Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 480 481 483 484 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 837030 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Smart
ma znam da eunet nece da me tuzi, ali kontao sam da mozda ovi ameri imaju neke predstavnike ovde koji uteruju zakon i sl.
nesto kontam da toga bas i nema i da se nase sudstvo uglavnom bavi zastitom domacih filmova (onaj lik koga su tuzili jer je stavio domaci film "Turneja").
a na bureku sam samo video pr0n pirateriju, a za to se valjda i ne tuzakaju "vlasnici filma", bar dosad nisam cuo da je neko nekog tuzio za piratizovan pr0n   Smile
u tom sluchaju ja bi bio na dozivotnoj robiji! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson HGPORI
Imam problem sa ADSL-om, ima jedno dva dana .... Kad mi zvoni fixni i neko se javi pukne veza  Smile   .....ali kada ja zovem nekoga onda je sve u redu  Smile 

Da li je neko imao slichnih problema ?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.211.7
mob
Motorola G6
Imam problem sa ADSL-om, ima jedno dva dana .... Kad mi zvoni fixni i neko se javi pukne veza  Smile   .....ali kada ja zovem nekoga onda je sve u redu  Smile 

Ako ti telefon nije prikacen na liniju preko switcha koji dobijes sa modemom onda ti pukne net kad neko prica sa tim telefonom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Ako ti telefon nije prikacen na liniju preko switcha koji dobijes sa modemom onda ti pukne net kad neko prica sa tim telefonom.

Mislio si zapravo na spliter koji je dobio sa modemom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson HGPORI
Reshio sam problem.....
Joj glupana  Smile  ..... Ja iskljuchio....kao radi i bez toga  Smile

Hvala  Smile Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Postavis spliter na pocetku linije, i posle si miran ili pre svakog telefona ponaosob.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.213.1
mob
Nokia 300
Postavis spliter na pocetku linije, i posle si miran ili pre svakog telefona ponaosob.
Ja imam nekih problema sa tiime,kada moji ukucani razgovaraju telefonom prestaje mi konekcija.Reci mi molim te da li znas koja je cena tog splitera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750i
imas na buvljaku u bgd, u prvom redu. par stotina dinara.
tj toliko kosta mikrofiltar, spliter je malo komplikovanija spravica koja deli signal, a na pre izlaza za telefon ima mikrofiltar, dok druga strana ide direktno u modem (koji u sebi ima HP filtar). ali mozes da koristis samo mf, kao sto si i do sada, samo postavis doticni pred ulaz u telefon.

mozda je sve ovo zvucalo izmesano, pa sad ne znate sta je filtar a sta splitter.

mikrofiltar (ima samo jedan izlaz, za telefonsku liniju, npr ubodete ga direktno u zid i na njegov izlaz nakacite kabl koji je do tada isao u zid i on sluzi za filtriranje signala tako sto odstranjuje komponente adsl signala)

splitter (kao sto mu ime kaze, razdvaja signale. on u sebi ima mikrofilter i izlaz iz istog je u stvari ulaz za telefon, dok sa druge strane ima samo izlaz za adsl modem, koji u sebi ima potrebni filtar kojim odstranjuje komponente telefonskog signala)

ima raznih varijanti mikrofiltra koji imaju vise od jednog ulaza za telfon i sl.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2009, 12:13:31 od toza vampir »
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.213.1
mob
Nokia 300
imas na buvljaku u bgd, u prvom redu. par stotina dinara.
tj toliko kosta mikrofiltar, spliter je malo komplikovanija spravica koja deli signal, a na pre izlaza za telefon ima mikrofiltar, dok druga strana ide direktno u modem (koji u sebi ima HP filtar). ali mozes da koristis samo mf, kao sto si i do sada, samo postavis doticni pred ulaz u telefon.

mozda je sve ovo zvucalo izmesano, pa sad ne znate sta je filtar a sta splitter.

mikrofiltar (ima samo jedan izlaz, za telefonsku liniju, npr ubodete ga direktno u zid i na njegov izlaz nakacite kabl koji je do tada isao u zid i on sluzi za filtriranje signala tako sto odstranjuje komponente adsl signala)

splitter (kao sto mu ime kaze, razdvaja signale. on u sebi ima mikrofilter i izlaz iz istog je u stvari ulaz za telefon, dok sa druge strane ima samo izlaz za adsl modem, koji u sebi ima potrebni filtar kojim odstranjuje komponente telefonskog signala)

ima raznih varijanti mikrofiltra koji imaju vise od jednog ulaza za telfon i sl.
Hvala puno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Sezam Pro je po podrsci najbolji i najjaci internet...
Podrska im je extra... za to svaka cast , a i brzina ADSL-a i cene paketa su dobre...

Ja koristim Sezam Pro internet i mogu reci da je najbolji...

Inace vecina koristi Telekom , telekomova podrska je ocajna i jako su slabi , jedino imaju najbrzi ADSL, ali nije ni mnogo brzi od Sezam Pro-a....

Eto cisto da napisem ...

Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 480 481 483 484 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.