Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 578 579 581 582 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 835997 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
 Smile
Potpisani ugovori, uzeta oprema, podnet zahtev za dodatni stb, sve radi. Jedino mi nije automatski pušen paket Arena sporta al ću sa tim da se zezam sutra. I da, oko 8h počeo iptv malo da secka i zeza ali da ne zakeram odmah, videćemo, možda se neće često dešavati.

Evo i brzine net-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95 8GB
Idem u bg za par dana,pocinju studuje,pa sam hteo da uzmem neki net i tv....ovo telekomovo mi izgleda ok... samo mi nije jasno,da li posle godinu dana mogu da prekinem da koristim IPTV,a da nastavim samo sa ADSL-om...
posto kazu:
Uz brzinu Interneta od 4Mb/s (Click 4) po ceni od 1.208 dinara mesečno koliko iznosi pretplata za paket od 1Mb/s(Click 1), u toku trajanja dvogodišnjeg ugovora, svi novi korisnici Open ADSL-a u prvih godinu dana dobijaju Osnovni  Open IPTV paket programa i paket Arena Sport  po simboličnoj ceni od samo 1 dinar mesečno.

znaci posle ga nemam,posto ga tad dobijam...? bolje mi je da ga nemam,posto mi se jos 825 din mesecno ne daje bas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Sad sam opet pogledao ovu promociju Telekoma i moglo bi i ovako da se protumaci:
ugovor je na dve godine,  protok je 4 Mb/s a placa se 1208+PDV i prvih godinu dana dobija se IPTV za 1 dinar a posle godinu dana nema televizije. Ovo za IPTV vazi ako postoji ogucnost za nju.

IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ima tv ali se placa cena osnovnog paketa + arena paket po ceni promo 825din druga godina ugovora koliko sam ja razumeo.......ali 2 godine je mnogo da se vezes ugovorom
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Imam problem sa internet protokolom.  Naime, I kada nista ne radim, aktivnost je jako velika.
Evo za ova 3,5 sata konekcije Sent 208m bytes, Recieved 140m.  A samo surfujem.  
Kako da resim problem? Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony xperia
Najverovatnije imas .. ae da ne slutim, otvori temu ovde:
http://forum.burek.com/pc-klinika-doktori-za-vas-kompjuter-b36/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
BlackBerry 
Komsija hoce adsl, telekom nema slobodnih mesta... Koji preporucujete? brzina 1024, flat paket.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Ako nema mesta u centrali, nece biti mesta ni kod jednog provajdera. Preporucujem ako ti imas adsl  da uzmes 4Mb/s protok i podelis sa komsijom zajedno racun po 1400 i nesto dinara.
IP sačuvana
social share
Lađa života, bez opterećenja stvorenog radom, postaće igračka svakoga vetra.
My way of joking is to tell the truth. That's the funniest joke in the world.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC Sensation
Ako nema mesta u centrali, nece biti mesta ni kod jednog provajdera. Preporucujem ako ti imas adsl  da uzmes 4Mb/s protok i podelis sa komsijom zajedno racun po 1400 i nesto dinara.
pa mozda oni nemaju,mozda su rezervisali drugi provajderi.barem ja tako to gledam... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Vezano za novu akciju Telekoma, ovu za internet 4mb/s i iptv. Uslovi su sledeci: potpisuje se novi ugovor ili se stari ugovor ako je istekao minimalni ugovorni rok moze promeniti i nastaviti po novim uslovima sa zadrzavanjem opreme i porta, dve godine je minimalno trajanje ugovora, za to vreme se dobija internet flat paket brzine  4mb/s i placa se po ceni od 1400 din. tj. po ceni paketa od 1mb/s brzine, dobija se iptv koja se mora takodje koristiti minimum 2 god. s' tim sto se prve godine placa 1 din. mesecno a druge godine se placa po redovnoj ceni. Pored ovih postoje i jos neke akcije vezane za internet za studente, djake i profesore. Ja bi u ponedeljak trebalo da vidim da potpisem taj novi ugovor ako me one kretenke iz Telekom filijale opet ne zajebu pa javljam utiske.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 578 579 581 582 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.