Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Android vesti i ćaskanje  (Pročitano 201261 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Bravo
Citat
Pa nalog koji otvoriš se vezuje za sam ROM telefona.
Vidis, ja to nisam znao. Logicno mi je bilo da se vezuje za IMEI telefona (bio je naporan dan, pa sam ovde odvalio glupost, cini mi se Smile), jer se samo to nikada ne menja, ali sam pomislio da postoji mogucnost i da se vezuje za Gmail nalog... Evo sada sam u drugom browseru (Chrome) otvorio Web Market, ulogovao se sa drugim Gmail nalogom, koji mi je i na fonu podesen od prvog dana ali ne kao primarni nalog, i prikazuje mi 0 (nula) aplikacija. Pretpostavljam da bi se situacija izmenila ako bih se na Google talk na fonu ulogovao sa tim drugim nalogom. Smile

Citat
EDIT: meni download kreće posle celih 1,5min (otprilike, + - 10tak sec)....
izgleda da nema pravila - ja sam veceras testirao i prva aplikacija je krenula psole par minuta, a drugu sam, posle 15-ak minuta cekanja, morao da "poguram" otvaranjem Marketa na fonu - tek onda je krenulo preuzimanje. Naglasavam da mi je trenutno slab signal pa mozda i to ima veze.

Citat
...pa probajte i vi ! Meni se samo par "kupljenih" app ne vidi. Ostalo je u full-u !
Iskreno, meni je manje-vise svejedno sta ce mi Web Market prikazivati - ne vidim sta gubim ako mi neki program ne prikaze kao instaliran. Bitno mi je samo da mogu da pokrenem instalaciju sa PC-a. Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 00:23:15 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Iskreno, meni je manje-vise svejedno sta ce mi Web Market prikazivati - ne vidim sta gubim ako mi neki program ne prikaze kao instaliran. Bitno mi je samo da mogu da pokrenem instalaciju sa PC-a. Smile

Ma naravno  Smile ,već jedina mala prednost je u samom pregledu "sadržaja" app u telefonu ;  komotniji na PC-u. Veći ,mnogo veći ekran,pa miš,pa tastatura,ooovo ooono....  Smile  hehehhH  Smile

Veliki pozzZ za bruda ...grim-a !!!!    Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 00:31:38 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Bravo
Why can't I see my device on the Android Market website

There are two possible reasons why an Android device might be missing from your list of devices on the Android Market website:

You're not logged in with the primary Google account associated with your device.
OR

You haven't accessed Android Market from your device recently.
Not logged in with primary account

The account you’re signed into when using the Android Market website must be the same as the primary account that was used when you first set up your Android device. When signed in to the Android Market website, only devices associated with the same primary account will be listed when attempting to install an app.

To see the accounts associated with your device, click ‘Settings’ > ‘Accounts & Sync’. You’ll need to sign in to the Android Market website using the username and password of the Google Account you originally used to set up your Android device. If you do not know the password for this account, please visit the Google Checkout Help Center article about Passwords for instructions to reset the password.

Haven't accessed Android Market recently

If you've tried logging in to the Android Market website with all of your Google accounts, and you still don't see your device listed, please open Android Market on your device, and then try using the Android Market website again.

klik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
-oooppaaaa , znači i nisam se toliko prosuo glupostima...

Mikele,pa učini nešto čoveče !  Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Apple iPhone
Pokusacu sutra pa javljam Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Apple iPhone
Inace, mozda da probas dve ocajnicke solucije: a) ako nisi vec ranije to odradio, uloguj se na telefonu u "Talk" (Google Talk) aplikaciju, koliko god taj predlog cudno izgledao i b) u Settings/Apps/Market odaberi "Clear data" i "Clear cache".

Isprobao sam sve ovo, nista ne pomaze.

Inace, ovo sto pomenu backarelli uopste nije ludo - jesi li siguran da pre nekoliko meseci nisi imao drugi Gmail nalog podesen kao primarni na fonu? Pitam jer znam da si imao jos jednu Gmail adresu donedavno.

Imam jos jednu GMail adresu ali nikad nije bila primarna ni na jednom mom telefonu. Cak je i ne koristim vec duzi period.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung GT-N7000
Dali e mozno da na LG (E900) Optimus 7 se instalira WM6.5 ili Android ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 9.0.597.102
mob
Apple iPhone
Pa to je Windows phone 7, ne verujem da ce moci ni Android ni WM 6.5.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 10.0.648.82
mob
Apple iPhone
Imam problema sa Android web marketom..... Prepoznaje moj telefon ali pokazuje da imam instalirano samo ovo sa slike.

Da li se nekom desava nesto slicno ili je procitao za ovakav problem?

Ako se nekom desi ovako nesto, evo sta je meni pomoglo:

1) go to settings>applications>manage applications>all>google services framework>clear data
2) go to settings>applications>manage applications>all>market>clear cache and force close
3) go to settings>applications>manage applications>all>market>clear cache and clear data
4) Reboot phone
5) Open and sign out of GTalk, then re-open and sign in.
6) Open Market and accept agreement. Let it load your apps. Close Market.
7) Go to market.android.com and sign in. Go to My Market Account>Settings tab>Edit>Nickname your phone and click Update.
Smile Install an app from market.android.com.

After this it took a few hours, but all my apps show now.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Bravo
Otprilike ono sto sam i ja predlozio + jos par dodataka. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.