Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Android vesti i ćaskanje  (Pročitano 201245 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Ne mogu ni da instaliram neku app sa web marketa, kad kliknem install, ni ne pojavi mi se na telefonu da krece instaliranje....

-trebalo bi da ti fon bude zakačen na net. wi-fi ili gprs . Meni funkcionise... Pa da nemaš,slučajno više "akaunta" na google-u ? Lupam,ne znam,možda ima veze sa tim.... Smile    Kad odeš sa telefonom na market,da li ti sve normalno funkcioniše?

Imam problema sa Android web marketom..... Prepoznaje moj telefon

Još nešto... ne prepoznaje Market tvoj fon,nego app koje su skinute  tvoim akauntom. Zbog toga te i pitam da nemaš više naloga na gMail-u,koje si koristio za ulog...
   Ovo samo pretpostavljam,možda i lupam... Ako rešiš problem,okači rešenje. Baš me interesuje šta je u pitanju.
Drugar mi je imao skoro isti problem. (sa telefona pristup marketu) Njemu sam pronašao problem. Update marketa mu nije prošao kako treba. Obnovili smo update i sve je proradilo...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2011, 21:40:27 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Apple iPhone
Nemam, imam samo jedan gmail nalog....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
-pa da li ti sa telefona market radi normalno ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Apple iPhone
Radi najnormalnije Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
-Bože,svašta... Smile  Pa probaj da promeniš konekciju na fonu,pa sa PC-a ponovo pokreneš neku inst... Ako si probao sa wi-fi,sad probaj sa gprs...
   Nego,nije mi jasno,kako je moguće da ti ne vidi instalirane app. Pa market bukvalno svaku promenu kači za nalog Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2011, 21:48:23 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Apple iPhone
Sve sam isprobao Smiley Tj sve sto mi je palo na pamet..... I opet pokazuje da su samo tri app instalirane (web market).... Dok je u Marketu na telefonu sve ok....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
-ako te ne mrzi,probaj da otvoris drugi nalog i sa njim odradi log,pa probaj da skidaš nešto (bilo šta). Vidi,da li će ti se isto ponašati kao sad,ili unormaliti.

-ih,izlupetah se...

EDIT: Nadjoh još ljudi na xda sa sličnim problemom oko instaliranja sa market.android.com

xda

Možda je problem i u rom-u... Smile

Sa xda si sigurno već sve "pretresao" ,ali neće da škodi da okačim...

xda
« Poslednja izmena: 08. Feb 2011, 23:18:55 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Bravo
Ne mogu ni da instaliram neku app sa web marketa, kad kliknem install, ni ne pojavi mi se na telefonu da krece instaliranje....
Jesi li siguran da ti se ne instalira, makar i posle pola sata, kad ne gledas? Ja sam primetio da mi download ne krece odmah, vec za koji minut.

Barem nisi jedini sa problemom: link.

Inace, mozda da probas dve ocajnicke solucije: a) ako nisi vec ranije to odradio, uloguj se na telefonu u "Talk" (Google Talk) aplikaciju, koliko god taj predlog cudno izgledao i b) u Settings/Apps/Market odaberi "Clear data" i "Clear cache".

Inace, ovo sto pomenu backarelli uopste nije ludo - jesi li siguran da pre nekoliko meseci nisi imao drugi Gmail nalog podesen kao primarni na fonu? Pitam jer znam da si imao jos jednu Gmail adresu donedavno.

Citat
Možda je problem i u rom-u...
Nije - imamo isti ROM.

Sad primetih - ni meni ne prikazuje sve programe, vec samo deo. Nema Docs To Go, iGo, AdFree, Agenda Widget, AK Notepad i jos niz app. Tacnije, AppBrain mi pokazuje instaliranih 126, a Web Market 60 programa... Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2011, 23:48:05 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
wayfaringpilgrim,druže moj,ma izlupetao sam se.

Pa nalog koji otvoriš se vezuje za sam ROM telefona. Tako da,ako sa istog telefona otvoriš više naloga,ostaje ne promenjena situacija (probao). Samo bi fleš sa novim nalogom vratio sve na "nulu" . Možeš imati i više naloga,ako su svi prijavljeni sa istog ROM-a ,ništa se ne menja. Sada sam otvorio novi nalog i sve app su ostale gde i jesu. Kada bih sada ,recimo (da lupim) ubacio Desire ROM u Optimus i sve to aktivirao novim nalogom,market bi me video kao da posedujem Desire (sa podacima ubačenog ROM-a) i nebih imao ni jednu od predhodno skinutih app.

Rekoh Mikele-u da mi pobriše zadnje postove... šta znam,bojim se da ne isprezentujem članovima glupost ili dezinformaciju. Smile

EDIT: meni download kreće posle celih 1,5min (otprilike, + - 10tak sec)....
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 00:15:30 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Inace, mozda da probas dve ocajnicke solucije: a) ako nisi vec ranije to odradio, uloguj se na telefonu u "Talk" (Google Talk) aplikaciju, koliko god taj predlog cudno izgledao i b) u Settings/Apps/Market odaberi "Clear data" i "Clear cache".

Citat sa xda :

Let me see if I understand what you're trying to do: you want to sign in to Market again, without deleting anything?

Let me see if I understand what you're trying to do: you want to sign in to Market again, without deleting anything?

In that case, go to "Settings/Applications/Manage Applications", find Market, clear its data, run it - it'll ask you permissions to sign in.

Sad primetih - ni meni ne prikazuje sve programe, vec samo deo. Nema Docs To Go, iGo, AdFree, Agenda Widget, AK Notepad i jos niz app. Tacnije, AppBrain mi pokazuje instaliranih 126, a Web Market 60 programa... Smile

Nadam se da si svih 126 app "pobrao" legalno ! To je takodje bitno. Svi skinuti .apk fajlovi PC-jem,prebačeni na msd karticu (pa instalirani) se ne vide u marketu...

Citat sa xda

Originally Posted by PotentChili   

I've done so multiple times, still nothing  Google just hates me.

I had to do the reset thing about 14 times in total, before all the apps started showing in the market!

...pa probajte i vi ! Meni se samo par "kupljenih" app ne vidi. Ostalo je u full-u !
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 00:22:36 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.