Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 590 591 593 594 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 840244 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ugovor mi istice u februaru 2011. Da li trebam da produzujem ugovor ili samo nastavljam sa placanjem mesecno i da li ako nekad dodje bolja oprema imam mogucnost da je menjam ili to moze samo ako si pod ugovorom sa njima... Znaci ne interesuje me migracioni kod i ta cimanja vec jednsotavno da nastavim sa ovim sto imam,da li sam u obavezi da obnovim ugovor ili ne???
IP sačuvana
social share
ZVEZDA JE ZIVOT,SVE OSTALO SU SITNICE!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ugovor mi istice u februaru 2011. Da li trebam da produzujem ugovor ili samo nastavljam sa placanjem mesecno i da li ako nekad dodje bolja oprema imam mogucnost da je menjam ili to moze samo ako si pod ugovorom sa njima... Znaci ne interesuje me migracioni kod i ta cimanja vec jednsotavno da nastavim sa ovim sto imam,da li sam u obavezi da obnovim ugovor ili ne???
Ugovor ne istice, stice obaveza do kada moras da koristis internet uslugu.
Posle toga mozes i ne moras.
« Poslednja izmena: 16. Dec 2010, 12:57:51 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11153
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S10
Poz svima. Ovih dana treba da pređem na ADSL i IPTV, i malo sam čitao oko sve problematike, i naletim na podatak da tropolne telefonske utičnice mogu izazvati probleme, gubitke u saobraćaju, pa se preporučuje instalacija RJ11 utičnice umesto tropolne.
Ja imam tu tropolnu, na koju je prikačen adapter sa 2 RJ11 izlaza. Ima li ko iskustva u ovome, da li stvarno pravi smetnje, i da li moram menjati utičnicu?
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Pa zameni je, kao da je to veliki problem Smile mada sto bi imao gubitke, ne shvatam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
imam par pitanja u vezi adsl-a
posto sam student, ako se prijavim za studentski paket telekoma da li ugovor potpisujem ja ili osoba na cije je ime telefon?
da li se adsl naplacuje od 1-og do 1-og u mesecu, ili od dana kada se ugovor potpise pa narednih 30 dana?
koliko se ceka od podnosenja zahteva za adsl do poziva da se ugovor potpise i aktvacije adsl-a (ako na centrali ima slobodnih portova)?
« Poslednja izmena: 16. Dec 2010, 21:52:14 od a.k. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
imam par pitanja u vezi adsl-a
posto sam student, ako se prijavim za studentski paket telekoma da li ugovor potpisujem ja ili osoba na cije je ime telefon?
da li se adsl naplacuje od 1-og do 1-og u mesecu, ili od dana kada se ugovor potpise pa narednih 30 dana?
koliko se ceka od podnosenja zahteva za adsl do poziva da se ugovor potpise i aktvacije adsl-a (ako na centrali ima slobodnih portova)?

Ugovor potpisujes ti a ne onaj na cije je ime telefon.
Naplacuje se od prvog do prvog, ali ako recimo potpises 17-tog u mesecu za taj mesec ce ti naplatiti samo tih 13-14 dana do kraja meseca.
Ako na centrali ima slobodnih portova ugovor potpisujes odmah i dobijas opremu cim potpises ugovor.
Ovo je iz licnog iskustva,poz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovo telekomu poceo da puca spoljanji link ili sta...nista vam eu ne mogu da otvorim
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 12, S21
Ovo telekomu poceo da puca spoljanji link ili sta...nista vam eu ne mogu da otvorim

sada radi ok, bar meni  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nije radilo nekih pola sata mozda i vise...sinoc je isto puklo ali na 5 minuta
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
ja imam problem sa telekomovim ADSL-om, uvece oko 7-8 kad zadnji put zatvorim internet pregledac posle toga ne mogu da idem na internet stoji greska 104, a online igre normalno rade (cs, wow i ostale gluposti). pa je moje pitanje u cemu je problem?
« Poslednja izmena: 18. Dec 2010, 11:57:54 od Gile Shampion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 590 591 593 594 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.75 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.