Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 653 654 656 657 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 838612 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Obicno kao i kod svih, oduzmi od dve godine koliko si vec odradio ugovor i pomnozi sa mesecnom nadoknadom.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
POMAGAJTE!! Zeznuo sam ruter i to sve zbog utorrenta nebitnog!! Konektovao sam se na ruter kako bih forwardovao port, ali nisam pazio gdje kucam.  Kao sto se vidi na slici, ukucao sam u LAN IP - 100 i u ADRESS POOL st. IP - 100 i end Ip - 100.  Sad mi pise 'limited or no connectivity', a kada ukucam adrese u internet protocol, konektuje se na LOCAL AREA network, ali nece i dalje nista da otvori.  Sta da radim?! Resetovao, gasio, palio, ali nista. . .  Uopste ne mogu da se konektujem sa ruterom. . .  Default getaway kao da ne postoji. . .  Kada sam ukucao ovu glupost i kliknuo 'save', zadnje sto mi je pisalo bilo je nesto tipa 'LAN i POOL IP adrese ne mogu biti iste' . . .

Evo i slike mog glupog poteza:
hxxp:|| i42.   tinypic.   com/6y1hjn.   jpg

Postavljanje slika mi malo teze ide. . .  :) Hvala unaprijed!
« Poslednja izmena: 18. Feb 2012, 05:21:10 od ABCD123456 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC Wildfire S
POMAGAJTE!! Zeznuo sam ruter i to sve zbog utorrenta nebitnog!! Konektovao sam se na ruter kako bih forwardovao port, ali nisam pazio gdje kucam.  Kao sto se vidi na slici, ukucao sam u LAN IP - 100 i u ADRESS POOL st. IP - 100 i end Ip - 100.  Sad mi pise 'limited or no connectivity', a kada ukucam adrese u internet protocol, konektuje se na LOCAL AREA network, ali nece i dalje nista da otvori.  Sta da radim?! Resetovao, gasio, palio, ali nista. . .  Uopste ne mogu da se konektujem sa ruterom. . .  Default getaway kao da ne postoji. . .  Kada sam ukucao ovu glupost i kliknuo 'save', zadnje sto mi je pisalo bilo je nesto tipa 'LAN i POOL IP adrese ne mogu biti iste' . . .

Evo i slike mog glupog poteza:
hxxp:|| i42.   tinypic.   com/6y1hjn.   jpg

Postavljanje slika mi malo teze ide. . .  :) Hvala unaprijed!

Tools > Configuration Tools > Restore router to Factory Defaults

Ali pre toga "Backup Router Configuration" ako još više zajebeš.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2012, 04:38:28 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
SonyEricsson k800i
kako je ova tema neaktivna mesec dana? a kada su neke akcije i promocije, hiljadu postova za 28 minuta.

kako bilo, da li ima nekih najava za ubrzanja, kao odgovor SBBu, R. Vektoru i drugim ne adsl provajderima?

Od daljeg informisanja za optički net, super brzine po idealnoj ceni sam odustao jer ne živim na NBg i u centru grada, već Borčaji....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ja mogu samo da pohvalim tehnicku sluzbu Lelekoma...zamenili su mi ruter za 12h  Smile
Sinoc prijavljen kvar/smetnja danas dobio drugi ruter, sve super, nikom nista  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Vec neko vreme gledam ovu promociju i mislim da cu prihvatiti.

Nova Open promocija!
31.01.2012

Open ADSL i IPTV povoljnosti

Iskoristite povoljnosti naše nove Internet i IPTV ponude! Svi koji se do 30. juna prijave za novu Open promociju uživaće u prednostima ADSL Interneta i  visokokvalitetne televizije po neverovatno povoljnim uslovima.

Naime, tokom dvogodišnjeg trajanja Open ADSL ugovora na raspolaganju imate CLICK 4 brzinu koju plaćate po nižoj ceni koja važi za Click 1 brzinu.

Pored toga, čak godinu dana uživaćete u programima Osnovnog paketa Open IPTV usluge po simboličnoj ceni mesečne pretplate od 1 dinar. Open IPTV ugovor se takođe potpisuje na 24 meseca.

Prijavite se do 30.juna na 9818, on-line ili posetite najbližu poslovnicu Telekoma Srbija.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Citat
Sta ovo znaci? Kako je ovo moguce i nije protiv zakonito?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
To ne znam, a voleo bih da znam.

Sem toga. Ima jedna zackoljica koji ne pominju. Kada sam ovaj ugovor potpisivao, istog dana je uzet net i iptv. Bilo je 1 mesec dinar iptv. Medjutim, sada je ispalo da mi je za net istekao ugovor oko prbog Marta a za iptv ce oko 2-3 Aprila.

Tako da pretpostavljam, daju dzabe, a onda nakon toga krenu sa onim ugovorom na koliko je potpisan za iptv. Mislim da ce tako ispasti ako opet uzmem. Ugovor ce biti na 2 godine. Ako je iptv godinu dana po 1 din, pretpostavljam da ce onda nastaviti 2 god po ugovoru nakon isteka perioda za 1 din. Izgleda da to po 1 din ne ulazi u vreme trajanja ugovora.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
SonyEricsson k800i
ma klasične secikese, jajare što ja zovem  Smile
produžuju staru akciju / znači ništa od nove / majku im li lopovsku Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Citat
Sta ovo znaci? Kako je ovo moguce i nije protiv zakonito?
Nije protivzakonito menjati uslove promocije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 653 654 656 657 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.