Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 00:42:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Akcije Mladih LDP-a!  (Pročitano 30646 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
pa protiv toga se i ja borim? ne? npr. nikako mi nije bilo svejedno što je Mirko Marjanović umro na slobodi. nije se desio 6. oktobar, a ti proceni kome je to najviše odgovaralo.

Ovima koji su na vlast doshli 6.oktobra i nastavili da kradu istim tempom kao i ovi koje smo dan ranije skinuli s vlasti. Izmedju ostalih tu je i tvoj chedica medju njima. Wink

Citat
Čovek je bio potpredsednik Vlade, raznosili su mu džip, hteli su da ga smaknu pre Đinđića, izabrao je da bude političar i ima interesnu grupu iza sebe (kao i sve partije).

Raznesu mu jedan dzip on kupi drugi. Odakle mu pare, jel od plate? Wink

Citat
Naravno da ga neko ulaže u tu politiku, ali nema dokaza da je on krao. Ako je krao i ako se dokaže i ako se isto to primeni na sve ostale koje su krali, Super! A ja ću i dalje zastupati politiku LDP.

A gde su dokazi za Slobu i sve one njegove pulene za koje svi znamo da su krali i za koje i ti tvrdish da su lopovi?  Smile Nema dokaza Wink

I kakav ti uopshte dokaz treba, ne razumem? Zar nije sve to vrlo prosta matematika? Imash platu kao poslanik 2.000 eura to je 24.000 eura godishnje ili 96.000 eura za 4 godine. nakon 4 godine tvog rada ti posedujesh stan u Beogradu od 180.000 eura, vozish auto od 20-30 hiljada, zhena ti takodje vozi auto od 10-20 hiljada jedno ili vishe dece takodje. Posedujesh vikendicu jahtu... Deci si kupio stanove... Pa kako? Jesi dobio na lutriji ili si mozhda ozhenio Paris Hilton?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Citat
Lichna materijalna korist po svaku cenu

Nemas pojma koliko ja kinte dobijam od LDP  Smile
ne, ali si se radovao pre izbora kada si mislio da ce LDP u vladu rekao si:a sad cemo i mi u vladu, tamn ja da zavrsim fax pa ce ovi da minadju dobo placen posao Smile Smile Smile

a pricas nesto duhu i ostalima...
 Smile

Можда би био помоћник министра културе петра луковића!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
ja se samo dobro secam svog razocarenja kada sam to procitao.

ponekad pomislim da si stvarno glup koliko se praviš. ubedljiv si stvarno.

možda bih bio guverner NBS? to su mi obećavali  Smile (za Marka: šalim se) od sada ću posebno tebi da naglašavam kada sam ironičan.

ok twice, pokušao sam. svi kradu, mi ništa ne možemo da promenimo, samo da izlazimo na izbore i žvrljamo papiriće. svi su isti, nema boljih.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ok twice, pokušao sam. svi kradu, mi ništa ne možemo da promenimo, samo da izlazimo na izbore i žvrljamo papiriće. svi su isti, nema boljih.

Ti ovde koliko sam primetio kritikujesh druge i solish im pamet kako su im postovi kratki i svode se na jednu rechenicu ili jedan smajli, a ti nijednu tvrdnju nisi sposoban da osporish cinjenicama i argumentima. Sve shto ti ne odgovara ti preskochish ili prospesh neku demagogiju. Neodoljivo podsecash na one zabludele babe koje su tumarale noseci Slobinu sliku. I one ce ti isto reci "ako je nash Sloba krao zashto ga niste osudili za krdaju i poslali u zatvor", odprilike komentar tipa tvog "ako je ceda krao nek ide u zatvor".
Zashto nam ne objasnish odakle chedi pare za jedan pa drugi dzip? Za skupa odela, za telohranitelje... Ili zashto bar ne osporish nashe tvrdnje da je to neposhteno stecheno. Wink
Nemash kako i nemash chime pa onda ili preskochish takav post ili prospesh neku "radikalsku" demagogiju. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Неки краду више, неки мање...  Smile

Кад ти човек каже да није политички острашћен и генерално разочаран политичарима (и политиком) у нас, теби једном класичном страначком телетабису не преостаје ништа друго него да својом дечијом иронијом још једном истакнеш свој комплекс више вредности који ти је изгледа рођењем усађен. Питам се стварно шта би се десило да неко као ти једног дана дође на власт... Smile Е ту би тек Краљевић могао да се разочара, мислим да би  Мирко Марјановић (кад си га већ споменуо) био потрчко у поређењу са тобом...  Smiley 1
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa zar otvoreno podrzavanje Ahtisarijevog predloga za KIM , nije cin veleizdaje ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Zashto nam ne objasnish odakle chedi pare za jedan pa drugi dzip? Za skupa odela, za telohranitelje... Ili zashto bar ne osporish nashe tvrdnje da je to neposhteno stecheno.

To mi nije predmet rasprave kao vama. Ne znam odakle mu, ali isto tako ne znam zašto mora da se pravda, ali siguran sam da su mogli da bi ga Koštunica prvi za nešto uhapsio i osudio.

Kao što rekoh, iza svake ozbiljne politike stoji ozbiljna interesna grupa, iza koje stoje ozbiljne pare, LDP nije izuzetak.

Citat
Неки краду више, неки мање...

pa što onda ne glasate za te što po vama manje kradu? to mi nije jasno, tj. tužno mi je da neko oseća da ništa ne može da promeni.

za lične optužbe neću da odgovaram, ispod časti mi je  Smile
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
To mi nije predmet rasprave kao vama. Ne znam odakle mu, ali isto tako ne znam zašto mora da se pravda, ali siguran sam da su mogli da bi ga Koštunica prvi za nešto uhapsio i osudio.

Opet radikalska demagogija.  Smile Pa zashto tvoj cheda nije uhapsio "radikale" i zashto ne trazhe da Hag isporuchi Seselja da mu se ovde sudi i da robija s obzirom da ga vi optuzhujete da je naruchilac Djindjicevog ubistva?  Smile Zar ste spremni da mu oprostite?  Smile

Citat
Kao što rekoh, iza svake ozbiljne politike stoji ozbiljna interesna grupa, iza koje stoje ozbiljne pare, LDP nije izuzetak.

LDP je itekako izuzetak. Iza vas stoji shiptarska interesna grupa i pare shiptarskih lobista i albanske mafije. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Mislim... potpisujem!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
LDP je itekako izuzetak. Iza vas stoji shiptarska interesna grupa i pare shiptarskih lobista i albanske mafije.

a zašto to mislite? nije valjda da mislite da mi utičemo na status Kosova? Jedna mala opoziciona stranka utiče na USA i Rusiju kako će da reše status Kosova u SB UNa?

Stvarno mi niste jasni.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 00:42:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.