2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jan 2026, 19:12:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 368109 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Kurnikova je imala samo dubl i to zbog Hingis, u singlu nikad nije imala narocite rezultate...
Ana ima mnogo vise od igre...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Bre zar ovo nije tema za sportske diskusije... To dal je trpa neko ili ne... Kad vidim ove price tipa onih iz Skandala, Sveta ili kog vec tabloida, peglao bih...

A sto se tice tog poredjenja sa Kurnikovom, mislim da je Kurnikova bolja riba, ali je Ana drasticno bolja teniserka.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung XYZ1004
Kurnikova je imala samo dubl i to zbog Hingis, u singlu nikad nije imala narocite rezultate...
Ana ima mnogo vise od igre...

Ma slazem se, naravno da je Ana u igrackom smislu mnogo bolja nego Kurnjikova i da su joj sportski rezultati u odnosu na Kurnjkovu svemirski  Smile ali takodje mislim da joj svo ovo "manekenisanje", slikanje, reklame, tabloidi, ima decka-nema decka, sponzori, milionski ugovori, odvlaci paznju od terena i da joj je igra sve gora, pa postoji realna opasnost da zavrsi kao Ana Kurnjikova - da bude poznata i slavna po svom izgledu, svojim momcima i milionskim sponzorskim ugovorima, a ne po igri i rezultatima koje postize na terenu......ali nadam se da ce se izdicii iznad toga  Smile

U krajnjoj liniji, da je Ana Kurnjikova izgledala kao Enan, Safinova ili neki slican zenski krs, imala bi mnogo bolje sportske rezultate  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 15:02:10 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Ana mnogo više pati zbog raskida

Verdasko postiže daleko bolje rezultate nego Ivanovićeva otkako više nisu zajedno

Ana Ivanović je ta koja je otkačila Fernanda Verdaska, ali izgleda da su sva dešavanja u vezi sa njihovom romansom emotivno više uticala na Srpkinju. Veza između dvoje tenisera koja je okupirala medije u poslednjoj četvrtini prošle godine okončana je, navodno, prvih dana januara. Njen kraj vezuje se za početak turnira u Brizbejnu, na kome je Ivanovićeva eliminisana na startu, a Verdasko je stigao do finala.
I proteklih meseci španski teniser je beležio bolje sportske rezultate, čak je bio heroj osvajanja Dejvis kupa. Ana je brzo eliminisana na US openu, pa zatim na Čajna openu, gde ju je zdušno bodrio Verdasko. Španski teniser je nekoliko slobodnih dana iskoristio da prati svoju dragu na mastersu u Dohi, ali ona mu se nije odužila odlaskom u Argentinu na finale Dejvis kupa. Ipak, veći deo zimske pauze Ivanovićeva je provela u Španiji i bila zajedno sa Nandom. Njeno dobro raspoloženje nisu pokvarili ni paparaci, koji su ih non-stop opsedali i fotografisali na treningu, u šopingu, na fudbalskoj utakmici, u šetnji s porodicom Verdasko...

Po okončanju stare godine u javnosti su prestale da se pojavljuju njihove nove zajedničke fotografije, njih dvoje nisu odseli u istom hotelu tokom turnira u Brizbejnu. Nisu ih "uhvatili" zajedno u ovom australijskom gradu, a Ana je vrlo brzo sama otišla u Melburn. Privlačna Srpkinja nije prisustvovala Verdaskovim mečevima, što su oboje pokušali nevešto da opravdaju. Posle nekoliko meseci intenzivnog "druženja" odjednom su počeli da govore kako je sada vreme za tenis, a ne za ljubav. Da više nisu u vezi i definitivno je postalo jasno kada se nisu pojavili zajedno na svečanoj ceremoniji upriličenoj za start Australijen opena, a posebno kada Fernando Verdasko nije gledao Anin meč prvog kola, iako prvog dana nije igrao.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6300
to bas i nje logicno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
AUS OPEN: Nastavak Anine agonije

Ana Ivanović, aktuelna vicešampionka Otvorenog prvenstva Australije, ove godine je završila takmičenje već u trećem kolu!

Srpska teniserka u petak je posle dva sata i 45 minuta lavovske borbe poražena od Ruskinje Alise Klejbanove - 5:7, 7:6 (7:5), 2:6.

Izjalovila se tako mogućnost Aninog duela sa Jelenom Dokić, ali i iluzija da će se nekada najbolja teniserka sveta, posle loših partija u drugoj polovini 2008, vratiti u konkurenciju za trofeje.

U četvrtfinalu će igrati Klejbanova, inače 29. nosilac turnira, ili Dokićeva, koja je u Melburnu startovala kao 187. na WTA listi, ali je već pobedila dve "kosturašice" (Voznijacki i Čakvetadze) i ostvarila najbolji plasman na gren slem turnirima još od Vimbldona 2002.

Za razliku od nje, Ivanovićeva od osvajanja Rolan Garosa nije dogurala dalje od trećeg kola na Vimbldonu, US openu i sada na Australijan openu.

Neukusno je nagađati u čemu je problem i gde su koreni Anine nesigurnosti i njenih oscilacija na terenu. Međutim, očigledno je da to nije ona teniserka koja se prethodnih godina neodoljivo penjala u svetski vrh, plenila samopouzdanjem, razornim servisom i forhendom.

Isto tako je očigledno da ti problemi neće nestati sami od sebe i da, u slučaju Ane Ivanović, vreme ipak ne leči sve.

Đije Ženg (Vimbldon), Žuli Koan (US open) i Alisa Klejbanova su teniserke za koje pravoj Ani ne bi trebalo više od sat vremena. Današnja Ana se sa takvim protivnicama muči, pravi početničke greške, zapinje iz sve snage da ih ispravi, ali jednostavno ne može da okrene meč na svoju vodenicu.

Protiv Klejbanove se do rezultata 5:3 činilo da će to biti repriza prva dva kola, kada Ivanovićeva nije blistala, ali je bez većih peripetija eliminisala Juliju Gerges i Albertu Brijanti.

Ovog puta je Ana, servirajući za set, dozvolila protivnici brejk loptu, a onda napravila dvostruku servis grešku za 5:4. Problemi sa bacanjem loptice u vazduh, koji srpsku teniserku muče od početka turnira, stigli su je u najgorem mogućem trenutku.

Klejbanova je od tog trenutka ušla u retko viđenu seriju, osvojila sedam gemova u nizu i preokrenula na 7:5, 3:0.

Ana je izjednačila na 3:3, ali nikako nije umela da osvoji gem na svoj servis. Srpkinja i Ruskinja razmenile su po dva brejka i posle toga otišle u taj-brejk, u kojem se Ivanovićeva za nijansu bolje snašla.

Međutim, stečena psihološka prednost nije joj ništa značila. Opet je očajno počela set (0:3), vratila je brejk (2:3), ali ga je opet izgubila u sledećem gemu i time praktično potpisala predaju.

Pre isteka prve nedelje Aus opena, knjiga nam je spala na dva slova: Novaka Đokovića i Jelenu Janković.

Izvor: MONDO

Ana Ivanović: Potreban mi je trener

Ana Ivanović veoma je razočarana zbog poraza od Alise Klejbanove u trećem kolu Australijan opena, takmičenja koje je imala ambiciju da osvoji.

Ona je izjavila da nije izgubila zbog treme ili bilo kojeg drugog razloga, već zbog "odlične partije" protivnice.

"Ovaj poraz trenutno peče, ali se nadam da će me na duge staze očvrsnuti... Nekada vas porazi nateraju da više radite. Borila sam se, imala sam svoje šanse, ali je Alisa igrala meč karijere. Bila je neverovatna, posebno kod odlučujućih poena, pogađala je uglove. Mene je i servis izdao u presudnim trenucima", rekla je prošlogodišnja finalistkinja Aus opena.

Klejbanova je i posle drugog seta izgubljenog u taj-brejku uspela da se vrati u meč i pobedi rezultatom 7:5, 6:7, 6:2.

"Na početku nisam uspela da pronađem ritam, jer su poeni bili kratki. Obe smo odmah osvajale poene ili pravile greške. Veoma sam frustrirana, zaista sam mislila da ću daleko stići", dodala je Ana Ivanović.

Ona je potvrdila i da već neko vreme traži trenera, pre svega zato što se sama teško nosi sa pritiskom nastalim posle osvajanja Rolan Garosa i izbijanja na prvo mesto WTA liste.

"Znala sam da će biti teško. Svi žele da te pobede kada si najbolja. Mnogo toga sam prvi put iskusila, a dugo već nemam trenera, nekog ko ima iskustva sa tim stvarima. Nekad su mi potrebne direktive i nadam se da ću uskoro rešiti taj problem. Samo ne smem da žurim, jer želim da napravim pravi izbor", objasnila je peta teniserka sveta.

Alisa Klejbanova kasnije je potvrdila da je u petak odigrala meč karijere.

"Ovo nije samo još jedna pobeda. Osećaj je neverovatan. Definitivno je to bio moj meč karijere, sjajan dan za mene", kazala je devetnaestogodišnja Ruskinja na konferenciji za novinare.

"Bilo je napeto. Nikada nisam igrala pred ovolikom publikom... U nekim trenucima nisam bila svesna šta radim, ali sam od prvog poena verovala da mogu da pobedim. Trudila sam se da igram napadački, agresivno", istakla je 31. teniserka sveta, koja će se u osmini finala sastati sa Jelenom Dokić.

"O njoj sam slušala još kao devojčica, tada je bila među najboljima na svetu. Pre dolaska u Melburn malo smo i trenirale zajedno. Jedva čekam taj meč".

Izvor: MONDO
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.43
"Ana: Spremna sam za titulu u Melburnu

Ana Ivanović tvrdi da se nalazi u odličnoj formi i da ima spremnu strategiju kojom će pokušati da osvoji titulu na Australijan Openu i vrati se na prvo mesto WTA liste, koje je zauzimala tokom tri meseca, po osvajanju gren slem titule na Rolan Garosu."

Nisam hteo da malerisem ali nikako nisam poverovao u ovo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
"Ana: Spremna sam za titulu u Melburnu

Ana Ivanović tvrdi da se nalazi u odličnoj formi i da ima spremnu strategiju kojom će pokušati da osvoji titulu na Australijan Openu i vrati se na prvo mesto WTA liste, koje je zauzimala tokom tri meseca, po osvajanju gren slem titule na Rolan Garosu."

Nisam hteo da malerisem ali nikako nisam poverovao u ovo

Nije niko...
Mora pod hitno nesto da promeni, pod broj jedan da nadje trenera, katastrofalne greske pravi u igri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Neuporedivi su teniski kvaliteti Ane Ivanović i Kurnikove. Smile  Ivanović je izvrstan potencijal, samo je sada zapala u jednu malu rezultatsku  krizu, a iskreno se nadam da će brzo izaći iz nje.

Veliki je pritisak na njoj i s toga je jasna ova kriza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Nije kriza..Ana je dozivjela zenet... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jan 2026, 19:12:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.