Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 582 583 585 586 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 838493 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 300
Imam par pitanja. Imam važeći ugovor sa Telekomom, 2mb/s. Da li još uvek važi ona akcija za studente, 4mb po ceni 1, i ako važi, da li bih mogao da raskinem ugovor pa da potpišem novi? Još jedno pitanje u vezi iptv. Pošto vidim da je promocija za nove korisnike, da li bih mogao (opet kao i maločas) da raskinem ugovor, pa da potpišem novi?
Koliko sam ja upucen sve moze ali samo ako ti je istekao prethodni ugovor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
BlackBerry 
Znači ne može Smiley Pošto je važeći ugovor. A što se tiče iptv? Mogu li da uzmem kao regularni korisnik, bez te promocije i bez raskida ugovora? Koristim total tv, istekao mi je ugovor odavno... Mislio sam da pređem na iptv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Znači ne može Smiley Pošto je važeći ugovor. A što se tiče iptv? Mogu li da uzmem kao regularni korisnik, bez te promocije i bez raskida ugovora? Koristim total tv, istekao mi je ugovor odavno... Mislio sam da pređem na iptv.
naravno da mozesh, ukoliko utvrde da kod tebe postoje tehnichki uslovi za uvodjenje iptv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Vezano za ovu akciju 4mb/s i IPTV. Koliko kosta potpisivanje ugovora i sta se sve jos placa ako ste nov korisnik,kako ide uvodjenje,dobijes opremu pa sam povezujes ili kako? i kako ide za dodatni stb,je li cena i dalje ostaje 1din za iptv ili se placa dodatno.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 15:42:23 od acacrni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Uvodjenje se ne placa nista, ili simbolicno 1 dinar. Dobijes opremu i sam je povezujes, cena za dodatni set box se placa 200 dinara mesecno, mada moguce je da dok traje promocija ne placas ni to prvih godinu dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Opusten kao bakin klitoris!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
imam jedno pitanje, uzeo sam sad tu akciju 4mb i iptv, ali imam stari onaj modem rozo beli MT808 kako vec ne znam, i na njemu imamo samo po jedan mrezni i usb izlaz, a u kuci 2 kompa koja idu jedan na usb drugi na mreznu. Da li ja mogu u telekomu traziti novi ruter i da im vratim ovaj rozi? ili kako to ide? jer nemam dovoljno mesta za 2 kompa i iptv
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
To se odmah daje. Ne mozes da koristis taj, jer nema dovoljnu propusnu moc. Trebali su odmah da ti daju drugi ruter. Digni im frku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
To se odmah daje. Ne mozes da koristis taj, jer nema dovoljnu propusnu moc. Trebali su odmah da ti daju drugi ruter. Digni im frku.
e nisam jos isao da podignem ono sve za iptv sta vec treba, pa sad ne znam dal ce mi tamo dati ruter novi. i da li treba da vratim ovaj stari? posto oni nisu preko fona nista rekli sem dodjite to iptv
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Ako ti je istekao ugovor za stari, on ostaje tebi. Moraju ti zbog IP TV-a dati nov. Sada su uveli da ne moras imati net, ako zelis samo IP TV. I daju ruter i box.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Ako ti je istekao ugovor za stari, on ostaje tebi. Moraju ti zbog IP TV-a dati nov. Sada su uveli da ne moras imati net, ako zelis samo IP TV. I daju ruter i box.
pa ono uzeo sam ovaj obican pre jedno 3-4 godine tako da mislim da je ugovor istekao. znaci obaveza im je da mi daju novi i sebi ostavljam ovaj?
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 582 583 585 586 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.