Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Android vesti i ćaskanje  (Pročitano 201249 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
-mislim da su koristili ovaj model... (negde sam pročitao)

...došlo vreme da se modernizuju (valjda)  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2011, 22:44:31 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Apple iPhone
Google možda prati vašu lokaciju, ali ne bez vaše dozvole!

Ovih dana su vesti krenule da kruže netom kako Aplle kolektuje podatke o lokaciji svojih korisnika, njima iza leđa. Naravno svi su odmah bacili pogled i na Google, jer i Android ima opciju odavanja lokacije na pametnim telefonima. Google nije negirao ovu izjavu o prikupljanju podataka o lokaciji, ali su odmah ukazali na to da oni to ne rade bez dozvole korisnika. A evo i izjave Google-a:

“Sve podatke o odavanju lokacije na Androidu su opciona. Mi pružamo obaveštenje našim korisnicima o tome i dajemo im kontrolu nad podacima, odavanju i korišćenju njihove lokacije kako bi pružili bolje iskustvo na mobilnim telefonima sa Androidom. Svi podaci o lokaciji koje se šalju Google-ovim serverima su anonimni, nisu vezani za korisnika i nije ih moguće pratiti.”
“All location sharing on Android is opt-in by the user. We provide users with notice and control over the collection, sharing and use of location in order to provide a better mobile experience on Android devices. Any location data that is sent back to Google location servers is anonymized and is not tied or traceable to a specific user.”

Prava debata, koju je Wall Street Journal izneo, se tiče anonimnosti podataka poslatih od korisnika. Izgleda da su ovi strahovi uglavnom neosnovani. Unikatan identifikacioni broj je zakačen za podatke, ali taj broj, koji je vezan za telefon, nije uparen sa nijednom osobom, kao broj telefona, imenom ili email adresom. Tako da praćenje određenog korisnika sa specifičnim telefonom nije moguće.

U suprotnom, Apple tek treba da izađe sa izjavom o prikupljanju podataka o lokaciji njihovih korisnika.
Mene jako interesuje šta će Apple da izjavi.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Apple iPhone
Android 2.3.4 doneće FaceTime video pozive

Video poziv koji se naplaćuje nije vam naročito primamljiv?! Onda će vas obradovati najava da će najnovija verzija Android OS-a doneti video chat pozive u okviru Google usluga, koji će se obavljati preko mreže operatora ili Wi-Fija, ali se neće tarifirati. Funkcionisanje usluge video chata ličiće na Face Time, koje koriste Apple iPhone telefoni, pa se nadamo da Apple neće rešiti i Google da tuži za krađu patenta
Kako će ovi pozivi izgledati možete da vidite preko klasičnog Google Video Chata na svom računaru, ali još uvek ne znamo da li će funkcija video pozivanja preko video chata Android uređaja biti dostupna samo za telefon-telefon komunikaciju ili i za telefon-računar i obrnuto. Video chat se razvija u saradnji sa Samsungom, a stiže sa sledećom verzijom Google updatea v2.3.4. Zvanična najava ove usluge očekuje se na Google I/O devcon koji se održava od 10. do 11. maja u San Francisku. Unapred se radujemo!

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Apple iPhone
Motorolini korisnici traže otključavanje bootloadera

U anketi čiji ishod definitivno Motorola nije želela, Motorola je pitala svoje fanove koji tip novih aplikacija bi želeli da developeri naprave. Na žalost, po Motorolu, ostavili su anketu otvorenu za custom odgovore. Developeri i root korisnici su iskoristili ovu šansu da kažu Motoroli koliko žele svoju slobodu – da žele utključane bootloader-e. Nekoliko odgovora je bilo sa istim ciljem, a kada se saberu, to je preko 10.000. Možda je promašena tema, ali poruka je poslata. Videćemo kako će Motorola reagovati na ovo.

Izvor

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
Nikada ali nikada ne bi kupio Android telefon sa zaključanim bootloaderom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
-hhmmm... biće prava šteta ,ako ne ispoštuju korisnike. Inače, Motoroline Android-novotarije (telefoni) su i te kako vredni pažnje, ako ništa, ono zbog dobrog hardvera. Takav "sequrity"  može samo srušiti rejting...
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
šta se dešava sa marketom?ni jednu aplikaciju ne mogu skinuti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.57
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Kod mene radi  Smile
Probaj da restartujes telefon.
Meni Market puca svaki put kad udjem u Apps>All aplications>Just in
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Da to je bug na novom market, čudi me da ga još nisu ispravili. Mislim na ono just in.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.57
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Super, ja sam mislio da je do ROM-a.
Najvise sam voleo tu sekciju na Marketu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.