Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 655 656 658 659 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 837802 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Sto poslednjih par dana telekom ubija net...puca veza ka inostrantvu pa ubija  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Kupio sam FRITZ!Box Fon WLAN 7050
Imam problem da ga povezem sa telefonskom linijom
nasao sam podatak da su kod njega imali posebne stekere za telefon i za ADSL i da mi treba Y kabel
interesijeme dali je to kabel koji na jednom kraju ima dva rj 45 koji idu u router a na drugom kraju jedan rj 11 koji ide u adsl spliter

Svaki komentar dobro dosao
IP sačuvana
social share
Postoje ljudi koji stalno traže dlaku u jajetu i onda kad je ne nađu, tresu toliko dugo glavom od iznenađenja da dlaka na kraju i upadne.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson k800i
e pa drugari

sutra menjam adsl provajdera

prelazima sa telekonjine na verat(najverovtnije)

istekao mi je ugovor odavno, pa skoro ima 6 meseci tako da nisam uslovno obavezan da ostanem, smučilo mi se više

jadne brzine a digli cene... ako hoćeš 4mb/s moraš na dve godine da potpišeš

pa mislim dal su oni normalni? kod koga to pali?

tako da prelazim

sutra ujutru u 8 ima da se nacrtam kod telekonjine da tražim migracioni kod... samo bih zamolio nekog da me uputi kako to ide, nekog ko je to odradio...kod telekonjine...

dal će da smaraju, te tipa, ostani kod nas, da prodaju fazone, "biće akcija" i slično pa nisam im ja baba neka, ili totalna pc neznalica

koja je tačno procedura:

pošto se fiksni telefon vodi na moga oca, a adsl na mene, jel ja mogu samo svoju ličnu da ponesem pošto je ugovor na meni? ne moram ćaleta da cimam? mislim njemu treba njegova, ide na posao i to...

da li trebam da im nosim prethodni uplaćeni račun...? i kako će mi tarifirati april zator što nije stigao račun? da li ću morati da iskeširam na licu mesta, tih soma dindži ili?

da li će mi magarčine ostaviti net na tih dan dva dok me verat ne uključi? mislim da bi to bilo fer i korektno sa njihove strane, bar neko moje lično mišljenje...

da li moram da im vraćam stari roze beli modem huaweii mt882 dobijen 2007. godine prilikom potpisivanja dvogodišnjeg ugovora? posle sam bio na jednogodišnjoj studenskoj akciji i to je to... ali gospoda dižu cenu duplo posle isteka tako da to ne "pije" vodu...

u verat odem oko 9, oni su kod sajma, jel? odnesem samo moju ličnu kartu i migracioni kod, jel? ne trebam opet ćaleta da cimam?

kakav je njihov net, da li trenutno filtriraju portove, u smislu da korisnici dele agregaciju, da li puca net, koji se modem dobija, da li se lako menja ip adresa/dinamička pretpostavljam samo resetom modema... nadam se...

da li se mesečni računi prepisuju iz emaila na uplatnicu kako je nekad eunet radio ili će stizati na moju adresu kao i od telekonjine?

ps...

zvao sam verat, i dobio sam neke infoe, ali da dopunim ovde (potpisujem na 16Mb/s)

naravno prodaja telekonjine ne radi danas, kao radi tehnička podrška ali oni blage veze nemaju ništa u vezi toga, verujem da su jedva naučili da se jave na telefon...

eto ako sam vas smorio oprostite, ali ko može i hoće neka odgovori...

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
I u cemu je onda razlika? 4 mega na Telekomu je jeftinije od Verat koliko vidim. Ako si u akciji koju nude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson k800i
pogledaj malo bolje na sajtu verata

uzeću 16mb/s za 2190..mislim da je to najbolja ponuda adsla trenutno

akcija traje još par dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia
A to akcija. Pa tako reci. Ja vidim klasican cenovnik 3990 din.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson k800i
pa pa telekome  Smile Smile  Smile
sada čekam da mi iz verata jave koja mi je max. brzina moguća... koje su tehničke mogućnosti.
mi. kod je uzet...bye bye, ariverderči!!!
aufiderzejn!!

do svidanija!!

goodbayy

zbogom!!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson k800i
pa mamu im j****!!!

zvali su me da je moguća maksimalna brzina i da potpišem ugovor, bio sam, potpisao

dođem kući

podesim

proverim brzinu na speedtestu:

popizdim, ali doslovno!!! POPIZDIM!

zovem podršku, kažu pa ne možemo tek odjednom da vam podignemo brzinu na 16, to je proces, i da ću tek od maja imati 16Mb...!!! pa mislim koga oni tovare?? mame im ga...*****!!!

a fora je što su mi naplatili za najveću brzinu 500din u startu za net do kraja meseca...!!!

e moj životeeeeeeeeeeee...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson k800i
ha, ha,ha...
modem je pravio problem...
zamenski je rešio stvar...

it s okay
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
Meni ističe ugovor za mesec dana pa tražim neku akciju, ali ova Verat mi je malo nerealno 16384/1024 Kbit/s - 2190 dinara.Uz to razlika u ceni je nekih 200 dinara za duplo veću brzinu.Mislim može ali u Švedskoj,Norveškoj,Švajcarskoj...Ovako mi miriše na neku navlakušu posebno jer je ugovor na samo godinu dana.Razmišljam da pređem na Wireless čuo sam da ga dosta ljudi hvali kažu da je stabilniji od ADSl-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 655 656 658 659 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.