Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Амфилохију суде због геј параде!  (Pročitano 18937 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ала се појединци,који иначе немају никакву суштинску представу шта је Црква,који је њен смисао и улога у свету,ни ко су у суштини и какви су њени великодостојници (јер све што знају,знају из "правдољубивих и непогрешивих" медија или имају "комшију који зна све из поузданих извора") које су видели само на сликама али нису са њима прозборили ни реч у животу нити су живели и делили реалност живота са њима,тј.не познају их лично и у довољној мери (а за то су потребне године и године упознавања некога,драги моји!),усуђују се да лупетају и кезе,у старом опробаном комунистичком,као и у стилу њиховог несумњивог подмлатка и порода,мржњом окићеном лдп-у,своје крваве очњаке на све што има префикс "црквено".Ви би сте још да мењате животне ставове Цркве и верника? Да забраните да мислимо и износимо од Бога дате вечне и непролазне вредносне и моралне ставове? Е,па неће моћи,драги моји "лево дезорјентисани пролетери"!

Јесте,хомосексуализам је тешка болест и високопрепсвећени је само изнео став наше Хришћанске вере (не критикујући човека као човека,већ само грех по себи!) и сваког њеног истинског верника,чак и искрених верника хомосексуалаца,који су свесни своје болести и излаз и спас траже на мести где га једно и могу наћи...у духовном окриљу Цркве...знам и такве људе,драги моји и то доста њих! Нису као ови беспризорници који се врте данима на медијима и нису као стандардна педерска "пикадо екипа" која се међусобно "држи" и,због своје духовне и сваке друге слабости а и због тога што је педерски лоби у здравству "рекао да је то нормално" па ето, то треба прихватити као такво,иду у животу линијом мањег отпор и признају дотично болесно стање као нешто нормално...колико неинтелигентно и погрешно,колики и какви неопевани слабићи у односу према појединим хомосексуалцима који су то себи признали и не само тражили већ и нашли лека у духовном животу Цркве!

Не бих желео трошити драгоцено време на ове несувислости јер "сумашедшем не вреди причати". Знам само да се појединци увек радују сваком повампиреном историјско-моралном доказаном злу и његовом отелотворењу,али изгледа највише содомији (у најширем њеном значењу!),и још медијски и законски приморавају све остале да то милом или силом прихвате као нешто природно и нормално и да се никако не сме рећи ништа против тога,јер ће по аутоматизму бити подведено као "говор мржње" и "гушење слободе појединца" ? Чудовишно,сатански подло и надасве мизерно,јадно и бедно.

Суштина демократије је драги моји поједини форумаши,а ово бих поручио и још некима који су имали сјајно "дедињство" па су остали мало наглуви на "моралну страну живота" ,да и ја могу и имам права,ако не постоје два аршина већ само један,да сер** у истој мери,на исти начин и у истој количини као и друга страна,а ви поменути сте дужни онда,у име поштовања једнаких принципа "свете демократије" и "свеопште толеранције",да све то ћутке и са осмехом прогутате,јел вам јасно? Како једна група људи гута ваша срања,тако и ви имате да гутате њихова и да не проговарате ни реч...ето,то је демократија ако постоји уопште.

Каже изрека "правићемо га од блата" за некога ко је био јединствен у нечему...међутим,постоје неки за које бих могао рећи да је то једини адекватан материјал од којих би се могле направити њихове верне и оригиналне копије,материјал који ће више него речито описати њихову "јединственост".
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 11:52:32 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
Sorry, ali Ustav je i dalje iznad Amfilohija, a i crkve..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Кад ти тако кажеш,мора да је тако.
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
Кад ти тако кажеш,мора да је тако.

Ne kazem ja, zakon je takav. Kao i u svakoj civilizovanoj drzavi.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Smile

Закон каже да је Устав изнад цркве?

Устав је највиши правни акт, стога нема потребе да Закон да каже нешто везано за Устав  Smile

Устав каже да је Устав изнад цркве.  Smile (пс. ај сутра са нама на југ)
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
Smile

Закон каже да је Устав изнад цркве?

Устав је највиши правни акт, стога нема потребе да Закон да каже нешто везано за Устав  Smile

Устав каже да је Устав изнад цркве.  Smile (пс. ај сутра са нама на југ)

To, to, al' poenta je ista Smile

(radim sutra, ne stizem na stadion uopste Smile )
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ех,када би барем једном могли појединци да схвате написано...
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 12:20:18 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Jos kada bi me neko ubedio da je ovo upereno samo protiv Amfilohija a ne protiv crkve i vere. Ovih dana organizuju se izlozbe o zlocinima SPC, B92 i sl. imaju zapazenu medijsku kampanju protiv crkve. Ne bi me cudilo da republicki javni tuzilac zatrazi ukidanje crkve kao ultradesnicarske organizacije.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
Jos kada bi me neko ubedio da je ovo upereno samo protiv Amfilohija a ne protiv crkve i vere. Ovih dana organizuju se izlozbe o zlocinima SPC, B92 i sl. imaju zapazenu medijsku kampanju protiv crkve. Ne bi me cudilo da republicki javni tuzilac zatrazi ukidanje crkve kao ultradesnicarske organizacije.

U, to bi bilo skroz kul, ali nazalost, mislim da nece biti nista od toga. Inace, izlozba nema veze sa drzavom ili bilo kim vec je u pitanju nezavisna autorka. A koliko smo imali bljuv izlozbi u vezi crkve, ne vidim zasto bi problem bila neka u suprotnom smeru?
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
U, to bi bilo skroz kul, ali nazalost, mislim da nece biti nista od toga.

Немој брате тако, чак ни у шали.  Smile Вера неким људима много значи. Неки се нису пронашли у томе, и то је њихов избор, али замисли каква би ми земља били када би се то догодило? неким људима вера пружа велику утеху и наду у турбулентним временима. Па ни турци нису укинули СПЦ. размисли мало о својим речима, чак и из позиције атеисте. Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.