Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 17:03:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Akcije Mladih LDP-a!  (Pročitano 30502 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Citat
Ко о чему, ви само ЛДП и ЛДП.

Smile Haha... kad otvorimo temu o ministrima i aferama Vlade i Kostunjavom, nigde vas nema, samo dodjete da trujete teme o LDPu. Ko vise pljune na LDP taj je veci patriota  Smile Eeee... to je odraz propale politike.
Све ваше акције се своде на пљување оних, који не мисле као ви. Кад нападну Анастасијевића дижете револуцију, кад нападну фоторепортера Курира подржавате напад.
Јадни би били сви који нису за ЛДП, када би ви дошли на власт. Свет би видео шта значи фашизам на делу. Кукате на говор мржње а највећа мржња се шири из емисије пешчаник.
Стави се у неутралан положај и слушај шта булазни петар луковић.
петар луковић је слика и прилика једног члана ЛДП.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Vanja, nisam znao da je to bilo odgovaranje za ocenu . Smile Smile Smile
Mislim, škola je odavno iza mene, ali ako treba....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Све ваше акције се своде на пљување оних, који не мисле као ви. Кад нападну Анастасијевића дижете револуцију, кад нападну фоторепортера Курира подржавате напад.
Јадни би били сви који нису за ЛДП, када би ви дошли на власт. Свет би видео шта значи фашизам на делу. Кукате на говор мржње а највећа мржња се шири из емисије пешчаник.
Стави се у неутралан положај и слушај шта булазни петар луковић.
петар луковић је слика и прилика једног члана ЛДП.

vidis da mozes kad se potrudis. meni je stvarno drago da imas misljenje (iako ga smatram pogresnim), a ne samo gluposti i neke provale za degene.

1. nismo nikada podrzali napad na novinara Kurira, ali bilo je naglaseno da su novinari nepozeljni na toj sahrani, ovaj je trazio djavola i razbili su mu aparat. nisu mu stavili bombu na sims zato sto je pisao o cinjenicama, vec zato sto se kurcio i hteo da zaradi na necijoj sahrani

2. iz emisije Pescanik se siri jedino slobodna misao, nista drugo. sve druge emisije ne smeju ni blizu da dodju nekim idejama koje postuju Cece. ne moras da slusas, niti placas za B92. ne znam zasto tebi smeta ta emisija. meni npr. ni malo ne smeta Fokus, nikada ga nisam slusao u zivotu. Nikada! Jedino mi je zasmetalo sto su preko tog radija pretili Milosu Vasicu. Od toga bi morali da se ograde.

3. Petar Lukovic je osobenjak i nikako ne predstavlja prosecnog clana bilo koje skupine ljudi Smiley Mnogi i u LDP ne vole njegovu vulgarnost, ali meni licno ne smeta. Ok je tip.

@miroslav

ugledaj se na kamiondziju, pa i ti pokusaj da nesto smisleno napises, pogotovu ako si uspeo da zavrsis neku skolu.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Osim foruma treba i živeti.
Ja za čaršave teksta nemam vremena.
Što se škole tiče, ne raspravljam se sa likovima koji su se rodili kada sam upisivao gimnaziju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Osim foruma treba i živeti.

pa ako vec ovde provodis vreme i citas druge, daj da vidimo i mi tvoje stavove?!

Citat
Što se škole tiče, ne raspravljam se sa likovima koji su se rodili kada sam upisivao gimnaziju.

uh sto ti je rezon  Smile znaci imas oko 37? ali tvoji komentari nikako ne oslikavaju tvoju zrelost. mada vecina starijih forumasa izricu najvece gluposti (cast izuzecima).
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
    Navijanje i glasanje za LDP je dečja bolest koju ćeš, nadam se, preboleti.
    Vidim da patiš od ozbiljnog poremećaja, a to je kompleks više vrednosti. Takođe, ni od domaćeg vaspitanja se nisi pretrgo.
    Moj stil je takav - prema zasluzi.
    Uostalom,da li zaista misliš da možeš da promeniš nečiji, već formirani stav ?
    Ukoliko je to tvoj slučaj, žao mi je - dosta mi je profesora i tutora za ceo život.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@vanja, pusti ih, nasao i ti kome da dokazujes. Njihova svrha na forumu je da vredjaju... i tako prikrivaju svoje komplekse. Ne vredi da se cimas zbog takvih. To sam ja juce provalio. Isprazne se oni, pa su mirni...
« Poslednja izmena: 01. Maj 2007, 23:18:47 od maurik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Vidim da patiš od ozbiljnog poremećaja, a to je kompleks više vrednosti. Takođe, ni od domaćeg vaspitanja se nisi pretrgo.

Hajde da vidimo od kog poremecaja ti patis? Ja iz tvojih komentara nista ne mogu da zakljucim.

Citat
Uostalom,da li zaista misliš da možeš da promeniš nečiji, već formirani stav?

Nisam dosao da menjam niciji stav, vec da ukrstim svoje stavove sa ostalim ljudima. Ti si dosao samo da podbadas. Cik otvori ti temu o (nepostojecem) podmlatku SRSa? Zasto oni nemaju podmladak, zasto ne pruzaju sanse mladjima, sposbnijima, modernijima? Zasto ne uce mlade kako se vodi radikalska politika?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
    Ja, za razliku od tebe nisam aktivista nijedne stranke, niti me bilo kakvi podmlatci interesuju.
    Politika je i običan život običnih ljudi, a takvih tema je ovde najmanje.
    Sve se svodi na puko strančarenje i , slažem se, jalovo prepucavanje.

Možemo da se sporimo do sutra čemu služe forumi - političkoj propagandi ili neobaveznoj komunikaciji. Ja sam ipak za ovo drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Акција омладине ЛДП-а!   "Пошмрчимо бело са улица"   Smile Smile Smile

Ovo je vrh...
« Poslednja izmena: 02. Maj 2007, 00:09:19 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 17:03:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.