Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anarhizam kao filozofija zivota, ideologija i sve ostalo o njemu  (Pročitano 32544 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T-68
Pazi ne slazu nam se misljenja to je ok. Ja nemam vise snage da se okrecem u krug sa tobom. Ti kazes ja gledam prirodu, ja kazem ti gledaj prirodu obojica u prirodi vidimo drugo. Samo za razliku od tebe ja sebe ne smatram prevelikim prirodnjakom i ne stavljam te ispod sebe, dok ti to radis meni.
Citat
Али како то да схвати неко као ти, ко не зна основне односе у природи и тврди да у природи нико не влада??? Влада итекако, само тог ко влада нико није поставио на то место, већ се сам својом способношћу попео на место владаоца. Е то је нацистички принцип вођства, који ти не разумеш, као ни многе друге ствари а понашаш се као да си попио сву памет овог света.
Kao sto rekoh, ja za razliku od tebe ne sudim ko je u pravu ko nije jer bi to bilo subjekitno i ne stavljam tvoje misljenje ispod mog, niti sam ijednom rekao da si ti popio svu pamet ovog sveta iako bi imao prava da to kazem jer i ti tvrdsi isto kao i ja, bez toga da si neki struchan kadar.
Da su fasizam i nacional socijalizam blizu zavrshenstva i dobri za napredak ni starogrcka Sparta, ni nemacka nebi pukli. A pukli su upravo zbog boljeg i brzeg mehanickog napretka svojih protivnika. Drugi nek citaju pa nek prosude i nek izaberu DA ili NE anarhizam kao ideologija.

Toliko.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 16:05:03 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Da su fasizam i nacional socijalizam blizu zavrshenstva i dobri za napredak ni starogrcka Sparta, ni nemacka nebi pukli. A pukli su upravo zbog boljeg i brzeg mehanickog napretka svojih protivnika.

Предлажем ти поред емисија о природи још и историјске емисије. Има тога доста на Viasat History...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T-68
Gledao istorijske emisije, procitao Totalni Rat od Pitera Kalvokorezi-a. Elem posto smo sa argumentovane konverzacije presli na napadanje, predloge sta treba da raidm i kako treba da zivim i kako da se "edukujem",koje mi predlaze jedan neistomisljenik iz subjektivnih razloga da on ispadne "pametan" i "baja" i onaj koji "ownuje" ui ovoj konverzaciji.-ne racunaj na dale odgovore.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Па не, хоћеш да причаш о нечему а појма немаш, малопре словенске симболе у мом потпису називаш германским рунама итд. (и још притом нападаш мене како ја немам појма!!!), шта да причам даље с тобом?

Погледај прво своје поступке па онда осуђуј туђе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T-68
Ako se vratis u nazad i pogledas postove.
1. Rekao sam da su germanske rune posle sam se ispravi oda su nordijske.
2. Svako ko se iole razume u rune videce du su to kombinovane takzovane Bind rune- nordijskog porekla..
np. prvi simbol sa leva na desno. ovo sa strane su 4 rune po imenu Kenaz u kombinovanju sa runom Inguz.
Drugi simbol svastika u krugu i runa Sowulo u sredini. Mislim svi znamo sta je svastika i da nema veze sa slovenima.

Evo i slike ko ne veruje nek se uveri, cisto da ti ne ispadnes da lupam gluposti:

To su nordijske rune, svako moze da se uveri po internetu pogleda, procita po knjigama.

Ne znam sta vise da ti kazem.

Evo ti i o svastici sta sam pisao : http://forum.burek.com/index.php/topic,151888.0.html
Mislim mene bi bilo sramota da tvridm da neko lupa gluposti...  Smile i josh uz to da kazem "prvo pogledaj svoje postupke pa onda sudi tudje"

Ja tebe sam tebe samo za to osudio, i nicim vise. Rune, simbolizam i slichno proucavam na veliko i dao sam sebi za pravo da te osudim.

« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 16:30:44 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Mislim svi znamo sta je svastika i da nema veze sa slovenima.

Smile Smile Smile

Само доказујеш моје тврдње.

Ne znam sta vise da ti kazem.

Ја теби имам још ово http://www.nasled.org/vera/Simvoly.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T-68
A ovo je neki pouzdan izvor, jedan sajt i to sumnjivog porekla? Mogu slobodno da tvrdim da je taj sajt nepouzan svako ko zna sta je bindovanje runa razumece da su simboli izlozeni tamo kombinacije nordijskih runa. Uostalom stavio si "slovenske" simbole,  to ionako nema veze za temu, uzivaj.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 16:45:12 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Е за остале Googlaj пријатељу, стварно немам намере да попуњавам твоје рупе у знању...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Ericsson T-68
Rupa u znanju to sto prvi put u zivotu vidim Swastiku ko Slovenski simbol? I pouzdani izvori su mi sumnjivi, a kamoli neki na ruskom ko zna ko ga je pravio a i ruski mi zardjao malo retko sta razumem. Josh nisma video nijedan materijalni dokaz da je ijedan od tih simbola Juznoslovenski?  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 16:54:30 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
RUpa u znanju to sto prvi put u zivotu vidim Swastiku ko Slovenski simbol?

Апсолутно. Томе треба придодати твоју ароганцију како све знаш и склопити целу слику.

I pouzdani izvori su mi sumnjivi, a kamoli neki na ruskom ko zna ko ga je pravio a i ruski mi zardjao malo retko sta razumem.

Јел руски нешто непоузданији од енглеског, двосмислене му реченице?

Рекох ти - ТРАЖИ. Ја да ти цртам нећу. А ја ћу врло радо да ти изложим и грчку свастику за коју тек вероватно ниси чуо...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.