Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 06:27:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Akcije Mladih LDP-a!  (Pročitano 30471 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Da li je moguce da ama bash nijedna partija nije dobra osim vashih?

ako govoris u mnozini to znaci da "mi" imamo ipak neki izbor izmedju partija za koje cemo da glasamo  Smile

Tvoj izbor je evidentan. Ti birash izmedju ldp-a i ldp-a. A ne mozes bash mnogo da pljujesh po DS-u jer je tvoja partija samo otpadak od DS-a, mada neretko i po njima pljujesh. Za mene ste i dalje svi isti. DS chiji je chlan bio i tvoj sadashnji lider svojevremeno se lizao sa Dushanom Mihajlovicem koga ste postavili za ministra policije bez obzira shto je on pre toga bio koalicioni partner Slobodana Miloshevica. O Chovicu i da ne prichamo... Svi ste vi isti i imate samo jedan cilj. Lichna materijalna korist po svaku cenu. Danas s ovim sutra s onim, kako vetar duva.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Lichna materijalna korist po svaku cenu

Nemas pojma koliko ja kinte dobijam od LDP  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Ajde ne lupetaj pa nisi ti bash toliko glup. Wink To se nije odnosilo na hiljade i hiljade obichnih chlanova, naravno da chlanovi ne dobijaju plate. Odnosilo se na one kojima je politika donela neku poziciju i dala im priliku da se obogate i uvecaju svoju imovinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Znaci ti tvrdis da nijedan politicar u Srbiji nije posten? I da nijedan politicar u Srbiji ne zeli svojoj zemlji nista dobro, samo zeli licnu korist? Koji je po tebi najbolji politicar u Srbiji? Za koga bi mogao da glasas na izborima za predsednika, recimo?
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Znaci ti tvrdis da nijedan politicar u Srbiji nije posten? I da nijedan politicar u Srbiji ne zeli svojoj zemlji nista dobro, samo zeli licnu korist? Koji je po tebi najbolji politicar u Srbiji? Za koga bi mogao da glasas na izborima za predsednika, recimo?

Ne bih mogao da glasam, poshto na aktuelnoj sceni ne vidim nijednog poshtenog i pre svega sposobnog da nam donese bilo kakav vidan i osetan boljitak.
Da tvrdim da nijedan politichar u Srbiji nije poshten! Samo malo budi realan i posmatraj nepristrasno nashu politichku scenu. Pogledaj podatke koje DS iznosi za radikale, ko je shta stekao od imovine od kad se bavi politikom pa mi onda reci da li je to mogao da stekne od svoje plate. Onda pogledaj shta radikali iznose za DS. Shta DSS iznosi za SPS. Shta ldp iznosi za G17+ i td. Nebitno ko konkretno za koga iznosi podatke ovo je samo primer. I pogledaj shta je tvoj lider koga toliko volish i za koga tvrdish da toliko dobro zheli Srbiji, imao pre ulaska u politiku (a nije imao gotovo nishta) i shta ima danas, pa izrachunaj da li to mozhe da se stekne od plate.
Ako necesh to da prinzash ovde onda bar priznaj sebi i reshi se tog idolopoklonstva. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
shta ima danas

ne znam šta ima danas? stvarno. ne zanima me puno njegovo materijalno stanje, ako je krao, nek ide u zatvor, ako nije, a bogat je, blago njemu, uspeo je u životu. ako je krao, a nije optužen (pred sudom), onda nešto nije u redu sa državom, u svakom slučaju podržavam politiku LDP, a ni predsednik nam nije loš Wink

Znači ti veruješ svima sve kad pljuju po drugima?

I dalje ne verujem da nisi glasao na izborima, ali to je samo moje mišljenje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ne znam šta ima danas? stvarno. ne zanima me puno njegovo materijalno stanje, ako je krao, nek ide u zatvor, ako nije, a bogat je, blago njemu, uspeo je u životu. ako je krao, a nije optužen (pred sudom), onda nešto nije u redu sa državom, u svakom slučaju podržavam politiku LDP, a ni predsednik nam nije loš

To je sasvim ocigledno da nam sa drzhavom neshto nije u redu. A to shto ti sad pises je cista demagogija koja se bitno ne razlikuje od demagogije radikala. Wink "ako je krao nek ide u zatvor". Pa zar SPS nije pokrao drzhavu a njen politichki vrh se obogatio? Zar se mi nismo borili protiv toga i zbog toga ih i oterali s vlasti? Ja mislim da su bili lopovi i da smo ih zbog toga i skinuli s vlasti "usranim motkama". Ali nakon 5.oktobra oni nisu zavrshili na robiji nego su otishli u politichku "penziju" da mirno i spokojno uzhivaju u plodovima svoje vlasti i da lagano krckaju sve shto su do tada pokrali.

Citat
Znači ti veruješ svima sve kad pljuju po drugima?

Verujem u ono shto je ochigledno svakom ko nije slep i ne gleda samo pravo kao konj kome stavish amove.
Ako jedan radikal poseduje stan u Beogradu od 180 kvm zar ti nije ocigledno da tu kvadraturu nije mogao da stekne poshtenim radom i da je kupi od svoje plate?  Smile
Ako vidish da chedica iz pocepanih starki i leviski uskache u skupa odela i skupe dzipove okruzhen buljukom telohranitelja, zar ti nije jasno da to sve ne mozhe da plati poslanichka plata?  Smile
Ako ti jedan politichar za drugog kazhe da ima to i to a sve to potkrepi nekim dokazom tipa izvodom iz zemlji9shnih knjiga zar to tebi nije dovoljan dokaz?  Smile

Citat
I dalje ne verujem da nisi glasao na izborima, ali to je samo moje mišljenje.

Na izbore sam izashao, to sam vec 10 puta ovde naglasio. Moj listic spada medju onih 1,8% nevazecih. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Citat

ne, ali si se radovao pre izbora kada si mislio da ce LDP u vladu rekao si: a sad cemo i mi u vladu, tamn ja da zavrsim fax pa ce ovi da minadju dobo placen posao Smile Smile Smile

a pricas nesto duhu i ostalima...
 Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Ali nakon 5.oktobra oni nisu zavrshili na robiji nego su otishli u politichku "penziju" da mirno i spokojno uzhivaju u plodovima svoje vlasti i da lagano krckaju sve shto su do tada pokrali.

pa protiv toga se i ja borim? ne? npr. nikako mi nije bilo svejedno što je Mirko Marjanović umro na slobodi. nije se desio 6. oktobar, a ti proceni kome je to najviše odgovaralo.

Citat
Ako vidish da chedica iz pocepanih starki i leviski uskache u skupa odela i skupe dzipove okruzhen buljukom telohranitelja, zar ti nije jasno da to sve ne mozhe da plati poslanichka plata?

Čovek je bio potpredsednik Vlade, raznosili su mu džip, hteli su da ga smaknu pre Đinđića, izabrao je da bude političar i ima interesnu grupu iza sebe (kao i sve partije). Naravno da ga neko ulaže u tu politiku, ali nema dokaza da je on krao. Ako je krao i ako se dokaže i ako se isto to primeni na sve ostale koje su krali, Super! A ja ću i dalje zastupati politiku LDP.

Citat
ne, ali si se radovao pre izbora kada si mislio da ce LDP u vladu rekao si: a sad cemo i mi u vladu, tamn ja da zavrsim fax pa ce ovi da minadju dobo placen posao   

Smile koliko lupetaš. izvoli imaš moju istoriju komentara, pa slobodno nađi te komentare Wink svašta sa tobom.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
vanja, zivota mi.
mozda si opet bio ironican Smile

ne pada mi na pamet da citam vise od hiljadu poruka.

ja se samo dobro secam svog razocarenja kada sam to procitao. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 06:27:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.