo ili ok ili smesno ja odmah znam kako cu ja to doziveti a sa tobom sam jos neodlucan  Smile

Kad budes imao vremna stavi listu tvojih top 10 anima uz po jedan kratak utisak pa cemo se uskladiti brzo.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Motorola 

Pa to moram da te pitam  Smile Blizardovu skalu ocenjivanja sam uskladio sa svojom pa kad on kaze da je nesto sporo ili ok ili smesno ja odmah znam kako cu ja to doziveti a sa tobom sam jos neodlucan  Smile

Kad budes imao vremna stavi listu tvojih top 10 anima uz po jedan kratak utisak pa cemo se uskladiti brzo.  Smile

Ahhh,prijatelju,ne mogu sve i da hoću.Anime-serijale gledam tek odskora i to iz 2 bitna razloga : ADSL imam tek nešto više od 3 godine + anime nisu jedini oblik video/grafičke umetnosti u kojima uživam.Istina,ubrzano postaju sve bitnija stavka moga slobodnog vremena i to stoga što od malih nogu volim sf i stripove (sve osim Eks-Almanaha i Lunovog Magnus Stripa).
Za par godina,biće Top 10,a do tada - još uvek sam početnik.

-------------------------------------

Odgledah večeras King of Thorn.

http://en.wikipedia.org/wiki/King_of_Thorn

http://myanimelist.net/anime/6610/King_of_Thorn

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=10915

Nešto što je na početku ličilo na mlađu sestru Resident Evil priče se nakon prve trećine pretvorilo u kvazi-psihološko-tehnološki loš i bezukusan riblji paprikaš u kome ništa nije konkretno.Film narastajućom haotičnošču veoma odudara od utiska koji odaju trejleri. Možete i bez ovoga u životu.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2013, 22:36:52 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Motorola 
´bem ti život,ne može čovek uteći od politike čak ni kada uroni u anime !!!
Izbečih oči u pola noći kada ukapirah koga to vidim na ekranu,a čak se i ne sećam gde sam se to spotakao...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Sloneća majka ušla u anime.jpg
(34.28 KB, 427x481)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Sony 
King of Thorn je meni bio meh. Kraj je totalno nelogičan, promenjen u odnosu na Manga verziju.

Animacija i muzika (naručito glavna numera) su za pohvalu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 129
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 14:08:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.