Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Android vesti i ćaskanje  (Pročitano 201299 puta)
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
LG G2
Nemam pojma (jednostavno mi ne odgovara) nikada mi se nije sviđao taj program, nije moj ukus , podseća me na WM  Smile
kako se tacno zove taj spb program,trazio sam na marketu al nema ga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Android 4.0
mob
HTC Bravo
SPB Mobile Shell. Neces ga naci na Marketu.

Inace, daleko je ovaj SPB MS od funkcionalnosti kakvu je imao na WinMo. Pre deluje kao alfa verzija nego kao proizvod koji je vec ponudjen proizvodjacima telefona i operatorima...  Ipak, nije tako los. Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

CAP2011022622281.jpg
(359.49 KB, 480x800)
CAP201102262233.jpg
(321.46 KB, 480x800)
CAP2011022622331.jpg
(329.02 KB, 480x800)
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 23:05:56 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Nemam pojma (jednostavno mi ne odgovara) nikada mi se nije sviđao taj program, nije moj ukus , podseća me na WM  Smile

-da podseća,to je tačno,ali nije bilo ni za očekivanje da za Android totalno izmene interfejs... Ma dobro,mislio sam da ćeš mi reći neku "funkcionalnu" manu. Da li zaostajem u vremenu,ili nisam normalan,ali ja još uvek ne mogu da se odvojim od hebenog wm-a,te stoga to i ne kapiram kao manu. Sa druge strane bi me smorila monotonija da isti (sličan) UI imam i na Android-u.

SPB Mobile Shell. Neces ga naci na Marketu.

Inace, daleko je ovaj SPB MS od funkcionalnosti kakvu je imao na WinMo. Pre deluje kao alfa verzija nego kao proizvod koji je vec ponudjen proizvodjacima telefona i operatorima...  Ipak, nije tako los. Smiley

Što se wm-a tiče,najJednostavnije rečeno,ne postoji ni jedan drugi UI koji može da parira MS-u,funkcijiski a i dizajnerski gledano. To je za wm jednostavno "must have" a Boga mi i "Best Bay" app juče,danas,sutra !!!
   Android i "ne vapi" za takvim interfejsom,kada je i izgledom i upotrebom sam po sebi (može se reći) savršen. Smile Kad smo već kod toga,mogu reći da me ADWlauncher oduševio i još uvek ga koristim. U mom slučaju,bagovanja nema kada je u pitanju Drawer 4D,kakav slučaj je bio kod pilgrim-a. Zašto,kako,nemam pojma,ali sve radi kao Swiss watch !  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2011, 03:46:31 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Unity Android Platform To Let Developers Convert iOS Apps To Android – With One Click

http://www.androidpolice.com/2011/03/01/unity-android-platform-to-let-developers-convert-ios-apps-to-android-with-1-click/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.114
mob
Apple iPhone
Lepo lepo  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Samsung Chief Calls Galaxy Tab 10.1 ‘Inadequate’

Charlie Sorrel - Wired — Samsung's mobile VP Lee Don-Joo has taken a look at the iPad 2 and decided that his own Galaxy Tab 10.1 isn't up to scratch. Speaking to the Korean Yonhap news agency, he said that "We will have to improve the parts that are inadequate."

Further, Samsung was planning on selling the ten-inch Tab for more than the seven-incher, but that too has changed. "[W]e will have to think that over," said Lee.

When I tried out the Tab 10.1 at the Mobile World Congress in Barcelona last month, I found it to be a "a plastic toy with a gorgeous screen." All of its "superior" specs turned out to be squeezed in simply so they could be marked off on a feature checklist. The camera is terrible, the Android Honeycomb OS feels like an old timey desktop OS, and the plastic body may make it light, but it also makes it feel cheap. Obviously Samsung was building down to a price.

Now that the iPad 2 has slimmed down and added cameras and a faster, dual-core processor, even those hardware differences have evaporated. This will be worrying not just for Samsung, but for Motorola and all the other tablet-makers trying to make a dent in Apple's market. Expect a lot of pre-announced tablets to mysteriously disappear.

Lee's words are telling. These companies are doing all they can to compete with the iPad, but - as Steve Jobs said at the launch event on Wednesday - they're making PCs. And nobody is buying them, because iPad buyers don't care about megapixels and CPU clock-speeds.

A final remark from Lee sums up the bewilderment these companies must be feeling. "Apple made it very thin" he said.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
-jedno pitanjce...

Otišao sam na Motorolin sajt podrške,interesujući se za update Motorola-e DEFY na 2.2...
Za Europe i navedeni model piše : "DEFY MB525 (Europe)   Upgrade to Android 2.2 planned for Q2 2011" .

E sad,ono što me zanima je,da li je moguće da dodje do ispale i da se oficijalni update uopšte ne pojavi ?  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 19:08:29 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Vrlo moguće, defy je baš slabo prodavan model.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
-pa da... to mi je palo na pamet,pa zato i pitah...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Apple iP5
A day in the life of Samsung Galaxy Tab 10.1 flies by in twelve minutes on video

Someone over at the AndroidHD blog must be seriously in love with their Samsung Galaxy Tab 10.1. So much so that they spend a whole day playing with the new droid tablet and edited the whole thing into a 12 minute long ad (an unofficial one, that is).

The video takes the Tab 10.1 everywhere – from home, on the train, in the car, on a boat, or to see the Eiffel Tower back home…

Several photos are taken with the Samsung Galaxy Tab 10.1 during the making of the video and you can check them out over at the AndroidHD blog. Unfortunately, they’ve been downsized.

You’ll also spot a large number of Android dolls – the mark of a true droid geek, I suppose.

Anyway, here’s the video – all 12 minutes of it.

Much better than that short hands-on video, right?

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.