2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jan 2026, 05:28:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 367779 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Ana: Spremna sam za titulu u Melburnu

Ana Ivanović tvrdi da se nalazi u odličnoj formi i da ima spremnu strategiju kojom će pokušati da osvoji titulu na Australijan Openu i vrati se na prvo mesto WTA liste, koje je zauzimala tokom tri meseca, po osvajanju gren slem titule na Rolan Garosu.

"Spremnija sam nego ikada do sada u karijeri i s puno samopouzdanja čekam turnir u Melburnu gde ću pokušati da napravim korak dalje od prošlogodišnjeg ", izjavila je Ivanović koja je u finalu prošlogodišnjeg Otvorenog prvenstva Australije izgubila od Ruskinje Marije Šarapove.

Ivanović je podvukla da joj je sada "na nišanu" osvajanje druge Gren slem titule u karijeri.

"Da bih postigla ovaj cilj neophodno je da smanjim oscilacije u igri. Potrebno je da dostignem određeni nivo u igri i da ga održavam", rekla je Ivanović.

Srpska teniserka je posle tromesečne dominacije prošle sezone doživela rezultatsku krizu, pošto je naređala čak pet poraza u seriji i sezonu završila na petom mestu.

"Iskusila sam šta znače usponi i padovi. U stvari, analizirala sam sebe i shvatila da je pravi put za prevazilaženje krize potpuno isključenje iz tenisa u periodu odmora", istakla je Ivanović.

Ona je objasnila da je na svojoj koži naučila da ne treba mnogo razmišljati o igri tokom odmora, jer "to odvlači ogromnu energiju".

"U periodu kada sam zbog povrede morala da izostanem sa terena, napravila sam veliku grešku jer sam neprekidno razmišljala o tenisu. Povreda zbog toga jednostavno nije mogla da bude zalečena, pošto je iz mene izlazila sva energija", zaključila je Ivanović.

Ona je dodala da njena zemljakinja i drugarica iz reprezentacije Jelena Janković potpuno zasluženo drži lidersko mesto WTA liste, jer ima najstabilniju igru od svih igračica.

"Jelena je, bez sumnje, as. Činjenica je da ko god uspe da stigne na mesto broj jedan zaslužuje epitet velikog igrača. Istina, trka za prvo mesto bila je veoma neizvesna, ali je Jelena uspela da je dobije zahvaljujući činjenici da ima veoma malo oscilacija u igri", ocenila je druga teniserka Srbije.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ana ide solo
Ana Ivanović će do daljnjeg nastupati bez trenera.

Srpska teniserka, trenutno peti reket sveta, uzela je tako jednu stranu iz knjige Rodžera Federera.

"Znam dosta stvari o tenisu i znam dosta o protivnicama. Ne kažem da mi trener ne bi bio od pomoći, ali za sada stvari stoje ovako. Tek kada nađem pravog trenera, koji će moći da mi pomogne u svim segmentima, uspostavićemo saradnju", rekla je Ivanovićeva.

Ana brani uskoro finale Australian Opena, pa posle toga titulu u Indijan Velsu, a do sada je radila sa Svenom Gruneveldom, koji u suštini nije bio njen trener, već je postavljen od strane kompanije koja je oblači.

Izvor: SportKlub
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Ana ide solo

Kako sam se obradovao u sekundi kad sam video naslov... Smile Ali onda sam procitao da je tekst vezan za trenera...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Kolega gde ces pre mene, mladji imaju prednost Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia E52
I vreme je bilo da krene solo... Sa ovom ekipom oko sebe ništa ne bi napravila ove sezone. Po meni, ovo je lepa vest za sve nas
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
BOZICA nista lepse u zivotu ni sam video  :[115]:i naj bolju tenisacicu Smile svaka cast otcu sto je napravio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Nokia 
Pedala za Španca!
Srpska teniserka Ana Ivanović raskinula četvoromesečnu vezu sa kolegom Fernandom Verdaskom

Ana Ivanović je nogirala Fernanda Verdaska! Prema tvrdnji prijatelja srpske teniserke, koga citira Foks sports, Ana je raskinula sa španskim kolegom pre nekoliko nedelja, tokom turnira u Brizbejnu. U prilog ovoj informaciji ide i činjenica da se Verdasko sam pojavio na svečanoj ceremoniji povodom otvaranja Australijen opena.

Prvih dana nove godine u javnosti su se pojavile fotografije Ivanovićeve i australijskog golfera. Paparaci su Anu uslikali na plažama Kvinslenda kako se kupa i drži za ruke sa Adamom Skotom. Iako Srpkinja često priča kako joj se sviđaju momci iz Australije, a posebno surferi, iz njenog menadžerskog tima su posle tih fotografija odlučno demantovali da između Ivanovićeve i Skota postoji romansa, ili nešto slično. Navodno su oni „samo prijatelji“ koji imaju zajedničkog poslovnog partnera - „Roleks“. Tako su se i upoznali, a ubrzo potom i krenuli da se drže za ruke. Drugarski, kažu.

Za to vreme Fernando Verdasko bio je daleko i svakako mu nije bilo prijatno da gleda fotografije svoje devojke kako se juri po plaži, brčka u plićaku i na talasima sa atraktivnim golferom. Dok su oboje nastupali na turniru u Brizbejnu, Ivanovićeva nije gledala Verdaskov meč, koji je bio posle njenog.

- Anin meč sam gledao jer sam igrao posle nje. Ali da je moj meč bio zakazan za sutra, a da je ona igrala u terminu u kome sam danas ja... Bio bih u hotelu i odmarao se - rekao je tada Verdasko, koji je prvo odgledao meč Ivanovićeve, a potom pobedio Tomića.

- Ovde smo da bismo radili svoj posao. Biće vremena da budemo zajedno, posle Otvorenog prvenstva Australije. Sada je vreme da igramo tenis i da budemo koncentrisani na to - dodao je Verdasko.

Čim je eliminisana sa turnira u Brizbejnu, Ana se zaputila u Melburn, ne mareći što Fernando igra finale. Posle toga, uprkos brojnim naporima paparaca, nisu uhvaćeni zajedno u Australiji. Tako je prekinuta višemesečna romansa, koja je otpočela jesenas na US openu u Njujorku, a otkrivena na Čajna openu u Pekingu.         

IZNENAĐENA PORODICA VERDASKO!

Fernando Verdasko je najpre upoznao porodicu Ivanović, a onda je u decembru Ana bila u Boadiljo del Monteu, rodnom gradu svog dečka, kako bi upoznala njegovu familiju. Španski teniser dočekao je Anu na aerodromu zapadno od Madrida, a ubrzo su im se u šetnji po gradiću pridružili njegovi roditelji i dve sestre. Po osmesima na licima bilo je vidljivo da je njegova porodica prihvatila Ivanovićevu, a posebno Fernandova mlađa sestra, koja je gotovo sve vreme držala Anu za ruku.
Ana Ivanović je krajem prošle godine često boravila u Španiji zbog treninga, a ujedno se često viđala sa svojim dragim Nandom.
Извор:Курир
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1520
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Bravo,bravo...znaci ponovo sam u igri  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung XYZ1004
Mislim da ide polako stopama Ane Kurnjikove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Nokia 
Citat
Mislim da ide polako stopama Ane Kurnjikove 
А voodoo_child је Енрике Игљесијас?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jan 2026, 05:28:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.