Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 478 479 481 482 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 837273 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo

u vezi pohvala telekoma o stabilnosti i brzini,samo da napomenem da je danju brzina upola od one nocne,bar sto se tice skidanja sa rapida
To nema veze sa telekomom,to je rapid u pitanju,inače,rapid je počeo žešće da zajebava,počeli su da uvode one fore da nema slobodnih slotova,brzina preko dana je očajna,ping ogroman.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
da provalio sam da je do njih posto megaupload fercera ko i pre
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Pozdrav ljudi, interesuju me nekoliko stvari. Koristim telekomov huawei mt882u (preko isdn-a). Posto gospoda iz Telekoma treutno nemaju ili nece da daju onaj novi huawei sa antenom za bezicni pristup, resio sam da sam pazarim ruter sa wirelessom. Imam u vidu nekoliko modela tipa D-link, TP link i ostali iz srednje klase. E sad me zanimaju ove stvari:

1. Da li taj ruter koji kupim mora da se poveze sa postojecim huawei modemom koji imam ili moze da radi bez njega? (ovo pitam posto su mi ovi iz telekoma, kada mi se skoro pokvario huawei mt882u dali isti takav koji je polovan i radi samo u nekom ''bridge'' modu, tako da svaki put kad se konektujem moram da kucam sifru i user koji su mi dali.

2. Da li takav uredjaj koji nameravam da kupim radi nezavisno od racunara, tj. da kad mi je ugasen komp ja mogu da pristupam bezicnom netu sa mobilnog ili laptopa, ili varijanta ako su umrezena 2 desktopa da oni imaju net nezavisno kad je koji racunar upaljen?

3. I poslednje pitanje, da li ti ruteri sa antenicom rade bez obzira na to da li je linija klasicna ili isdn? Gledao sam u specifikacijama ali nigde nisam mogao da nadjem da li su namenjeni i rutiranju adsl saobracaja koji je povezan preko ISDN-a? Da se ne zajebem da kupim a on da nece da sljaka kako treba.

Hvala unapred i izvinite na opsirnosti.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 12:43:04 od presvega »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
1. Zavisi,ako uzmes samo wireless ruter moraces da povezes sa sadasnjim, a ako usmes ADSL wireless ruter neces morati, sve ce ici preko njega.

2. Da.

3. Nisam siguran. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony xperia
3. Nema veze. Zato postoji spliter, za obicnu ili ISDN liniju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Eto. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
filter u modemu je obican filtar nepropusnik opsega.

laicki znaci sve sto taj filtar radi jeste da ne propusti nista sto ima ucestanost od 0Hz do 80KHz i praznjenjem tog opsega nestaje nepotrebni deo koji smeta ADSL signalu. znaci posle prolaska kroz filtar, ovaj grafik izgleda ovako

spliter koji dodje uz modem kao mala kutijica sluzi za obrnutu filtraciju, tj to je niskopropusni filter, koji propusta glas do 8KHz kod obicnih linija ili do 80KHz kod ISDN. moraju da se razlikuju, jer kada bi ti dali filtar za obicnu liniju, ISDN ne bi imao nikakvog smisla.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 15:30:08 od toza vampir »
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony xperia
Jeste, samo sto Telekom daje razlicite za ISDN i obicnu liniju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson K750i
pa mora da daje Smile
kada bi ti na ISDN liniji stavio obican spliter, evo sta bi dobio Smile

ubio bi ISDN liniju Smile
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony xperia
Pa sta rekoh.  Smile

3. Nema veze. Zato postoji spliter, za obicnu ili ISDN liniju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 478 479 481 482 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.