Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 04:39:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Albanska mafija zarađuje milijarde evra  (Pročitano 49002 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Mene samo interesuje pod cijim patronatom ?
>?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@Pruticu

Ajde ti meni onda reci kada ce se to Srbi dole vratiti, koliko godina ce za to trebati?posto vidim da znas da su Albanci blizu Podgorice i to znaci onda da su i Crnogorci gotovi, kao i Makedonci, pa valjda ces onda znati i kada se Srbi vracaju dole!
A vidjeti cemo kako ce Makedonija i CG, da prezive i dali ce biti kod njih novih albanskih drzava...

ovo što sam ti rekao za crnogorce i makedonce je zaista realna slika.možeš da veruješ, i ne moraš..nema to veze sa nekom srpskom ljutnjom niti sa onom pričom kako će ovaj ili onaj propasti kad se ocepi iz sfrj.. ništa ja loše ne želim ni CG ni MK, naprotiv, ali jbg tako je kako je..

kad će se srbi vratiti? ne znam, stvarno.. šiptari su platili nato da ratuje za njih. oterali su nas i oteli naše. jbg, svet je dinamičan, promeniće se i situacija i interesi, možda uskoro možda ne. godina, 5, 10, ko zna..ali čim se to desi, eto nas po naše s punim pravom. budi siguran u to.

znaš, moramo prvo neke stvari da između sebe regulišemo. nerviraju me neki ovde što govore 'šiptara je 2 miliona, oni su svuda, sve je gotovo itd'. niti ih je 2 mil, niti su svuda. i oni su grupisani u par gradova, samo u prištini ih je 600 hiljada. ali ima dosta oblasti gde ih i nema puno. čija su tolika imanja, posedi privatni i manastirski, infrastruktura, rudnici itd..? srpsko. neće niko da ubija šiptare i da im otima njihovo, ali puno je više našeg na kosovu..vratićemo oteto,kad-tad..
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja pruticu znam samo jedan put koji Srbija mora da ucini da vrati Kosovo a to je da ona sama postane jaka drzava i ekonomski i drustveno za svoj narod, a uz to da ojacava svoja prijateljstva...

Ja znam kako je u CG bio sam u Ulcinju pa tu su sami albanci i ja sam se osjecao medju njima kao zadnje govno...jer nisam navikao na takvo sto da vidim te ruzne face, i to kurcenje...

Ja zelim samo da i CG i Srbija i MK idu ka time da ojacaju svoju drzavu, i da nitko onda iz tih zemalja ne mora da bude nezadovoljan ili da nema povoda za to bolje receno!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja pruticu znam samo jedan put koji Srbija mora da ucini da vrati Kosovo a to je da ona sama postane jaka drzava i ekonomski i drustveno za svoj narod, a uz to da ojacava svoja prijateljstva...

Ja znam kako je u CG bio sam u Ulcinju pa tu su sami albanci i ja sam se osjecao medju njima kao zadnje govno...jer nisam navikao na takvo sto da vidim te ruzne face, i to kurcenje...

Ja zelim samo da i CG i Srbija i MK idu ka time da ojacaju svoju drzavu, i da nitko onda iz tih zemalja ne mora da bude nezadovoljan ili da nema povoda za to bolje receno!

kosovo nije bilo odraz nezadovoljstva već šiptarskog višedecenijskog plana za proširenje. pa oni ni danas uopšte ne kriju na šta sve pretenduju. pregledaj malo internet, iskopaćeš lako..

znam da nije lako da se rauzme, ali zamisli sliku: ilegalno prelaze granicu, kote se k'o zečevi, odbijaju da izvade lične karte, da se popišu, da glasaju, srpski ne govore,decu ne šalju u školu već osnivaju neke njihove para-škole gde ih vaspitavaju po svom, neprestano provociraju policiju, vojsku, xy slučajeva da neki seljaci iz vukojebine na granici ubiju vojnika graničara, bacaju bombe na srpske kafiće (ima čak i par stranih tv emisija gde se otvoreno hvale time, zapadnjake naravno boli kita), vaspitavaju decu da mrze srbe, teror na poslu, teror u institucijama, u porodilištima se dešava da srpske bebe neobjašnjivo umiru...i mogu do sutra ovako da nabrajam. i ovako su se ponašali zadnjih 30 godina, minimum. a srbija stalno izdvajala lovu 'za pomoć siromašnima na kosovu'. pa ti vidi... kad se neko uhapsi, ili se terorista ubije ili bilo šta, odmah viču kako su im ugrožena ljudska prava , teror milicije and crap, mitinguju, snimaju pa šalju u svet..katastrofa jedna kolika su žgadija..

hvala tebi na lepim željama na jačanju države..nikom ja loše ne želim, ni CG ni MK, nek svi budu srećni i debeli (ali puno pravi problem ova otimačina crkava koje tamo sprovode. evo baš pre neki dan su oteli SPC-u neki posed na cetinju.šta s tim?)..normalno je i zdravo pozitivno razmišljati i raditi na unapređenju života i normalna je želja da se živi u zdravom i bogatom okruženju i da se razvijaju prijateljstva..samo, za ples treba dvoje..

ali evo, srbija ojača i šta onda? da ih lepo 'evropski' zamolimo: ''molimo vas, da nam vratite naša imanja,fabrike, puteve,  naše crkve,groblja, nestalu rodbinu..itd''' ???  smešno!
ne..oteli su silom. doći ćemo po naše, a tačiju, čekuu, i svim učk teroristima je*aćemo majku milu.

eto, slažem se sa tobom. a eto ti i odgovora, kada ćemo se vratiti. čim malo ojačamo.. Smile

« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 18:26:09 od vrbov prutić »
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Pa pruticu da je Srbija imala jace odnose sa EU i SADom nego Albanci i da su bili zagovarali na jos brzi ulazak u EU, drugacije bi to bilo....i naravno da nije Srpski narod toliko sam u sebi podijeljen na izdajice i patriote...

To sa Crkvom se mora rijesavati kroz dijalog a ne pretnje, a ako se ne moze sloziti na sud pa da se vidi tko je sta i cije je!
Vidis eto Hrvatsku i SLO nemogu se sloziti cija je savudija onaj mali dio Jadrana, znaci nemaju zajednicki govor i onda su to prebacili na medjunarodni sud (ne HAAG) i tko tu bude odlucio njegovo je i gotova prica.

A Makedonija neznam dali znas ali sa ulaskom u NATO njoj NATO garantira suverenitet i cijelovitost njene drzave, znaci cijepanje te drzave kao u slucaju sa Srbijom, Makedonija moze se obratiti NATO paktu i pomoc zatraziti...

A ti kazes sta ako Srbija ojaca,pa to ce prvo biti bolje i narodu u Srbiji...a drugo imati ce jaci polozaj na svijetskoj sceni.

Ovako samo cekate da vojno intervenisete dole...a zaboravljas da njih sada i NATO i EU i SAD cuva...a svijetski poredak snage se nece toliko promjeniti da ce jednog dana biti SAD EU na razini jedne rumunije, nego ako vec biti ce svi podjednako jaki ....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ma, dobro..rekli smo svaki svoje i ok..ništa ti ne sporim, ali ostajem pri svemu što sam rekao i verujem u to..dovoljno mi je ove teme, za sada..pozz. Smile
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
ma, dobro..rekli smo svaki svoje i ok..ništa ti ne sporim, ali ostajem pri svemu što sam rekao i verujem u to..dovoljno mi je ove teme, za sada..pozz. Smile

Naravno...pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Bulajka

Ti kazes da je ovdje rijec o kriminalcima...
ne smijes zaboraviti da ima u pojedinim drzavama isto tako i namjera da se jedan narod okarakterise kao da su kriminalci ili mafija, pa time onda daju ovlascenje da se takve ljude isto sklanja sa lica zemaljske kugle...
takodje mozemo mi pricati ne voliti ameriku,EU ali cinjenica je da stopa slobodnog razmisljanja i zivota je u tim drzavama najveca. A takodje je cinjenica da u zemljama gdje ne vlada toliko liberalno drustvo ima mnogo vise korupcije i kriminala....sve postkomunisticke drzave su daleko vise nestabilnije zemlje i daleko veci kriminal u vlastima i svim zivotnim razinama...bilo to korupcija,droga ili trgovanje sa ljudima.

Nema toga nemilosrdnog ili sumnjivog...pokazalo je sudstvo do danas da se rade greske i da su ljudi ubijeni a nisu za to bili krivi.

I stvarno ne shvatam eto razumijes se u teologiju bulajka a pricas da adekvatna kazna moze biti smrt, to ama bas nigdje ne pise u Bibliji... covijek nije onaj koji ima pravo da sudi covijeku na smrt nego samo Bog kao jedini stvaratelj zivota i onaj jedini koji moze taj zivot oduzeti...

Ja Bulajka zivim najveci dio mog zivota u Europi...i meni se daleko vise svidja ovaj uredjeni sistem nego onaj koji vlada bilo gdje na svijetu....
Ali eto Bulajka tebi odgovara takav zivot kakav imas u Srbiji vise, ili takvo uredjenje...mozda ti i uredjenje u Rusiji vise svidja i mentalitet njihov, meni se takvo urednje ne svidja...a vjeruj mi da sam presao mnogo zemalja u EU a vidio sam i komunisticke zemlje poput Kine.

@Simijon a sa kim suradjiva taj Albanac?

Okusi su različiti! SmileŠto se tiče ubistva,nigde nisam rekao,to je krajnje površno tumačenje mojih reči,da bih ja ubio i da je to dozvoljeno meni(osim u odbranbenom ratu,mada greh ubistva ostaje...komplikovano je ,zato sam ti rekao da bih ti samo u četiri oka mogao detaljno to objasniti pravoslavno vidjenje npr.rata,ubistva i sl.),već sam stavio akcenat na državu i ono kako bi,po mom mišljenju,ona trebalo da razmišlja kada su dokazane zveri u pitanju.Ne daj Bože da ti ili tebi bliski(daleko bilo!)osetite monstruoznost takvog sveta ne bi zasigurno isto tvrdio,ma koliko ti sad tvoj um govorio da bi,znaj da postoji mogućnost da te obmanjuje...samo si čovek,kao i papa,zar ne!? Smile!Čak i da uspeš do kraja da se postaviš hrišćanski država nije pozvana na tako nešto,barem ne bi trebalo,jer joj je dužnost da ostale čuva od takvih! A kako će ih sačuvati ako je ponovna sloboda takvih devijanata samo pitanje vremena? Koliko ljudi mora da umre da bi se to shvatilo?
« Poslednja izmena: 10. Mar 2008, 19:51:46 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Naivne mozes da zoves neke u svojoj kuci, da se razumijemo ili pricaj normalno samnom ili nikako!  Smile (Na svaki provokaciju odgovaram takodje sa rijecima kojima forumasi to razumiju)
Sto se tice lijepo su rekli oni Srbi biti ce na kraju....znamo to od prije i Slovencima ste i Hrvatima tako govorili pa vidim...prosisale vas te zemlje odavno!

Vidim Crna Gora se gusi u investicijama i izgleda da ce da pukne...  Smile
A da to je sada najjace, znaci da nije bilo gradjana Crne Gore koji tu zive takodje vjekovima nebi bilo nezavisne Crne Gore, eh pa Feanore moras da znas da jedan gradjanin bilo koje vjere,porijekla je imao tako u CG pravo da glasa...kod njih je to jos najbolje uradjeno.

Са тобом нормално а ту ми глумиш невину девојку... Као да си с Марса пао...
Онда ти дам конкретне доказе шта се дешава у тим "просперитетним" државама а ти један "прескок" и наставиш даље са твојим излизаним причама о напретку и инвестицијама?

Шта бре да причам са тобом! Шта те занима! Кад год си нешто питао ја сам одговорио аргументовано. То што се теби не свиђа та прича заболе ме ћошак!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
@Feanor onda me preskaci i ne odgovaraj na moje postove, ima dovoljno forumasa sa kojim se moze normalno pricati! O snovima ja ne moram nista da cujem...

Ako udje sada Makedonija u NATO, mogu albanci da si puse karu i da zahtjevaju neko odcjepljenje....to je tako, do sada ne postoji niti jedna zemlja koja je usla u savez NATO pakta a da im je onda netko pokidao zemlju...a drugi priznao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 04:39:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.694 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.