Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ako dobijem keca, vidimo se na sudu u Strazburu"  (Pročitano 7229 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
mene našo da troluje  Smile nisam ti ja bookee ili raven ili maltene svak drugi lakoverni naivko ovde

Ozbiljan sam, ne trolujem te.

Zasto bi maloletno lice imalo obavezu nekome van porodice da da izvestaj o kretanju ?
nisi,troluješ
jer je takav plan i program nastave
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
подржавам клинца и то као некадашњи краткотрајни наставник
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
Zasto bi maloletno lice imalo obavezu nekome van porodice da da izvestaj o kretanju ?

To nije izvestaj vec sastav. Niko nije kriv tom klincu sto u zivotu nije procitao ni Mikijev almanah, pa ne zna da napise sastav. Tema mozda jeste glupa, ali je legitimna. Ko ne postuje pravila skole dobice kecinu ko vrata. Ako ne postujes pravila snosis sankcije, kao Zvezda sto snosi sankcije od UEFA.  Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Meni je to uvek bila prilika da se nalupetam za sve pare... a i poneta je da se klinci malo vrate u formu... nauce da se izrazavaju, itd...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
sistem a gde su ljudska prava nastavnice koja je na radnom mestu... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
jeste tema glupa. opet decu izlažu diskriminaciji i podsmehu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
ne izlažu
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Не, тема је одлична, мој лични став, као некадашњег просветног радника и професора је да је у овом сл ученик изложио подсмеху, исмевању  наставницу и у саставу је јавно, буквално понизио, наставница је понижена и од ученика- аутора састава и од државе, ученик је у саставу показало извесни степен интелигенције, али истовремено и недостатка поштовања просветних радника.   Његов састав је, наиме, пример колико је ефикасна евро-пропаганда и фанатична декларативна индоктринација домаћег режима, наметање неких евро-утопија и апстрактних, тоталитарних такозваних хуманистичких евро-вредности, који су ништа друго него диктатура плаћених евро-чиновника и њихових слугу и робова..... Некада су деца писала у школама саставе о Титу, а данас о Суду за људска права у Стразбуру  Smile  Smile  Smile  Smile

Даме и господо, јуче је Србија добила будућег наследника Чедомира Јовановића и Александра Вучића, да сам на њиховом месту, ја бих се забринуо јер је ученик, када се све сабере и одузме, показао већу интелигенцију од обојице  Smile  Smile  Smile  Smile

« Poslednja izmena: 04. Sep 2018, 11:58:32 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Skoro pa sam siguran da ovo to dete nije samo smislilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Ne znamo u kojem je razredu učenik, ako je peti ili šesti razred, ja teško mogu da zamislim da neko u njegovom uzrastu može da napiše bilo šta slično i na taj način se izražava, ako je u pitanju 8 razred, nije nemoguće da je sam smislio sastav, u kom slučaju je, što se mora priznati, natprosečne verbalne inteligencije, ali, na osnovu teme sam siguran da ne mogu da budu u pitanju 7 i 8 razred, zato što verujem da se teme takvoga sastava u tom uzrastu prvog školskog dana više ne zadaju, moja pretpostavka je da je, pošto se u pismenom sastavu pominje nastavnica, u pitanju 6 razred OŠ.... 
« Poslednja izmena: 04. Sep 2018, 18:22:34 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.