Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 589 590 592 593 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 840044 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja sam skoro zamenip ruter, procedurom raskid ugovora pa opet sklapanje, jer je to jedini nacin osim nekog kvara.
E sada tu postoji samo jedan problem a to je ne garantuju ti povracaj porta  Smile
Ja imam isdn pa sam sutradan dobio novi ruter i net.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo
Prebacih se danas kod telekoma,imao peripetije,nisu im baš svi zaposleni potrkovani znanjem,doneo im ja migracioni iz pttneta(i sa njima zajebancije,oni su posebna priča),ona nešto ukucava,i kao idite,javićemo vam,šta bre da mi javi,ja joj doneo kod,ona počela nešto da kenja,živa je veza sa pttnetom,dok oni ne vrate port ne može,ja trk u pttnet,oni kažu,nema to veze sa nama,zato smo i izdali migracioni,da se ne gasi adsl,samo da se prebaci kod sledećeg provajdera.Sačekao par dana,ponovo u telekom,on vrti istu priči,ja ponovo u ptt.net,oni vrte svoju priču,vratim se u telekom,posvadjam se s anjom,zovi naredjenog,ona sama ode do njega,vraća se,glava u pod,sada može,guska nije znala nešto da odradi na kompu,dali mi odmah opremu i za net i za iptv,došao kući,povezao,sve radi,a ona je još pre toga kenjala da ne može iptv odmah,nego mora da se čeka,kučka prepotentna neobrazovana. Smile Smile Smile

Inače net šljaka sa punih 4mbit-a,nema onih vaćaroških fora sa 3.5.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 16:00:07 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung i5700 + D880
Kod mene skoro isti slucaj, osim sto sam presao sa Euneta. Iste zajebancije, cekanje, ziva linija, kurci palci... i nemam puna 4 megabita nego oko 3.5 (po speedtest.net-u) ali ko ga jebe Smile

E, da, jos cekam na IPTV mada sam tek juce dobio ADSL.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 350
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Desire HD
evo bio sam danas,raskinuo stari ugovor,potpisao novi i odma dobio novu opremu.jeste da je prvo rekla da moram da cekam par dana opremu ali dobro,uspeo sam da je ubedim da mi sredi odma  Smile
e sad ja nemam pojma sta sam uzeo,ja sam trazio paket sa iptv-om ali mi je rekla da moje mesto(Krnjaca) ne podrzava iptv,pa mi je dala samo adsl 4mb/s po ceni 1mb/s , sad ako mi za god dana stigne i pretvlata za iptv....
inace ako vam traze da vracate opremu nemojte da kasnite sa povracajem,neki lik koji je bio pored mene je morao da plati 190 evra samo zato sto je zakasnio par dana ako sam dobro razumeo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Sharp KoBaS
povecanje adsl ocekujem najranije oko oktobra insajder informacija. Pa placajmo ovce banditima extra profit
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Sony xperia
Ocekujes najranije ? Znas li koji je mesec sada ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 5s
Posle 5 godina, moj ADSL otkucava poslednje dane. Jebi ga, lepo je radio, ali kablovski net ima vece brzine Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 440
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ako si student, onda isti kurac drugo pakovanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jos sam sad provalio da su kod kampanje ''studenti'' prva tri meseca besplatna tj. po dinar. A ugovor na 12 meseci i brzina 4 mb po ceni 1 mb. Sta ces bolje. Koga zanima mogu da okacim sliku te kampanje, posto je nesto nema na sajtu telekoma, a vazi samo ko se prijavi do kraja godine valjda...Tako da studenti, hvatajte zadnji voz...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
povecanje adsl ocekujem najranije oko oktobra insajder informacija. Pa placajmo ovce banditima extra profit

Ovo je pobeda. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 589 590 592 593 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.