Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 23:54:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Albanska mafija zarađuje milijarde evra  (Pročitano 49030 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Они бре не умеју да раде и стварају...
Деценијама смо их плаћали и толерисали!

Све што умеју јесте криминал и тероризам... За боље и нису!

Снашли би се ми боље од ЕУЛЕКСА за шиптаре!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Hebi ga 50% im je stopa nezaposlenosti.To je strava.

Jeste a kada se uzme da su jos veoma mlad narod (najmladji po Europi), sta njima drugo ostaje nego da se bave svercom ili sladoledom...

Veoma su slabo skolovani, zive u bijedi a za takve je uvijek brza para jedini moguci nacin da vide da dodju do boljeg zivota...barem ja tako vidim. Inace su narod kao narod, ali siromastvo cini cuda....
Ja mislim da nije bilo vise kriminalaca u bilo kojoj drzavi nego u Srbiji pod sankcijama...a zasto, pa naravno ljudi vise nisu imali od cega da zive normalno pa im preostaje samo kriminalni put... a sto se vidi i u Srbiji danas,da sto je bolje narodu, to je stopa kriminaliteta sve manja....tako je bilo svugdje, pa ce i na Kosovu valjda!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Eh pa i to ce doci kraja, pruticu, jer ja se iskreno nadam da ce i na Kosovu doci do nekog boljeg standarta njihovom zivotu....samo mi je malo providno to sto se sada u vrijeme nezavisnog kosova pokazivaju ovakvi clanovi po novinama koji pricaju o kriminalcima Albancima sa Kosova....

Uglavnom neka se sada Europa za njih pobrine....

evo srce mi se cepa zbog njihovog standarda.. Smile 

ovako deluješ kao dobar momak, ali očigledno ne možeš da shvatiš neke stvari..i bolje za tebe što je tako..mogu samo da kažem da treba da molite boga da ih drži što dalje od vas. ove šiptare sa kosova ne želim nikom, čak ni neprijateljima, eto koliko su gadni. mada llično mislim da, za 10-15 godina kad prepišaju ove crnogorce, eto njih kod dubrovnika..

znalo se sve to i ranije, i govorili smo mi kao država o tome, da dole cveta kriminal..ali dole su svakih par dana vršeni teroristički napadi, kako na policiju i vojsku, tako i na običan narod, nealbance..čim policija napravi neku akciju, pohapsi neke dilere ili poubija teroriste odmah se dese nemiri, protesti kojekakvih organizacija, propaganda..i svi se izgovaraju na slobodana miloševića..i dan danas je izgovor milošević što su nam kosovo uzeli. a što je samo od dolaska umnika nestalo (čitaj pobijeno) preko hiljadu srba-nikom ništa..

kosovo su trenutno oteli, a samim tim i podosta srpske državne imovine koju su poslednjih godina bespravno 'privatizovali', tj. umnik na tenderima i aukcijama prodao šiptarima..i toliko je toga, da mi je muka više da pričam i pominjem tu bagru..samo da znaš to nije još gotovo, niti će biti skoro gotovo..

vratiće se srbi dole kad-tad i pobrinuti se sami za svoje,  jebo evropu.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 13:45:43 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
@Prutice eto sada imaju svoju drzavu, Srbiji je u koristi da ne pusti ni ti jednog Albanca vise u Srbiju, nego ako vec da pomaze dole Srbima, a Albanci neka rade kako znaju...

Ja ipak mislim da ce se i oni opametiti, mislim na te kosovare uz pomoc Europe....

Ne vjerujem da ce oni ikada moci u Hrvatskoj bilo sta da zahtjevaju za sebe, nikada u HR nije bilo Albanaca u velikom postotku....a kako ide Crnoj Gori nece oni imati razloga da idu dalje prema sjeveru ili zapadu...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Kako će ići sada oko prolaza albanaca kroz Srbiju, hoće li im trebati vize?To je interesantno pitanje.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@Prutice eto sada imaju svoju drzavu, Srbiji je u koristi da ne pusti ni ti jednog Albanca vise u Srbiju, nego ako vec da pomaze dole Srbima, a Albanci neka rade kako znaju...

Ja ipak mislim da ce se i oni opametiti, mislim na te kosovare uz pomoc Europe....

Ne vjerujem da ce oni ikada moci u Hrvatskoj bilo sta da zahtjevaju za sebe, nikada u HR nije bilo Albanaca u velikom postotku....a kako ide Crnoj Gori nece oni imati razloga da idu dalje prema sjeveru ili zapadu...

ne preostaje mi drugo nego da ti ponovim:

vratiće se srbi dole kad-tad i pobrinuti se sami za svoje,  jebo evropu.

kažeš, 'to je gotovo, nek rade kako znaju'.  neće moći, drugar. i nije gotovo..

..a ovo povodom širenja šiptara..šta da ti kažem, naivnost je majka poraza. mi bar to znamo. pre 15 godina je 'kosovo republika' bio običan vic, sprdačina..crnogorske vlasti pričaju kako su bezbedni, a znaju jadni da su pukli k'o zvečka. šiptari su već blizu podgorice.. i makedonci su, kad su se odcepljivali mislili isto, vidi ih sad..ako sastave još 5-6 godina biće čudo.. 

@nikola,

ne verujem..samo nek izvade već jednom dokumenta, bilo kakva. godinama su bojkotovali sve moguće institucije, nisu vadili dokumenta nisu glasali..
dolazili su ilegalno preko prokletija kao skakavci..

prvo nek se zavede neki red i nek se popišu da se zna koliko ih je (i ko je kad došao i u čiju se kuću uselio), pa ćemo da vidimo šta i kako dalje
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 14:04:43 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
@Pruticu

Ajde ti meni onda reci kada ce se to Srbi dole vratiti, koliko godina ce za to trebati?posto vidim da znas da su Albanci blizu Podgorice i to znaci onda da su i Crnogorci gotovi, kao i Makedonci, pa valjda ces onda znati i kada se Srbi vracaju dole!
A vidjeti cemo kako ce Makedonija i CG, da prezive i dali ce biti kod njih novih albanskih drzava...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Kako će ići sada oko prolaza albanaca kroz Srbiju, hoće li im trebati vize?To je interesantno pitanje.
Oni koji imaju dokumenta Srbije ili UNMIK-a mogu da putuju preko Srbije, ostali preko Albanije.

Tigre vrlo zanimljiva analiza kriminaliteta u Nemačkoj, samo jedna opaska, u 2006. se i mafija sa Kosova računala u SCG.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat

Само са пасошем Србије!  Smile

Citat
Ajde ti meni onda reci kada ce se to Srbi dole vratiti, koliko godina ce za to trebati?posto vidim da znas da su Albanci blizu Podgorice i to znaci onda da su i Crnogorci gotovi, kao i Makedonci, pa valjda ces onda znati i kada se Srbi vracaju dole!
A vidjeti cemo kako ce Makedonija i CG, da prezive i dali ce biti kod njih novih albanskih drzava...

Наивни! Већ сам ти објаснио да Македонци не смеју да склоне албанску заставу на њиховој земљи и да ће из буџета плаћати пензије онима који су им убијали полицајце и војнике до скора...
Црна Гора не би изгласала независност да није било албанске мањине која се довлачила са свих страна да гласа... Место поред Подгорице је одавно већински шиптарско и као што је колега рекао шире се као скакавци!

Биће за пар година: "Лепо су они Срби причали..."
Али нека! Неправду знамо да памтимо вековима ако треба а ми наше корене не заборављамо! Вратићемо се тамо али тада неће бити људских права и демократије! Живи били па видели!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Oni koji imaju dokumenta Srbije ili UNMIK-a mogu da putuju preko Srbije, ostali preko Albanije.

Tigre vrlo zanimljiva analiza kriminaliteta u Nemačkoj, samo jedna opaska, u 2006. se i mafija sa Kosova računala u SCG.

Pa i da bude 50% Srba i 50% Albanca na isto ti dodje, a ovdje Srbi i ostali balkanosi sigurno nisu manji kriminalci od Albanaca.

@Feanore

Naivne mozes da zoves neke u svojoj kuci, da se razumijemo ili pricaj normalno samnom ili nikako!  Smile (Na svaki provokaciju odgovaram takodje sa rijecima kojima forumasi to razumiju)
Sto se tice lijepo su rekli oni Srbi biti ce na kraju....znamo to od prije i Slovencima ste i Hrvatima tako govorili pa vidim...prosisale vas te zemlje odavno!

Vidim Crna Gora se gusi u investicijama i izgleda da ce da pukne...  Smile
A da to je sada najjace, znaci da nije bilo gradjana Crne Gore koji tu zive takodje vjekovima nebi bilo nezavisne Crne Gore, eh pa Feanore moras da znas da jedan gradjanin bilo koje vjere,porijekla je imao tako u CG pravo da glasa...kod njih je to jos najbolje uradjeno.

« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 16:29:41 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 23:54:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.