Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 837028 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Uzmi bilo koji full paket.. kod zezama je to  Sezam Home... kod Beotela - (mini\midi\maxi] ADSL ... kod telekoma - Telekom Start\1\2\3

samo ne  beotel !  Smiley 1

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sve je počelo kada sam htela da igram Counter Strike online. Smile

Imam ADSL od 512/128 - telekom.
Povezana su mi 2 računara na ADSL

Prvi dan kada su mi instalirali (ustvari nisu hteli ni da dodju da nam podese šta treba nego su nam rekli - imate uputstvo pa sami to instalirajte) ADSL sam mogla da igram Counter Strike online bez problema.
Već drugi dan su počeli da me kick-uju jer je za igranje nije dozvoljen ping od 200

Pa sam pitala u temi o CS u čemu je problem, pošto sam laik za ove stvari. Rekli su mi da proverim kablove, da mi možda modem ne valja, da mi je možda centrala problematična...ali da najverovatnije ne valja ADSL (kako da znam da li ADSL valja ili ne valja?) Smile

I download je dobar ali mi se upload čini presporim.... i tu nešto škripi??

Juče je ping bio 750, danas je udario u 1000. Može li mi neko objasniti kako to funkcioniše, koliki ping treba obično da bude, koje smetnje još mogu da imam zbog visokog ping-a? (ili me uputite na temu gde se o tome diskutovalo)

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1456
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Koristim telekomov adsl.
Problem mi pravi µTorrent. Otvorio sam port na modemu prema uputstvima s neta. U programu je trenutno bio port br 56872, pa sam isti taj otvorio. Problem je sto se svi torrenti katastrofalno sporo downloaduju, iako ima dovoljno seedera (ponekad i po 2-3 hiljade)

Da nije mozda port koji sam otvorio blacklisted kod provajdera? Koji port za µTorrent se pokazao najbolje?

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sve je počelo kada sam htela da igram Counter Strike online. Smile

Imam ADSL od 512/128 - telekom.
Povezana su mi 2 računara na ADSL

Prvi dan kada su mi instalirali (ustvari nisu hteli ni da dodju da nam podese šta treba nego su nam rekli - imate uputstvo pa sami to instalirajte) ADSL sam mogla da igram Counter Strike online bez problema.
Već drugi dan su počeli da me kick-uju jer je za igranje nije dozvoljen ping od 200

Pa sam pitala u temi o CS u čemu je problem, pošto sam laik za ove stvari. Rekli su mi da proverim kablove, da mi možda modem ne valja, da mi je možda centrala problematična...ali da najverovatnije ne valja ADSL (kako da znam da li ADSL valja ili ne valja?) Smile

I download je dobar ali mi se upload čini presporim.... i tu nešto škripi??

Juče je ping bio 750, danas je udario u 1000. Može li mi neko objasniti kako to funkcioniše, koliki ping treba obično da bude, koje smetnje još mogu da imam zbog visokog ping-a? (ili me uputite na temu gde se o tome diskutovalo)

Smile Smile

Dali jos nesto vuce sa neta dok ti igras ?  Drugi komp ili neki program ?
« Poslednja izmena: 23. Jan 2008, 13:54:20 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa na drugom kompu tata koristi net, ali ne skida ništa. Jedino je upaljen Kasperski, da nema to veze?
Ne znam da li je do centrale? Do modema? Ima li veze sa dužinom kabla??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 418
Zastava Brcko DC
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
SonyEricsson K-800i
Pa na drugom kompu tata koristi net, ali ne skida ništa. Jedino je upaljen Kasperski, da nema to veze?
Ne znam da li je do centrale? Do modema? Ima li veze sa dužinom kabla?? Smile
Duzina kabla nema veze sa tim,mislim nema veze sto se tice ping-a.Jednostavno da je do kabla uopste ne bi imala Net-a,isto tako i do modema.Mislim da je u pitanju provider ili centrala.U Wireless mrezama problem ping-a se javlja samo u slucaju ako se ometaju dva ili vise signala razlicitih mreza i onaj koji je slabiji krajnjem korisniku pravi problem i ping mu varira.Ping pravi problem u prijemu i predaji,ili prevedeno u downloadu i uploadu.Jedno mora da steka,punocc esce upload sto je i u tebe problem.Mislim da je tvoj problem ili slaba centrala ili preopterecenost providera,sto mi je logicnije jer centrala  pusta ADSL jer kod tebe radi,znaci da je sansa da bude do centrale svedena na minimum.Mislim da je do providera,barem mislim to je neka moja pretpostavka.
IP sačuvana
social share
Zivot je jedan i bijedan i zato mu jebi majku.  .  citaj.  . .  .  .
Edit by Ziledin: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hvala Kosta Kurta na detaljnom objašnjenju Smile, meni u suštini upload nije ni bitan, mislila sam da mi ne napravi neku drugu zbrku. Inače sam jako zadovoljna i download-om i vezom, za sada Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6230i
sta to cujem da se u martu duplira adsl, jel ima jos neko tu informaciju? i koliko je sigurna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120
Trebalo bi da budu dva dupliranja ove godine koliko sam ja cuo...  Smile Mada, za vreme nisam, probacu da se raspitam...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
moze li neko da mi objasni shta je to "ping"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.