Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Amnestija za mladiće koji nisu bili u vojsci?  (Pročitano 10540 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E
nemam zasta da cutim i d as epokrivam uzima ne mislim da sam manje muskarac sto necu ici u vojsku ja sam rekao svoje razloge i nemam cega da se stidim jednostavno ja sam ogorcen sam na ovu zemlju i ljude koji je vode i to je to!
btw. u kojoj vojsci je bila?

edit:video sam da je izrael bio u pitanju i skidam kapu ako je to tacno, ne sumnjam samo kazem i hteo bih da se izvinim gospodji ili gospodjici ovim putem i da jos jednom potvrdim sve sto sam rekao posle toga, i tebi da zahvalim zato sto si od celog mog odgovora istrgao samo ono na sta si imao ko-repliku ili sta vec.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 01:05:10 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
u izraelskoj .

to da si manje mushkarac - jesi .  Smile ne zato shto tako ja kazem ,nego zato shto ne ispunjavash mushkarchevu prirodnu funkciju - da brani sebe i svoju porodicu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E
To ces d ami objasnis kad se vidimo uzivo ko je sisica ne ovde na forumu. A to sto su nekoliko mojih komsija branili Srbiju na Kosovu pa poginuli a kasnije ga cobi poklonio nem aveze bitno je d asu oni ispunili muskarcevu prirodnu funkciju da brane sebe i svoju porodicu, i sada kad su ta decica bez oceva ta drzava im ne daje nista cak ni paznju ja u vojsku te drzave da idem necu pa makar pio i picka!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 tvojim komshijama  svaka chast ,oni su ispunili svoju duznost.

a takvi kao ti su po forumima face ,ali u stvarnosti uvek nadju neki razlog da pobegnu (sloba,djindjic,tadic,zuljaju me chizme ...)  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E
Idi i kazi njihovoj decici da su im ocevi heroji eno ih grcaju da prezive, bitno da je slika glave mog komsije Bojana obisla ceo svet! I da su to videla njegova decica da to je duznost da ti siptari odseku glavu i slikaju se sa njome a drzava tvojoj porodici okrene ledja, dok su oni koji su tu vojsku izbegli '99-e amnestirani, e jebem ti ja i tu takvu tvoju vojsku i tu drzavu. I procitaj moj prvi post i ne lupataj o slobi djindjicu i tesnim cizmama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Idi i kazi njihovoj decici da su im ocevi heroji eno ih grcaju da prezive, bitno da je slika glave mog komsije Bojana obisla ceo svet! I da su to videla njegova decica da to je duznost da ti siptari odseku glavu i slikaju se sa njome a drzava tvojoj porodici okrene ledja, dok su oni koji su tu vojsku izbegli '99-e amnestirani, e jebem ti ja i tu takvu tvoju vojsku i tu drzavu. I procitaj moj prvi post i ne lupataj o slobi djindjicu i tesnim cizmama!

opet kazem - tvom komsiji svaka chast . nazalost , na vlasti u ovoj drzavi su ljudi koji razmishlju kao ti - gledaju samo svoj uski interes.

a kao shto je poznato - svako drushtvo egoista mora da propadne - da su nashi preci razmishljali kao ti ,srbije ne bi ni bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E
OK sam si trazio
Na ovoj slici je glava mog komsije i prijatelja druga kazi kako hoces Bojana Cvetkovica koji je kako pisu novine a njima se veruje bio dobrovoljac, a veruj mi sigurno da 100% on to nije bio, znaci drzava i vojska su oprali ruke sam je trazio da ide i mi nemamo vise nikakvu obavezu prema njegovoj porodici! Sti se toga kad ti patriota i obavljac muske duznosti budes dobio poziv za rat koji je izgubljen u napred. Samo da te podsetim Kralj Petar oslobodioc je svoje vojnike zvao sa deco moja a danas majnuni debili idioti kako gde sve zavisi.
Ja gledam samo svoj interes Smile Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!  procitaj MOJ PRVI ODGOVOR OVDE ne lupetaj vise! Smile
Da su nasi predci razmisljali kako treba ne bi mi bili danas ovde gde jesmo bilo bi nas najmanje 50 miliona ali ne kad god se nekom u svetu i evropi digo kurac bilo je mnogo takvih kao ti sto su morali da idu sto pre da ga izdrkaju!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

kla_decapit.jpg
(753.53 KB, 1434x2196)
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 02:04:34 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
OK sam si trazio
Na ovoj slici je glava mog komsije i prijatelja druga kazi kako hoces Bojana Cvetkovica koji je kako pisu novine a njima se veruje bio dobrovoljac, a veruj mi sigurno da 100% on to nije bio, znaci drzava i vojska su oprali ruke sam je trazio da ide i mi nemamo vise nikakvu obavezu prema njegovoj porodici!

opet kazem - tvom komsiji svaka cast . razlog shto je njegova porodica nezbrinuta su upravo takvi kao ti - bash zbog takvih kao ti ova drzava i propada  Smile

bash zbog takvih kukavica kao ti , u sledecem ratu nece otsecati glave samo vojnicima ,nego i zenama i deci jer nece imati ko da ih brani

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu

opet kazem - tvom komsiji svaka chast . nazalost , na vlasti u ovoj drzavi su ljudi koji razmishlju kao ti - gledaju samo svoj uski interes.

a kao shto je poznato - svako drushtvo egoista mora da propadne - da su nashi preci razmishljali kao ti ,srbije ne bi ni bilo.

Хахахахахаха какав си ти демагог  Smile у филму ''глупан и тупан'' ти би вероватно имао двоструку улогу.  Smile
Паламудиш га до максимума... Човек је у праву у сваком слову које ти је написао! Од '91 од кад су почели ратови па све до данас на власти се измењао сав страначки шљам који се икада бавио политиком у овој земљи. По питању рањеника који су убогаљени у протеклим ратовима, по питању њихових породица и породица погинулих бораца политика странака до дана данашњег се није променила. Ни једна власт о њима не води бригу! Ни она говна која су рат водила ни ова говна која себе називају демократама а који данас владају. Шта тај дечак има од тога што је остао без оца који је требао да га васпита да школује и отхрани? Шта је ова, она или нека трећа власт у овој држави урадила да му помогне? Добио је твоје ''свака част'' на форуму. Е јака му је сатисфакција у пичку материну. Добио је свака част од тебе или неког другог, трећег, петог... који је имао оба родитеља, који никога није изгубио и који је имао условно речено нормално детињство, који је живео од две родитељске плате...
Много паламудиш а аргумената нигде.
Ја не кажем да смо требали побећи од рата али тврдим да овом државом вечито влада шљам и да је човек у праву у свему што је рекао и да си ти обичан паламуд ала горан давидовић. Кад сте ви ''стројевци'' урадили нешто за Србију? Осим што паламудите по форумима и бусате се у прса како сте србенде, када сте учествовали у некој хуманитарној акцији, када сте скупили неку помоћ и отишли на Косово да је однесете преосталим Србима? Никад а можда ни тад. Али кад треба кењати по форумима онда сте већи Срби и од Светог Саве.  Smile

OK sam si trazio
Na ovoj slici je glava mog komsije i prijatelja druga kazi kako hoces Bojana Cvetkovica koji je kako pisu novine a njima se veruje bio dobrovoljac, a veruj mi sigurno da 100% on to nije bio, znaci drzava i vojska su oprali ruke sam je trazio da ide i mi nemamo vise nikakvu obavezu prema njegovoj porodici!

opet kazem - tvom komsiji svaka cast . razlog shto je njegova porodica nezbrinuta su upravo takvi kao ti - bash zbog takvih kao ti ova drzava i propada  Smile

bash zbog takvih kukavica kao ti , u sledecem ratu nece otsecati glave samo vojnicima ,nego i zenama i deci jer nece imati ko da ih brani

Нису разлог такви као он него такви као ти. Паламуди који су јаки само на речима. Зашто они који су водили ратове и који су размишљали тако као ти нису збринули породице погинулих и рањених бораца? Зато што су збрињавали своју децу по западу, зато што је Марко морао да има бамбиленд и мадону, зато што је његов тата морао да има рачун на Кипру, зато што су сви око њега морали да имају рачуне на Кипру. Е зато су та и хиљаде других породица незбринуте.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 02:07:22 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Нису разлог такви као он него такви као ти. Паламуди који су јаки само на речима. Зашто они који су водили ратове и који су размишљали тако као ти нису збринули породице погинулих и рањених бораца?

zato shto su na vlasti oni koji su izabrali takvi kao ti - kukavice   Smile a slichan se slichnom raduje ....

inache , u srbiji svake godine pogine vishe ljudi u saobracajnim nesrecama nego u ratu .
kad bih stavio slike poginulih u automobilima da li bi prestali da vozite ?   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.