Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 577 578 580 581 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 834658 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 146
Zastava Hawaii
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia N900
Imo sam 1mb pa sam poveco na 2 pa kasnie  na 4 a pre neki dan sam im poslo poruku da mi smanje brzinu na 1 i oni mi odgovorili da se promena brzine placa 1000 dinara  Smile jooooj srbijoooo

Odavno (2-3 godine) je poznato da se jedino moze povecati brzina bez penala. Ranije nije ni bilo moguce uzimati manju.

pa mogli su onda da napisu smanjenje brzine se placa a ne promena, sta ces kad im se moze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung i5700 + D880

Него, сумњиво ми је ово у вези са IPTV-јем. Дају га за Џ првих годину дана, а после пуна цена?  Smile
Је ли може само нет да се узме?

I mene ovo zanima, da li moze samo net... trenutno sam kod EUneta pa me ova akcija privukla da predjem kod Telekoma, ali samo net... sta vredi sto daju dzabe IPTV u prvih godinu dana kad znam da cu posle bankrotirati ako budem placao punu cenu + internet...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
Poslah mail Telekomu u vezi ove akcije i naravno ostadoh bez odgovora. Zatim otidjoh juce u poslovnicu njihovu i tamo dobih sledeci odgovor: Akcija vazi samo za nove korisnike, nije moguce raskinuti stari i potpisati novi ugovor jer je velika verovatnoca da se nece dobiti novi port za adsl, akcija je predvidjena samo za studente itd. Na moje konstatacije da je to veoma nezahvalno prema starim korisnicima, da sam i ja student i zasto onda reklamiraju akciju sa netacnim i delimicnim informacijama zena mi odgovori da je i 1mb/s (koji ja posedujem) veoma brz internet i da prestanem da se zalim. Kad joj ja zatim opet odgovorih da imamo nasjporiji i najlosiji internet u Evropi a sa druge strane najskuplji ona mi rece da ako zelim brzi internet da platim vecu cenu za veci paket. Tu mi ponestane tolerancije i napustih prostoriju. Naravoucenije: fuck the system posebno u Srbiji !!!
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

New York - Paris - Peckham

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 709
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 
Poslah mail Telekomu u vezi ove akcije i naravno ostadoh bez odgovora. Zatim otidjoh juce u poslovnicu njihovu i tamo dobih sledeci odgovor: Akcija vazi samo za nove korisnike, nije moguce raskinuti stari i potpisati novi ugovor jer je velika verovatnoca da se nece dobiti novi port za adsl, akcija je predvidjena samo za studente itd. Na moje konstatacije da je to veoma nezahvalno prema starim korisnicima, da sam i ja student i zasto onda reklamiraju akciju sa netacnim i delimicnim informacijama zena mi odgovori da je i 1mb/s (koji ja posedujem) veoma brz internet i da prestanem da se zalim. Kad joj ja zatim opet odgovorih da imamo nasjporiji i najlosiji internet u Evropi a sa druge strane najskuplji ona mi rece da ako zelim brzi internet da platim vecu cenu za veci paket. Tu mi ponestane tolerancije i napustih prostoriju. Naravoucenije: fuck the system posebno u Srbiji !!!

Па не зову их џабе Телекоњ.... Уосталом, сви провајдери АДСЛ-а су такви.
Нуде новим корисницима куле и градове, само да их навуку да потпишу уговор,
а старе кориснике ко ј...  Као да ваљају ЛСД а не АДСЛ. 
Немају пара да уведу бољи интернет, али зато деле џабе прикључке
за бежичну фиксну телефонију пред локалне изборе.
Банда... Ваљда ће их Deutche Telekom довести у ред када их буде купио. 
IP sačuvana
social share
(куц-куц)  
- Ко је?  
Мечка!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Њих у ред може довести само веома веома озбиљна конкуренција ... Ни највреднији Јапанац се неће претерано јебавати са бригом о корисницима ако је монополиста на тржишту. Само озбиљна конкуренција па да видиш како цене падају а брзине расту  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Па не зову их џабе Телекоњ.... Уосталом, сви провајдери АДСЛ-а су такви.
Нуде новим корисницима куле и градове, само да их навуку да потпишу уговор,
а старе кориснике ко ј...  Као да ваљају ЛСД а не АДСЛ. 
Немају пара да уведу бољи интернет, али зато деле џабе прикључке
за бежичну фиксну телефонију пред локалне изборе.
Банда... Ваљда ће их Deutche Telekom довести у ред када их буде купио. 
Deutche Telekom ih nece sigurno dovesti u red, jer i dalje stoji monopol.Dakle nece imati monopol nasi vec jebeni Nemac.To je samo izgovor ovima iz vlasti da ce uloziti u infrastrukturu.Trebaju im pare da krpe rupe u budzetu.A nama ce biti jos gore.prvo sto budu uradili povecace cenu svih usluga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Nokia 300
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
HTC Sensation
Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
imam 1mb...sta se sada desava pojma nemam ...skidam 220kb/s....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

New York - Paris - Peckham

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 709
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 
23.09.10
Od 1. oktobra akcija "Dupla brzina" za postojeće ADSL korisnike

Od 1. oktobra akcija "Dupla brzina" za sve postojeće ADSL korisnike BeotelNeta!

U nastavku su dati detalji akcije:
Akcija traje od 1. oktobra do 31. decembra 2010.
Akcija se odnosi na postojeće ADSL korisnike koji koriste brzine 1Mb/s, 2Mb/s i 4Mb/s
korisnik brzine 1Mb/s prelazi na brzinu 2Mb/s u periodu od 6 meseci
korisnik brzine 2 Mb/s prelazi na brzinu 4Mb/s u periodu od 6 meseci
korisnik brzine 4 Mb/s dobija 3 meseca gratis (brzine veće od 4Mb/s, nažalost, ne mogu da se ostvare na mnogim lokacija, zbog čega je akcija za ovaj paket definisana kroz gratis)
"Dupla brzina" neće se realizovati po automatizmu, potrebno je da od 1. oktobra potpišete novi ADSL ugovor po duploj brzini (ne brinite, u prvih 6 meseci plaćate paket po ceni sporijeg paketa). Ugovorna obaveza je 12 meseci.
Nakon isteka 6 meseci možete podneti zahtev za vraćanje na sporiju brzinu ADSL-a. Zahtev se podnosi preko portala my.beotel.net.

Dodatne napomene:
Akciju "Dupla brzina" mogu koristiti samo korisnici koji nisu ni u jednoj drugoj akciji, i korisnik plaća paket po punoj ceni pretplatu, nije moguće ostvariti popust na popust
Akcija je namenjena fizičkim licima

И овај мој "провајдер" почео да нуди већу брзину. Мораћу да их питам, када будем ишао да им предам харач за следећи месец, да ли се повратак на стару брзину наплаћује...  Smile
IP sačuvana
social share
(куц-куц)  
- Ко је?  
Мечка!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 577 578 580 581 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.