Ovo je jedna od onih zena koje imaju sve u sebi. Senzualnost, dozu tajanstvenosti u pogledu, stavu i ponasanju...zatim, takav seksipil koji ne moze da se sakrije, iako pokusava, prosto izbija iz nje ali i koketno ponasanje koja je bas kako treba (nije pretenciozno kao Kosjerijino). U isto vreme bih je i zenio ali i j.... kao najgoru kuravu...ufffff izvinjavam Andjeli se na ovim komentarima ali doslo mi O dupetu i sifonima ne vredi trositi reci. Mislim i da je vrlo podcenjena na forumu iako ima oko 45 stranica na svojoj temi. Mozda gresim, ispravite me ali takav mi je utisak. Pozdrav drugari.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2023, 18:28:40 od petarili »
Самостална тема је на 46 страница, али се слике и снимци, могу пронаћи на теми о домаћим водитељкама, још од 2011. године...
Јутро на Првој, ТВ Прва, 30.05.2023.:
Била је активна и у Лоту вечерас...
п.с:
највећа Лото седмица у Србији, извучена је у емисији у јануару 2019. године, вредност рекордне добитничке комбинације је 6 милиона евра...
Citat
- То је било у јануару 2019, ако не грешим, пар месеци пре него што сам отишла на трудничко и породиљско одсуство. Чекала се та седмица више од годину дана и осећала сам да ћу је извући, тако да сам се некако психички припремила за то. А осећај да си некоме улепшао живот тиме што си му саопштио да је постао милионер је феноменалан.
Надам се да ме тај човек држи урамљену, пошто је та седмица извучена чим сам ја почела да водим Лото.''
« Poslednja izmena: 30. Maj 2023, 23:34:01 od Odbojkaš »