Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 575 576 578 579 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 833788 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
вероватно имаш мало дугменце за ресет модема позади ... па узмеш чачкалицу или иглу и боцнеш то мало дугме и ресетујеш модем ... пробај можда ти реши проблем.

А иначе савет ... боље фри АВ који се редовно апдејтује од фул верзија које су као крековане ''како треба''  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.503.0
imam problem sa internetom. ne znam da li je do compa ili do rutera.
internet je radio savrseno, ali kad sam instalirao NOD32 i Spybot i uradio scan sistema veza je pukla i evo dva dana ne mogu da se konektujem! ne znam da li se to samo poklopilo vremenski ili je scan napravio neki zajeb (inace, prosao je oke..par uljeza je sredio, spybot uradio par fixeva i to je to, ostalo radi kao i pre).
ruter i comp su povezani preko mreznog, ali na ruteru ne sija lampica za lan vezu iako je povezan sa compom. izmenjam one ulaze iza (lan1, lan2,..), opet nista.
iz korisnickog servisa kazu da je sa vezom sve u redu, nego da je comp u pitanju. meni je malo glupo to: radi, rad, radi..op! ne radi. takodje, lampica "internet" ne sija. logicno bi bilo da bez obzira na vezu sa compom, ruter se konektuje na net..ali ovde ne, lampica ne sija.

sta mi je ciniti?

Kao prvo, obrisi spybot, taj alat se vise ne koristi...zastareo je, nije se unapredjivao vise od god. dana.
Kao drugo, pristupi routeru, preko web browser-a i pogledaj zasto ti se ne konektuje na net, to si u pravu, da bez obzira na komp, router treba da se konektuje.
  A sto se kompa tice, idi start>run>kucaj: cmd>kada se otvori konzola, tu kucaj: "ipconfig" i pronadji Ethernet adapter Local Area Connection:  i daj nam podatke koje ce tu iscitati.

p.s. nemoj da resetujes router kao sto je zmaj rekao, moraces opet da ga podesavas. Nego pristupi routeru i u System Tool pronadji opciju: "Reboot".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k800i
razmisljam o prelasku sa telekom adsl-a na orionov(jednogodisnji ugovor, daju 3 meseca gratis i 6 meseci duplirana brzina) trenutna brzina kod telekoma mi je 1MB/s...zanimaju me vasa iskustva sa ovim "novim" provajderom, da li filtriraju p2p(rapid, torente), dal puca veza i tako to...da li me uopste savetujete da predjem kod njih, koliko su pouzdani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k800i
nema odgovora? dal neko cita uopste ovu temu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
cita ...ali ne znam ni ja o orionu ...planirao sam i ja da predjem ali opet ne znam da li ima korisnika kod njih...i kakav je net...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 551
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia 6220
Orion = Sezampro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6120
nema odgovora? dal neko cita uopste ovu temu Smile Smile
Niko ne cita...

Ne salji poruke za redom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
razmisljam o prelasku sa telekom adsl-a na orionov(jednogodisnji ugovor, daju 3 meseca gratis i 6 meseci duplirana brzina) trenutna brzina kod telekoma mi je 1MB/s...zanimaju me vasa iskustva sa ovim "novim" provajderom, da li filtriraju p2p(rapid, torente), dal puca veza i tako to...da li me uopste savetujete da predjem kod njih, koliko su pouzdani?

Ja koristim sad vec malo vise od 2 godine kod Sezampro-a - sada Oriona telekoma , i za to vreme mi je 2 puta pukla veza na po par minuta. Sad koristim 6 meseci duplo brzeg ADSL-a i prilicno sam zadovoljan.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 18:43:59 od ZileZlo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Nokia 300

Četiri puta brži internet i IPTV televizija

Telekom Srbija pripremio je posebno iznenađenje za sve buduće korisnike Open ADSL interneta. Svi zainteresovani koji se prijave do 31. decembra dobiće specijalne uslove korišćenja - četiri puta brži internet po ceni najjeftinijeg paketa.

Tokom trajanja ugovora koji se zaključuje na 24 meseca, novi korisnici Open ADSL paketa Telekoma Srbija dobiće pristup internetu brzinom od 4Mb/s (paket Click 4) po ceni paketa sa brzinom protoka od 1Mb/s (Click 1) u iznosu od 1.208 dinara.

Specijalna pogodnost je da ovi korisnici u prvih 12 meseci od zaključenja ugovora dobijaju i IPTV Osnovni paket sa preko 60 programa i paket Arena sport, koji obuhvata četiri sportska kanala, po ceni od svega 1 dinar mesečno.

Takođe, Telekom obaveštava korisnike da je do kraja godine produžena i promocija Open ADSL paketa. Izborom željenog Click paketa, korisnici dobijaju pogodnost korišćenja interneta prvih šest meseci po ceni od 1 dinar uz ugovor od 24 meseca, odnosno prva tri meseca po ceni od 1 dinar uz ugovor na 12 meseci.

Cene su prikazane bez poreza.

(Telekom Srbija)

Sta je gospodo sa starim korisnicima ???? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
klasicne jajare
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 575 576 578 579 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.