"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
I nije najnovije, iz 1992 je. Ali je must watch. Ima 100% na rotten tomatoes sajtu. Ima još par varijanti ali s obzirom da je film od 90 minuta za tebe više nego dovoljno.
Džaba ih i proveravaš. Ne čekaš izlazak u bioskope, nego na Dvd. Računaj jedno 6 meseci posle bioskopa (3ći je izašao u februaru, znači tek tamo u julu, avgustu očekuj torrent).
Džaba ih i proveravaš. Ne čekaš izlazak u bioskope, nego na Dvd. Računaj jedno 6 meseci posle bioskopa (3ći je izašao u februaru, znači tek tamo u julu, avgustu očekuj torrent).
ma znam, nego uvjek se podsvjesno nadam nekom leaku
I nije najnovije, iz 1992 je. Ali je must watch. Ima 100% na rotten tomatoes sajtu. Ima još par varijanti ali s obzirom da je film od 90 minuta za tebe više nego dovoljno.
Hvala. Stavio da se skine i film i serija pa ce se pogledati ovih dana...
Inace, setih se sta sam gledao a da je totalno slicno.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Mare odmah da ti kažem da serija nije nešto. Rađena je bez režisera/scenariste Yoshiaki Kawajiri-a, i nema veze sa filmom. Priča je potpuno druga, i sem Kibagamija, pojavljuje se deda, ali nema veze sa Mračnim Šogunom i zlatom. Čisto ako si pod utiskom istog, serija može da ti ostavi meh ukus u ustima.
Uzmi pak da gledaš Basilisk, seriju koja je rađena po istim motivima kao i Ninja Scroll, do te mere da su fanovi knjige smatrali isti kao plagijat (ja bi pre rekao da je film inspirisan, ali ajd, fanovi nekada postaju fanatici). Sada serija je rađena po Mangi koja je adaptacija knjige, i jedno su smanjili "erotski" deo (dakle ništa od golih duda), ali je sem toga prati 100%.
Takođe imaš i film zasnovan na tome pod nazivom Shinobi, koji ti takođe preporučujem
« Poslednja izmena: 24. Mar 2013, 17:30:49 od BlizzardJakkal »