Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 479 480 482 483 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 837147 puta)
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
nisam video da si vec napisao Smile
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony xperia
 Smile Ziv bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ok, po prethodnim odgovorima sam ukapirao da je sve do splitera koji moze biti za ISDN i za obicnu tel. liniju. I ostaje da kupim obican wireless ruter koji cu povezati sa huawei modemom/ruterom koji vec imam, ili varijanta da kupim ADSL wireless ruter koji ce zameniti huawei. Ali zasto se onda razlikuju ''huawei mt882'' i ''huawei mt882u'' ? Ako je sve do splitera? Probao sam moj huawei mt882u i kod ortaka na obicnoj liniji kao i njegov huawei mt882 kod mene na isdn i ne radi, takodje sam kombinovao i splitere. Bitno mi je da se ne zeznem, da ne ispadne da novi ruter koji kupim ne sljaka na ISDN-liniju. Hvala na iscrpnim odgovorima, ali moram da se prvo dobro informisem.

Za kraj ako je neko konkretno isprobao ovu kombinaciju preko isdn-a i bezicnog rutera ili adsl bezicnog rutera neko mi navede ime konkretnog modela, koji se pokazao dobro, da ga ispazarim. Takodje bih i ovo pitao: Da li se mogu javiti problemi prilikom povezivanje mobilnog telefona na takav wireless? Konkretno bih povezivao nokiju 5800 bezicno na takav ruter, pa da li mozda moze doci do neke nekompatibilnosti? Konkretno kada sam bezicno pristupao netu sa telefona preko onog novog ''huawei echolife hg520i'' radilo je sve bez problema.

Jos jednom hvala na odgovorima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
koliko je vas dobilo mail od provajdera da "krsite autorska prava" (sa sve navedenim filmom koji ste skidali?). i sta se dalje desavalo?

meni je pre neki dan stigao po prvi put, a kako skidam filmove godinama pretpostavljam da je to prosto zato sto sam u poslednje dve nedelje non-stop skidao (torrentovao) i skinuo sam 67GB (dan pre slanja emaila sam napravio 6.8GB protoka, a 8.6BG je teoretski maximum kada radi 24h). Iskreno, i ja bih sam sebi poslao opomenu Wink

uglavnom, ima li neko iskustva s time, i da li je i koliko preterivao sa downloadom kad se to desilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
ma sta njih boli kita za autorska prava veciniom americkih kompanija,to sto salju pisma je zato sto im gusis protok moze samo a ti se private
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
to i ja kontam, zato sam i napomenuo da sam koristion torrent 24/7, nisam gasio ni komp ni torrente, dojadilo ljudima, a i meni bi na njihovom mestu, preterivao sam preko svake mere...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Motorola DynaTAC 8000X
spremi pare za advokata  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 5610
Samo teraj .. Ja kad nisam kuci ostavim neki fajl mp3 od 200mb da se uploaduje onako bezveze cisto da ih zagusim malo :d
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
samo teraj tvoje pravo je da koristis ono sto si platio tj full protok bez ogranicenja,moze da te tuzi samo stran producentska kuca a od toga nema nista,kao prvo izvor piraterije je kod njih a ne kod nas i ovde na bureku ima piraterije kolko hoces pa nikom nista,prvo bi njih tuzili
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ma znam da eunet nece da me tuzi, ali kontao sam da mozda ovi ameri imaju neke predstavnike ovde koji uteruju zakon i sl.
nesto kontam da toga bas i nema i da se nase sudstvo uglavnom bavi zastitom domacih filmova (onaj lik koga su tuzili jer je stavio domaci film "Turneja").
a na bureku sam samo video pr0n pirateriju, a za to se valjda i ne tuzakaju "vlasnici filma", bar dosad nisam cuo da je neko nekog tuzio za piratizovan pr0n   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 479 480 482 483 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.