2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jan 2026, 01:44:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 367748 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung SGH-E590
Samo ih menja, kad cu ja na redu. Smile

Smile
Ma ti si posle mene. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6120
Ana na plaži sa zgodnim golferom

Jedna od najlepših sportistkinja sveta, naša teniserka Ana Ivanović, koja se priprema za početak nove teniske sezone u Australiji, snimljena je pre nekoliko dana kako na jednoj od plaža u Kvinslendu uživa u društvu poznatog australijskog golf igrača Adama Skota. Ana i Adam proveli su ceo dan na plaži, fotografije svedoče o tome da su se lepo zabavljali, a na slikama jedino nedostaje Anin dečko, španski teniser Fernando Verdasko, što je pokrenulo sumnje o problemima u njihovoj vezi.

Ana Ivanović ovih dana boravi u Australiji, gde vredno trenira pred početak nove sezone i za koji dan će se pojaviti u Brizbejnu, gde se održava prvi turnir nakon pauze. Iako se po slikama sa plaže ne može zaključiti da li između Ane i Adama postoji nešto više od prijateljstva, mnogi su se zapitali da li lepa Srpkinja vara Fernanda Verdaska, s kojim je od avgusta u vezi. Plavooki Australijanac Adam Skot rođen je u Adelaidu 1980. godine i već godinama važi za jednog od najperspektivnijih australijskih golfera, a trenutno je šesti na svetskoj rang-listi. Od kada je 2000. godine započeo profesionalnu karijeru u golfu, Adam privlači puno pažnje na terenu, a i van njega. Zahvaljujući svom dobrom izgledu, često reklamira sportsku odeću čuvenih brendova poput „barberija”, a prošle godine se našao i na listi najbolje odevenih poznatih ličnosti magazina „Esquire”. Godinama je u vezi sa studentkinjom arhitekture, Šveđankom Kojzar koja živi u Londonu, ali je više puta isticao da ne namerava skorije da menja momački status. S druge strane, Ana i Fernando važe za jedan od najlepših sportskih parova, a njihova romansa započela je prošle godine u Pekingu za vreme Olimpijskih igara. Iako su u početku skrivali da su u vezi, sve je postalo jasno nakon što je Fernando zajedno sa Aninom porodicom navijao za našu teniserku na turniru u Kataru. Od tog trenutka mediji su pratili svaki korak poznatog para - od poseta fudbalskim utakmicama Real Madrida u Madridu, preko zajedničkih treninga na Majorki, do porodičnih izleta u Ferolu. Da li će Anine i Adamove fotografije sa plaže promeniti nešto u njenom emotivnom životu, saznaće se kroz koji dan kada počne međunarodni turnir u Brizbejnu, na kome će učestvovati i Verdasko.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ana pobedom počela 2009!

Peta teniserka sveta Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Brizbejnu, pošto je u ponedeljak savladala Čehinju Petru Kvitovu.

Ana je slavila rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:2. Iako je rezultat ubedljiv, do prve pobede u novoj sezoni došla je uz dosta muke, posle sat i 46 minuta igre.

U njenoj igri bilo je dosta oscilacija, pravila je brejkove, a onda dozvoljavala protivnici da se vrati u život.

Najneizvesnije je bilo sredinom prvog seta, kada je posle vođstva od 3:1 malo nedostajalo da dva puta zaredom izgubi gem na svoj servis. Međutim, odbranila je nekoliko brejk lopti, povela sa 4:3 i kasnije rešila set u svoju korist.

U drugom setu se donekle ponovila priča iz prvog, ali je neizvesnost posle razmene brejkova potrajala samo do rezultata 3:2.

Ivanović i Vinči sastale su se 2006. godine u Antverpenu i 2007. na Gold koustu, oba puta bilo je 2:0 za Anu.

Da je Jelena Dokić u ponedeljak uspela da pobedi Ameli Morezmo (6:7, 6:7), našla bi se na korak od duela sa Anom Ivanović u trećem kolu! Ako ne bude iznenađenja, to zadovoljstvo ipak će imati jedna od dve Francuskinje, Morezmo ili Žuli Koan.

Putevi ove tri teniserke već su se ukrstili na prošlogodišnjem US openu. Tada je Koan načinila senzaciju, savladavši Anu u meču drugog kola - 6:3, 4:6, 6:3. U sledećem kolu "naletela" je na Morezmo i izgubila rezultatom 6:4, 6:4.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Ivanović: Dobro je što sam se mučila

Teniseri kažu da je godinu najbolje započeti pobedom. Ana Ivanović je na prvom pojavljivanju u 2009. na turniru u Brizbejnu, uspešno započela sezonu pobedom nad češkom teniserkom Petrom Kvitovom, 6:4, 6:2 i tako se plasirala u osminu finala takmičenja na kojem je prvi nosilac i najveći favorit.

Protiv 50. igračice sveta Ana je morala da ostane na terenu 105 minuta, ali nijednog momenta nije bilo dileme ko će izaći kao pobednik. Iako nije igrala najbolje, Ivanovićeva je pronašla način da slomi otpor teniserke koja se dobro držala do 4:4 u prvom setu.

- Morala sam da se žestoko borim za svaki poen. Mislim da je to dobro za početak, jer je jako bitno da na startu turnira i sezone pronađete pravi ritam - izjavila je srpska teniserka.
U drugom setu, Ana je rezultatski lakše stigla do trijumfa. Iako je gotovo svaki gem igran na prednost, uz dosta brejk lopti, Srpkinja je imala više nerava. Načinila je brejk za 3:1, potom je protivnica vratila istom merom, da bi Ana dobila naredna tri gema u nizu i tako se plasirala među 16 najboljih.
- Kvitova je težak protivnik za početak turnira. Voli da udara lopticu snažno i ravno. Za mene je kraj protekle sezone bio pomalo razočaravajući, tako da mi je bilo veoma važno da ostvarim pobedu na startu - poručila je peta teniserka sveta.
Ana se porpilično mučila sa servisom. Pogodila je jedan as i ubacila 61 odsto prvog servisa, ali je imala slab učinak prilikom ponovljenog servisa, osvojivši samo 26 odsto poena.
- Nadam se da ću u narednim duelima biti bolja i da ću na ovom turniru tempirati formu za Australijan Open na kojem imam velike ambicije - kaže Ana.
Njena naredna protivnica (meč se igra u sredu) je Italijanka Roberta Vinči, 82. igračica sveta. Ona je u tri seta bila bolja od Nemice Ane Lene Grenefeld. Ivanovićeva ne bi trebalo da ima previše problema, jer je u prethodna dva okršaja, 2006. u Antverpenu i 2007. u Gold Koustu, bila bolja od teniserke koja živi u Palermu.
Jelena Dokić je imala težak ispit na startu turnira u Brizbejnu. Srpska teniserka, koja igra sa pasošem Australije, poražena je u dva taj brejka od Ameli Morezmo iz Francuske, 6:7 (9:11), 6:7 (5:7).
- Razočarana sam, jer sam imala šanse da pobedim. Ipak, istovremeno sam i ponosna. Odigrala sam dva tesna seta sa teniserkom koja je među 20 najboljih na svetu. Da mi je pre šest meseci neko rekao da ću biti ovako blizu pobede, rekla bih mu da je lud - izjavila je Dokićeva posle meča.

Ana: Prvo tenis, pa Verdasko
Australijski novinari su posle meča Ivanovićeve sa Kvitovom pitali Anu da li će ostati da gleda meč španskog tenisera Fernanda Verdaska, sa kojim je u vezi.
- Moram da prethodno završim još neke stvari. Posle... možda. Ipak je kasno, moram da se odmaram. Tenis mi je na prvom mestu - izjavila je Ivanovićeva dok je Verdasko igrao protiv Australijanca Bernarda Tomića.
Verdasko je, sa druge strane, bio mnogo konkretniji kada je odgovarao na pitanje kako bi on postupio da je na mestu Ivanovićeve.
- Anin meč sam gledao jer sam igrao posle nje. Ali da je moj meč bio zakazan za sutra, a da je ona igrala u terminu u kome sam danas ja... bio bih u hotelu i odmarao. Ovde smo da bismo radili svoj posao. Biće vremena da budemo zajedno, posle Otvorenog prvenstva Australije. Sada je vreme da igramo tenis i da budemo koncetrisani na to - poručio je Verdasko.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Bravo Ana Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7295
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 
Svaka cast. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Spasila je dve mec lopte u drugom setu!!!!  Smile Pobeda je pobeda ali mora se jos bolje...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62

Pobedila je ali za ovoliko. Ili je možda nešto u vezi njenog dečka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ana: Srpski ponos i australijska radost
Srpska teniserka Ana Ivanović u intevjuu za 'Australijski teniski magazin' priznala da se na ovom kontinentu oseća kao kod kuće

Tekst pod naslovom "Australijska Ana", govori o tome da je "ona bez sumnje srpski ponos, ali sa posebnom naklonošću za lokalne turnire, Ana Ivanović je i australijska radost". Kako se navodi na sajtu ove teniserke, postoji još jedna zemlja u kojoj se 21-godišnja šampionka oseća kao kod svoje kuće - Australija.

To se objašnjava činjenicom da je ona svoju prvu značajnu titulu osvojila u Kanberi 2005, kao i da ima dugoročne trenerske veze sa Australijom, jer je njen bivši trener, sada kapiten australijskog Fed kup tima, bio Dejvid Tejlor, a da joj je kondicioni trener Skot Barns iz Sidneja, ali i da ima mnogo rođaka koji žive u Melburnu.

- Ovo je za mene svakako na neki način domaći turnir. S obzirom na to da ovde obavljam svoje zimske pripreme. Trudim se da u decembru i januaru u Australiji provedem šest nedelja. To je moja omiljena zemlja. Najviše od svega volim kulturu plaže i sjajno je što viđam rođake u Melburnu - rekla je između ostalog Ivanovićeva.

Ona je dodala da je bila iznenadjena kada je prošle godine u Sidneju videla ujutro mnogo ljudi na plaži, koji su se bavili sportom pre odlaska na posao.

- Vreme je još jedna sjajna stvar u vezi ove zemlje i jako mi se sviđa opušten mentalitet - rekla je Ivanovićeva i dodala da je teško pobediti "plaže Sidneja", ali da je Melburn takođe sjajan grad.

Ivanovićeva je prošle godine poslednji dan u Australiji provela slaveći Dan Australije uz tradicionalni roštilj u kući njenih rođaka u predgrađu Melburna. Ako 2009. uspe da na "domaćoj" teritoriji ostvari gren slem uspeh, verovatno će ponovo proslavljati kao da je domaća.

Otvoreno prvenstvo Australije počinje 19. januara u Melburnu. Ivanovićeva je prošle sezone stigla do finala turnira, kada je izgubila od Ruskinje Marije Šarapove koja ove godine neće braniti titulu, pošto je povređena.

Beta - 20:34 12/01/200
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S
More mamu im njihovu ... nemaju svoje pa hoce nase ...

Ali vrhunac je bio kad je Federer rekao da obozava kad on i Mirka gledaju njihovu Anu kako pobedjuje i zajedno se raduju uspehu njihove Ane ... eeeee
« Poslednja izmena: 13. Jan 2009, 17:56:14 od Fidel_Castro »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jan 2026, 01:44:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.