Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Амфилохију суде због геј параде!  (Pročitano 18938 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Bilo bi kul ukinuti i agresivni ateizam i proglasiti ga za krivicno delo, zatim mondijalizam, gradjansku i liberalnu orijentaciju, rodomrznju, LDP zbog nepostovanja Ustava, B92 zbog antisrpske medijske kampanje, antisrpske nevladine organizacije, LGBT organizacije, ali jedan prosecni nacionalista nikada ne bi zaista tako nesto zahtevao.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
U, to bi bilo skroz kul, ali nazalost, mislim da nece biti nista od toga.

Немој брате тако, чак ни у шали.  Smile Вера неким људима много значи. Неки се нису пронашли у томе, и то је њихов избор, али замисли каква би ми земља били када би се то догодило? неким људима вера пружа велику утеху и наду у турбулентним временима. Па ни турци нису укинули СПЦ. размисли мало о својим речима, чак и из позиције атеисте. Smile

Ok, malo preterujem, svakako. Moj stav je da svako treba da ima apsolutnu slobodu, da veruje u sta god zeli, sve dok to ne ugrozava druge.. Ali malo sam pod utiskom dokumentaraca "Vrela krv" gde se bukvalno poziva na linc Jevreja, gejeva.. i sve to od strane svestenog lica. Ne sumnjivo da postoje i mnoge dobre osobe u toj crkvi (pre svega po manastirima), kao i mnogo dobrih stvari koja vera donosi nekim svojim vernicima. Ali, njen negativan uticaj prethodnih decenija je ipak jedna veoma bitna stvar.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ok, malo preterujem, svakako. Moj stav je da svako treba da ima apsolutnu slobodu, da veruje u sta god zeli, sve dok to ne ugrozava druge.. Ali malo sam pod utiskom dokumentaraca "Vrela krv" gde se bukvalno poziva na linc Jevreja, gejeva..

као и код сваке прича, исход зависи од тога ко је прича.  Smile види само други светски рат. препоручујем ти да одгледаш документарац Кад Анђели Спавају, интервју са Патријархом Павлом 1997. године ако се не варам.

Citat
Ali, njen negativan uticaj prethodnih decenija je ipak jedna veoma bitna stvar.

Признајем, појединци су имали неке неславне моменте, али опет, не можеш да посматраш Цркву као скуп појединаца који делују у њено име, Црква је много више од тога, и много изнад њих. Људима који се огреше о свету поруку Христову не штете нити Христу, нити Цркви него себи самима, и то је на њихову вечну срамоту.

наравно, све ово што сам рекао не важи за католике, њих треба забранити  Smile Smile Smile Smile Smile Smile (шалим се наравно)
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Какав је то филм? Ја још нисам имао прилике да чујем ни једно свештено лице из СПЦ да је некада позивало на прогон Јевреја.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
Признајем, појединци су имали неке неславне моменте, али опет, не можеш да посматраш Цркву као скуп појединаца који делују у њено име, Црква је много више од тога, и много изнад њих. Људима који се огреше о свету поруку Христову не штете нити Христу, нити Цркви него себи самима, и то је на њихову вечну срамоту.

наравно, све ово што сам рекао не важи за католике, њих треба забранити  Smile Smile Smile Smile Smile Smile (шалим се наравно)

Problem je sto to nije samo par ljudi vec sasvim znacajan deo. Daleko od toga da je to slucaj samo sa SPC.. To vazi i za katolike, muslimane pogotovo..

Какав је то филм? Ја још нисам имао прилике да чујем ни једно свештено лице из СПЦ да је некада позивало на прогон Јевреја.  Smile

Nikolaj Velimirovic?

http://www.youtube.com/watch?v=aXXPsz8YWEo
http://www.youtube.com/watch?v=LF5Uefte74A
http://www.youtube.com/watch?v=7A3XZJJfYvw
http://www.youtube.com/watch?v=bSOE2D9LmuQ
http://www.youtube.com/watch?v=podFd0BBgzk
http://www.youtube.com/watch?v=9fLrFmDsMJs
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 12:52:47 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Дошао сам до можда трећег минута и кад сам видео опет исте слике као из времена кад је актуелана била она шарада са ''стројевцима'' баталио сам. Smiley

едит: у првом клипу се већ може видети очигледна глупост, наиме прича се води о скинсима који су убили малог ромског дечака, о убицама глумца Драгана Максића онда о националном строју, а затим се у причу о строју тенденциозно убацују снимци чланова образа из нс-а и ако сви знамо  да образ са тадашњим скупом стројеваца није имао никакве везе и није се чак ни десио на истој локацији. Онај ко не зна о чему се ради намерно се доводи у заблуду од стране аутора.

у па много овде срања има мораћу после сваког дела да едитујем пост. Жарко Кораћ као неко ко је био тамо свесно лаже и обмањује гледаоце, ''антифашисти'' су бакљама и каменицама гађали ''стројевце'' и тако је тај ''сукоб'' и настао, а не обрнуто како он на овом снимку тврди.  Smile

Ајмо даље, опет исти саговорник тврди како је било мучно гледати их док дижу руку као кад се виче ''зи хајл'' док на снимку који прати ту реченицу нико од учесника не салутира, а акценат снимка се ставља на момка који држи подигнута три прста и на први мах се из тог угла гледано може помислити да салутира. (кокота сећаш се вероватно о томе смо раније полемисали на некој од тема, тамо има фотка из другог угла дог лика и види се јасно да држи три прста, а мислим да има и снимак)
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 13:26:14 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ја сам управо завршио гледање овог филма. Овако тенденциозно и необјективно направљен документарац нисам видео јако, јако дуго времена. На скоро сваком од ових догађаја описаних у филму сам присуствовао (у пар кадрова се чак и појављујем), и могу да кажем да се истински дивим ауторима овог филма који су на један изузетан и маестралан начин успели да изваде ствари толико из контекста да сам се и ја запитао да ли је стварно било онако како сам видео сопственим очима.  Smile Не могу да верујем.

Кораћ је  Smiley 1 Он заиста има сукоб са самим собом у глави ако човек може толико да лаже. Заиста, не могу да се суочим са овиме. Smile

едит: А овај задњи део где се свира химна док нека група неидентификованих младића пали неки локал (а при том ничиме није доказана њихова повезаност на било који начин са предходном причом) је сумирање свега кретенског што овај филм представља. На основу чега је група момака који пале локал било како повезана са предходном причом о национализму? Волео бих да чујем одговор.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 14:15:58 od DiasDias »
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Управо хтедох то да напишем и ја сам малопре завршио гледање, а ови са краја снимка су колико се ја сећам идентификовани и ухапшени и до сада је ваљда могло да се утврди да ли припадају било којој од организација или групација спомињаних у овом филму.

Када би овај филм пустили неком ко не зна ништа о нама Србима ја сам убеђен да би нас доживео као самог хитлера. Али добро, историја пише победнике то сви знамо, а победник је онај ко је тренутно јачи или ко влада, свеједно. Тако и сада после 60 година испливавају у јавност непознати, мање познати и веома познати злочини титових комуниста према српском народу.

Ја лично не сумњам да су неке од ових организација директно повезане са појединим странкама али исто тако знам и да су оне друге такође страначке експозитуре, као што је например афанс испостава лсв-а.

На крају ме не би чудило да неки странац гледајући овај филм помисли да је на челу спц хитлер лично. Smiley
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 14:29:02 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
А што сте уопште погледали тај филм? Smile

Жидовизија 92, Слобин РТС - исто срање.

Ако хоћеш да останеш здрав и прав, трабаш их свести на минимуим. Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 14:37:36 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Па није лоше погледати чисто да знаш ко какву пропаганду шири. Касније попричаш са људима па видиш ко је колико глупав, мислим на оне који су попушили сву ову причу. Ко је луд не буди му друг.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.377 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.