Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 580 581 583 584 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 837913 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Odoh danas do telekoma, rekoh da sam njihov postojeci korisnik i da nisam vezan nikakvim ugovorom, tj. da mi je stari ugovor odavno istekao, rekoh da hocu da se vezem novim ugovorom i da se ukljucim u neku od kampanja. Rekli su da moze, tako da sam potpisao novi ugovor na godinu dana, uzeo onu kampanju ''studenti'', prilozio indeks na uvid i dok sam dosao kuci u roku od pola sata, internet vec cepa brzinom 4 mb/sec po ceni paketa od 1 mb/sec. Nikakvo raskidanje starog ugovora, vracanja opreme i slicno...Radi sve bez prekida, nudili mi i ovu kampanju 4 mb/sec plus iptv godinu dana za 1 dinar uz ugovor od dve godine, ali nisam hteo...To je to, pozdrav!i     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Apple iPhone
Ja ne mogu nigde na sajtu da nadjem tu ponudu za studente  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nisam ni ja mogao da nadjem, ali bio sam danas u poslovnici, aktuelna je, produzili su je do 31.12.2010. kao i ostale kampanje koje su naveli u onom mail-a sto je okacio korisnik ''paxon'' na prethodnoj strani. Mislim, vise mi se isplati to, nego da se vezujem na dve godine zbog glupog iptv-ja.
Ali da napomenem jednu kontradiktornost, naime pozovem prvo tehnicku sluzbu i oni kazu moguce je da se stari korisnici obavezu na novu kampanju, ali za informaije o aktuelnim kampanjama oni me upute na broj 9813. Tamo mi operater kaze da nije moguce da se stari korisnici kojima je istekao ugovor obavezu na neki novi uz neku od kampanja. I tako odem u telekom, odstampam onaj mail koji sam video na prethodnoj strani i uz malo insistiranja objasnim zeni koja tamo radi da je to moguce. Tako da ako neko odluci nesto slicno, neka ponese kopiju onoga sto sam naveo i neka insistira i to je to, posto, kako vidim, ni one gospodje koje tamo rade, nisu bas nacisto sa tim kampanjama, ugovorima i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
To je ponuda za sve korisnike,nije samo za studente ,i ima na njihovom sajtu. Smile

http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=&sid=176

Imam par pitanja u vezi ovoga,ako neko slučajno zna odgovor.

1.Sad imam ptt adsl,i hoću da uzimam ovaj telekom paket,sad,da li ja moram da raskinem ugovor prvo sa ptt netom,pa onda da se prijavim kod telekoma,ili da se odmah prijavim,pa kad mi stigne da potpišem ugovor,onda odem i raskinem sa ptt netom.Ne bi da me ptt sad iseče,a ovi da me razvuku mesec dana dok ne potpišam ugovor i ne puste net. Smile
2. Da li mi posle dve godine ostaje 4 mbit net po ceni od 1400 dindži,ili će da mi posle spuste brzinu na 1mbit.

3.Posle promotivnog perioda od 1 godine korišćenja iptv,onda se nastavlja regularno plaćanje po ceni,net 1400 din. plus iptv 800-900 dinara,zajedno 2300-2400 dinara,jel to ta cena,ili sam nešt o ispustio da saberem.

4.Što se tiče neta,kakav je kvalitet,da nešto ne ograničavaju,smanjuju brzine i slično,ako neko ima iskustva. Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2010, 14:17:33 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Opusten kao bakin klitoris!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Edit: greska, ne brzinu sam napisao pitanje. isto je kao pitanje od @diletant.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2010, 16:15:03 od simic022 »
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 300
To je ponuda za sve korisnike,nije samo za studente ,i ima na njihovom sajtu. Smile

1.Sad imam ptt adsl,i hoću da uzimam ovaj telekom paket,sad,da li ja moram da raskinem ugovor prvo sa ptt netom,pa onda da se prijavim kod telekoma,ili da se odmah prijavim,pa kad mi stigne da potpišem ugovor,onda odem i raskinem sa ptt netom.Ne bi da me ptt sad iseče,a ovi da me razvuku mesec dana dok ne potpišam ugovor i ne puste net. Smile
2. Da li mi posle dve godine ostaje 4 mbit net po ceni od 1400 dindži,ili će da mi posle spuste brzinu na 1mbit.

3.Posle promotivnog perioda od 1 godine korišćenja iptv,onda se nastavlja regularno plaćanje po ceni,net 1400 din. plus iptv 800-900 dinara,zajedno 2300-2400 dinara,jel to ta cena,ili sam nešt o ispustio da saberem.

4.Što se tiče neta,kakav je kvalitet,da nešto ne ograničavaju,smanjuju brzine i slično,ako neko ima iskustva. Smile
1.najbolje da pozves korisnicki servis u vezi ovoga.
2.Ko zna sta e se sve desiti za 2 godine
3.Lepo si izracunao
4.Kvalitet interneta po meni OK i nema ogranicavanja a IPTV ume ponekad da zeza ali resi se i to resetovanjem tako da nije strasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo

1.najbolje da pozves korisnicki servis u vezi ovoga.
2.Ko zna sta e se sve desiti za 2 godine
3.Lepo si izracunao
4.Kvalitet interneta po meni OK i nema ogranicavanja a IPTV ume ponekad da zeza ali resi se i to resetovanjem tako da nije strasno.
Hvala. Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2010, 21:06:51 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kolega diletant, nije tako kao sto si napisao. Ta kampanja koju sam ja uzeo nije ova sa linka koji si bacio. Ta kampanja sa kablovskom je ''Click4 + IPTV'', a ja sam skolpio ugovor samo za kampanju pod imenom ''Studenti''. A to znaci da se obavezujes na ugovor od godinu dana i za tih godinu dana placas cenu za click 1 paket (1425 din), a imas brzinu od 4 mb/sec (paket click 4). Naravno, kada prodje tih godinu dana vracaju te na brzinu od 1 mb/sec. A sto se tice promene provajdera, evo sta pise kod telekoma:

http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=&sid=176&id=679

Kako pise ovde, moras prvo da uzmes MIG kod od starog provajdera, a telekom ti onda garantuje prelazak kod njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
Kolega diletant, nije tako kao sto si napisao. Ta kampanja koju sam ja uzeo nije ova sa linka koji si bacio. Ta kampanja sa kablovskom je ''Click4 + IPTV'', a ja sam skolpio ugovor samo za kampanju pod imenom ''Studenti''. A to znaci da se obavezujes na ugovor od godinu dana i za tih godinu dana placas cenu za click 1 paket (1425 din), a imas brzinu od 4 mb/sec (paket click 4). Naravno, kada prodje tih godinu dana vracaju te na brzinu od 1 mb/sec. A sto se tice promene provajdera, evo sta pise kod telekoma:

http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=&sid=176&id=679

Kako pise ovde, moras prvo da uzmes MIG kod od starog provajdera, a telekom ti onda garantuje prelazak kod njih...
Ovo mi je razjasnilo stvari,hvala,tebi posle godinu dana spuštaju brzinu na 1 mbit,da ne znaš slučajno da li to važi i za ovaj paket,to mi je veoma bitno,jel ako spuste brzinu onda i nije baš neka ponuda,mada kao što reče
kondoric,ko zna šta će biti za dve godine.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Pa iako ti spuste brzinu, ugovor ti je istekao i mozes da predjes kod drugog provajdera.
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 580 581 583 584 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.