Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Amnestija za mladiće koji nisu bili u vojsci?  (Pročitano 10495 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
То баш не би било ефикасно. Smile
Pa,zamisli samo motivisanost vojnika(a,i vojnikinja :[115]Smiley.
To bi bila najefikasnija vojska sa najvisim moralom.
Ko ne bi hteo da ide u takvu vojsku(novosadski "antifasisti" se izuzimaju Smile)?
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
То баш не би било ефикасно. Smile
Zasto ne ? Ujedinjeni u razlicitosti... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Нека сви они који кажу "ма каква војска, нећу да идем, шта је мени та држава дала?", прво размисле шта су они тој држави дали!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Нека сви они који кажу "ма каква војска, нећу да идем, шта је мени та држава дала?", прво размисле шта су они тој држави дали!
"Zdravu kritiku" u vidu C. Jovanovica i njegovih vojvodanskih kompanjona...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Da se ja pitam...amnestija... Smile
Razlog:sopstveni najeb u sluzbi iste koji ne bih pozeleo nikom zivom...

Treba uzimati porez,ko nece-ne moze,smisliti neki mehanizam za to...umesto umobolnih predloga "Da i oni osete,kako je"...i slicnih stvari kojih ni sami nisu ni svesni... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

kako te nije sramota ,toja sunarodnica livi je sluzila u idf a ti nisi mogao daizdrzish ni tih bednih 9 meseci u vscg  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50

kako te nije sramota ,toja sunarodnica livi je sluzila u idf a ti nisi mogao daizdrzish ni tih bednih 9 meseci u vscg  Smile

Ma...ne sekiraj se ti nista...
Bolje prvo odsluzi,pa onda pricaj.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Ma...ne sekiraj se ti nista...
Bolje prvo odsluzi,pa onda pricaj.... Smile

ja sam svoje odsluzio chasno

ko vas ... i.t.d.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E
To je vise demagoska recenica od nekog ko nikada nece obuci drzavne cizme. Pazi ovako ja sma se rodio u radnickoj porodici i osetili smo svu krizu zadnjih 20 godina cale bio 3 puta u ratu deda jednom drugi deda takodje jednom, ja sam vrlo rano poceo da radim da bih punio kucni budzet, sam sam se odskolovao placao knjige skolarinu i tako dalje i dan danas placam poreze ovoj zemlj kao i racune, registraciju za auto i tako dalje. Od ove drzave hvala bogu nizam nikada trazio nista a dao sam joj sve sto sam imao, dobar deo svoje mladosti i novac gomile novaca za raznorazne gluposti kao sto sam i gore rekao posao mi nije dala iako ovi na birou primaju plate za to vec sam se sam pomucio promenio nekoliko poslova i dalje ih menjam jer ja ne cekam da mi drzava nadje posao, od te iste drzave sam dobio reket u vidu TV pretplate, neke lopovske racune z astruju, dobio pritisak, bolesnu kevu koju je pritisak krize slomio, istrosenog caleta i poziv za vojsku. Ja sam razmislio i mislim da sam joj dosta dao samim tim sto sam sve svoje racune izmirio i sam sebi nasao posao neka svako to uradi i bilo bi joj mnogo lakse, veruj mi.
U vojsku nisam isao niti imam nameru da idem to je moje licno pravo da kazem necu jer ne osem potrebu da bih imao bilo kakav "dug da oduzim otadzbini".
Sto se tice onih u inostranstvu ako zive tamo ceo zivot i ako imaju dvojno drzavljanstvo ne treba ih terati da idu ovde u vojsku jer je to idiotski da ti dolazi neko iz amerike ko mozda tamo ima porodicu da bi ovde sluzio neku glupost kao sto je vojska je idiotski.
Dijaspori bih zabranio glasanje jer tudj hleb jedu a oce moj svet da menjaju, nema nista od toga bato u zemlji u kojoj zivis u njoj glasas i cao. Osim ljudima koji su tamo samo privremeno zbog posla na nedelju dve ili mesec! Samom zabranom glasanja dijaspore sprecila bi se malverzacija njihovih glasova od strane ovih goveda ovde!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
To je vise demagoska recenica od nekog ko nikada nece obuci drzavne cizme.

za razliku od tebe ona je bila u vojsci  Smile dakle pokri se ushima i cuti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.